- Reaction score
- 0
İlk olarak seçim yasaklısıydı sebebi ise, okuduğu şiir yüzünden 6 ay kadar. Hukuki olarak bildiğim kadarıyla 6 ay dan daha fazla olsaydı seçme seçilme hakkı olmazdı. Yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzelsin lütfen.
Sonra terrörist başına sayın dediği konuşmada ben yanında değildim. Eski bir band kaydı. Bu olay da yalanlandı. Oğlu çarpmış mı çarpamamış mı bilemem. O zaman belediye başkanıydı. Ülkenin hakimleri sevcıları neredeydi bilmiyorum. Bunlar hep basit ve yüzlerce defalarca çürütülmüş münferit idda. Delil yok kanıt yok güçlü dayanak şahit yok. Google dan toplama yazılar bize gerçeği ya da doğruyu göstermez. Daha sağlam delilleri ispatlıı güçlü iddalar olmalı. Şu an hükümetin içinde yolsuzluk var mı var? Yok kimse diyemez fakat bunları göstermek güçlü bir muhalefetle ve sağlam delilerle olmalı..
işte aldığı 6 aylık cezadan bahsetmiyorum siyasi yasaklı olduğu süre seçim zamanına denk geliyodu sorun da orda zaten ki Siirt seçimlerinin iptali tayyibe zaman kazandırdı bu birincisi.....
ikincisi eski veya yeni bant kaydı var sonuçta ki kendisi "sıfatlarla ilgilenmiyoruz" demekle geçiştirdi sen mi avukatlığını yapıyon...
üçüncüsü dava da oğlunun ceza almamasını sağlayan raporu hazırlayan mühendis şu an Denizcilik İşletmeleri Genel Müdür yardımcısı bu da vefa borcunu ödemiş olduğunu gösterir tayyibin..
güçlü muhalefet gösteriyo ama siz gene de bişey buluyosunuz yarın birinie tacevüz etti deseler bi de belgeleseler siz bu kafayla tayyip yapıyosa bi bildiği vardır dersiniz......