Flaş! Flaş! Flaş!! Gs ve Bjk Tv Kapatılıyor!!

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
FLA%C5%9E%20HABER%201.gif

Bugün Şok Haberler Vermeye Ediyoruz!! İşte Günün Haberi! Galatasaray ve Beşiktaş Tv Kapatılacak... Fenerbahçe Yayına Devam Edecek...

Doğan TV Yayın Grup Başkanı Murat Saygı CNN TÜRK'te Full Ekran programında açıkladı. İşte sebebi...

CNN TÜRK'te Cengiz Semercioğlu'nun konuğu olan Murat Saygı, akşam üzeri RTÜK'ten bir tebligat aldıklarını ve RTÜK lisans vermediği için D-Smart platformundan yayın yapan Beşiktaş TV ile Galatasaray TV'nin kapatılacağını açıkladı. Fenerbahçe TV'nin lisansını daha önce kulüp kendi aldığı için kanal yayına devam edecek.

HABERTURK

Gs Tv kapansın adımı degiştiricem :goz:

Şu Anda İki KanaLda KapaLı Ve AçıLma Tarihi De BeLirtiLmemiş...

KapanıcakLarını Sanmıyorum Ama...

RTÜK, BJK TV ve GS TV'nin yayınlarını sürdürdüğü ve Doğan Holding'in sahibi olduğu frekansların lisanslarını iptal edince, iki televizyon kanalının yayınları durduruldu.

Doğan TV yayın grup başkanı Murat Saygı, BJK ve GS TV'yle ilgili RTÜK'ten tebligat aldıklarını ve RTÜK'ün lisans vermemesi nedeniyle D-Smart platformundan yayın yapan iki televizyon kanalının kapatıldığını açıkladı.

Öte yandan, Fenerbahçe TV'nin lisansını daha önce kulüp kendi aldığı için kanal yayına devam edecek.

Gs tv neyse ama Bjk Tv tam bi spor kanalıydı.. 100. yıl belgeseli olsun nostalji maçlar olsun devamlı beni hüzünlendirirdi:p:D

Gs tv neyse ama Bjk Tv tam bi spor kanalıydı.. 100. yıl belgeseli olsun nostalji maçlar olsun devamlı beni hüzünlendirirdi:p:D

NostaLji macLarımı hangisi onLar..İçinde uefa finaLi süper kupa yada ArsenaL,Madrid maçLarı varmıydı :hhmanD

Digiturk'ün yerinde oLsam bu 2 kanaLı aLır adam eder Aydın Doğan'a avucunu yaLatırım..

Geri