FLaş GeLişme!!! Son Dk. Bombası Dos Santos!!! [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
HazırLanın yönetim yine sağ gösterip soL vurucak =)
Dos Santos hikaye =) GeLeni izLeyin .

alıştık artık yönetim basına bir iki yem atıyor sonra en iyisini avlıyor :durdurun
hocam eğer biliyorsan bi tüyo ver sende ::hhmencool:

gelirse mükemmel olur barcelonadayken izlemiştim maçlarını mükemmel oyuncu

Hayırlı olsun da
Lincoln var mıydı ki yav ..

Artık transfer politikaları sessiz ve derinden yürütülüyor. En basit gazetelerin böyle istihbaratlar alması çok zor. Teknik direktör için de Houllier, Le Guen vb. isimler söylenmişti. Rijkaard oldu. Kaç gün önceden Rijkaard'ın geleceğinden haberimiz oldu ki! Resmi açıklama yapılmadan inanmamak gerek. Hele böyle herkesin ağzına sakız ettiği isimlere. Geçen yaz gazetelere sitemleriyle ünlü bir internet sitesinde Oliveira Galatasaray'da haberini okuyunca havalara uçmuştum. Site de duvar kağıtları, Fotoları çıkmıştı. Resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor denmişti. İki gün sonra bu haberin üstünde Oliveira zora girdi habetri ve onun da üzerinde Baros Galatasaray'da haberleri vardı. O günden beri hiçbirine inanmıyorum.

Valla umarım yönetim bu sefer sağ gösterip sol vurmaz sağdan vurur ve santos'u getirir gerci Galatasaraya faydalı olacak kişiyi daha iyi bilirler ama ben kişisel olarak hayran olduğum bir futbolcu o yüzden çok isterim.....

Geri