Müslümanlara şu anki durumlarında yardım edecek bir tek güç var .. Rahmetullah ın gücü ..
Biraz dualarımıza samimi olabilsek onun yardımı çoktan yetişecekte ...
Samimiyet istiyor , aşk istiyor , bu vasıflar ne zaman bizde kalbimizde yer ederse , göreceksiniz gözümüzde dünya gibi büyüyen sorunlar nasılda çözülüverecek ...
İstediği kadar nüklüer silahı bilmem nesi kitle imhaları olsun ...
Tariht görüşmüşmüdür ki iman a karşı bir silah ...
İsrailli bir ajan nın açıklaması ; Ne zaman ki türkiye nin cuma namazı cömaati ni sabah namazında camide görürsün , işte o zaman müslümanlardan korkabilirsin ...
Bunu neden demiş biliyormusunuz , şu anki türkiyenin eski osmanlı ile arasındaki en büyük fark bu ...
O soysuzlar bile bunu anlamış ama biz hala birbirimizin burnunun ucundakilere dalmışız ...
Büyük bir evliyanın ağzından ; ARKAMIZDA AVRUPA GİBİ BİR EJDERHA VARKEN İÇİMİZDEKİ SİNEKLERLE UĞRAŞIR OLMUŞUZ VE SIRTIMIZI EJDERHAYA VERMİŞİZ ...
Biz ne zaman özümüze sözümüze birliğimize dinimize toprağımıza bayrağımıza ve EJDADIMIZA döner isek ... İşte o zaman zafer bizimdir Allah ın izni ile
Biz elimizden ve gücümüzden geleni yapmadikca, kendi sInirlarimiza ulasmadikca Allah´in yardimida bize ulasmaz.
Emri bil maruf.
Ama umudum ve arzum, ins´Allah biz yapiyoruz ve elimizden geldigi kadar sInirlarimizi bu konuda zorluyoruz, cünkü Allah´in yardim izleri belirmekte. Israilin dostlari bile yüzcevirmekte.
Adamlarin gözleri o kadar görmez olmuski, bu kadar basit cözülebilecek bir olayda bile düstükleri hata kendilerine öyle bir derin kuyu kaziyor, bundan onlara kurtulus yok.