FLAŞ!!! 2 Türke ırkçı infaz

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Türk infazı

Almanya'nın Hessen eyaletinde bir İtalyan dondurmacıda iki Türk bir Yunanlı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Alman polisi saldırıyla ilgili iki şüpheliyi gözaltına aldı.

Dondurmacıda infaz

Alman polisi saldırıyla ilgili iki şüpheliyi gözaltına aldı.

Darmstadt kentine yakın Rüsselheim kasabasında dün akşam saatlerinde İtalyan dondurmacıyı basan kimliği belirsiz kişiler ikisi Türk üç kişiyi öldürdü. Saldırıda Yunan kökenli bir kadın da hayatını kaybetti. Ağır yaralı bir Türk ise hastanede ölüm kalım mücadelesi veriyor.

Alman polisi ölenlerin kimliği hakkında henüz resmi bir açıklama yapmazken, ilk bilgilere göre ölenlerin Türk kökenli olduğu belirtiliyor. Saldırı sonrası Alman polisi geniş çaplı bir operasyon başlattı. Dört saldırganların silah ve bıçaklarla saldırdığı belirtildi.

Saldırının olduğu bölgenin yerel gazetesi Darmstaedter Echo'nun internet sitesinde yer alan habere göre ise saldırıyı gerçekleştirenlerin de Türk kökenli olduğu iddia edildi.

Kaynak / Superonline.

Almanyada ırkçı saldırılar yeniden hortlamaya başladı yazık ölen vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin esefle kınıyorum.

ölenlere Rahmet Geride Kalanlara Sabır Diliyorum

bazen diyorum ki biz bu almanları neden gayet yuksek sevıyedekı mısafır perverlıgımızle agırlıyoruz?
seytan dıyor sende burda bas alman evlerını..

ölen kardeslerımız Allahtan rahmet yakınlarına sabır dılıyorum.

bazen diyorum ki biz bu almanları neden gayet yuksek sevıyedekı mısafır perverlıgımızle agırlıyoruz?

faşizme faşistçe cevap verirsek o insanlarımızı öldürenlerden farkımız ne olurdu..yapanları tüm almanlara maletmek doğru mu sence

ölenlere tanrıdan rahmet diliyorum başımız sağolsun,bu son olsun artık!

Bende zaman zaman senle aynı duygulara kapılmıyor değilim adamların tarihten gelen bir türk düşmanlıkları olduğu bilinen bir gerçek içlerine sindiremiyorlar bizi bunu yer yer görüyoruz osmanlı imparatorluğu dediğin zaman hala korkan yabancılara birebir konuşmalarımda şahit oldum o da belki şöyle düşünüyor yaa ( sen benim atamı dedemi öldürdün bende seni öldürürüm ) hain alçak insanlar bunlar avrupa birliğine falan bizi almazlar boşa beklemeyelim en iyisi bir türk birliği kurmaktır bence.

Bende zaman zaman senle aynı duygulara kapılmıyor değilim adamların tarihten gelen bir türk düşmanlıkları olduğu bilinen bir gerçek içlerine sindiremiyorlar bizi bunu yer yer görüyoruz osmanlı imparatorluğu dediğin zaman hala korkan yabancılara birebir konuşmalarımda şahit oldum o da belki şöyle düşünüyor yaa ( sen benim atamı dedemi öldürdün bende seni öldürürüm ) hain alçak insanlar bunlar avrupa birliğine falan bizi almazlar boşa beklemeyelim en iyisi bir türk birliği kurmaktır bence.

ver coşkuyu ver coşkuyu....

birazdan ne almanların anası ne de bacısı kalır forumda! :durdurun

biz almanlarla ne zaman savaştık?

Ver çoşkuyu ver çoşkuyu

Burada sorun almanlar ingilizler , fransızlar , italyanlar , yunanlılar değil zaten buradaki sorun
avrupanın geneli açık seçik adamlar itiraf ediyor biz müslüman değil tamımınız hiristiyan bile
olsanız ( Allah korusun tabi ) sizi almayız içimize diyorlar neden diyorsun ? adam bana dönüp
diyorki siz barbarsınız bizi yıllarca kılıçtan geçirdiniz atamı dedemi öldürdünüz diyor yani
bizden içimizdeki türklük geninden ruhundan adamların tarihten gelen bir çekincesi var.
Ayrıca çok kalabalık milletsiniz diyorlar sizi böyle ab ye alırsak siz avrupayıda türkleştirirsiniz yarın
biz sizin yanınızda işçi durumuna düşeriz diyorlar bunlar bire bir yaşadığım diyologlardır.

Ver çoşkuyu ver çoşkuyu

Burada sorun almanlar ingilizler , fransızlar , italyanlar , yunanlılar değil zaten buradaki sorun
avrupanın geneli açık seçik adamlar itiraf ediyor biz müslüman değil tamımınız hiristiyan bile
olsanız ( Allah korusun tabi ) sizi almayız içimize diyorlar neden diyorsun ? adam bana dönüp
diyorki siz barbarsınız bizi yıllarca kılıçtan geçirdiniz atamı dedemi öldürdünüz diyor yani
bizden içimizdeki türklük geninden ruhundan adamların tarihten gelen bir çekincesi var.
Ayrıca çok kalabalık milletsiniz diyorlar sizi böyle ab ye alırsak siz avrupayıda türkleştirirsiniz yarın
biz sizin yanınızda işçi durumuna düşeriz diyorlar bunlar bire bir yaşadığım diyologlardır.

AB ye girmek başkaaa senin burda almanları hedef göstermen başkaa AB konusunu herhalde açtığın konu başlığının altında tartışmayacak kadar onurluyuzdur,,iki insanımız ile bir yunan emekçisi öldürüldü bunlara saygı!!!

Almanlar Kendileri Bu Neo Nazilerin Kökünü Kazımak Zorunda, Yoksa Kendi Başı Çok Ağrıyacak...

AB ye girmek başkaaa senin burda almanları hedef göstermen başkaa AB konusunu herhalde açtığın konu başlığının altında tartışmayacak kadar onurluyuzdur,,iki insanımız ile bir yunan emekçisi öldürüldü bunlara saygı!!!

Kimin neyi hangi başlık altında tartışacağının kararını sen veremezsin senin onurun yalnızca seni ilgilendirir alman dostlarına benden selam söyle !!!
Ben burda almanları hedef göstermiyorum benim yurttaşımı diri diri evlerinde yakan almanlar olsa bile yinede hedef göstermiyorum.
Ben sorunun geneline işaret ettim burda hesabına gelmediyse şayet tartışmazsın bu kadar basit.

Kimin neyi hangi başlık altında tartışacağının kararını sen veremezsin senin onurun yalnızca seni ilgilendirir alman dostlarına benden selam söyle !!!
Ben burda almanları hedef göstermiyorum benim yurttaşımı diri diri evlerinde yakan almanlar olsa bile yinede hedef göstermiyorum.
Ben sorunun geneline işaret ettim burda hesabına gelmediyse şayet tartışmazsın bu kadar basit.

ver coşkuyu ver...

almanların analarının ve bacılarının iğfaline az kaldı...

benim bu güne kadar tanıdığım almanlarda isveçlilerde ingilizlerde ruslarda hem beni hem türkiyeyi çok sevdiler şahsen bu böyle

eğer seni ve senin nezdinde türkiyeyi sevmemişlerse o senden kaynaklanıyor olabilir

tekrarlıyorum açtığın konu başlığına alt başlık açmayacak kadar ve birbaşka konuyu açmış olduğun konunun gçlgesinde bırakmayacak kadar ONURLUYUM iyi forumlar birdaha yazmıyorum bu konuya,

ölenlere tekrar tanrıdan rahmet yakınlarına başsağlığı

Benim onlarca avrupalı dostum var ve ben onların samimi görüşlerini dile getirdim
Benim nezdimde güzel ülkemizi sevmiş beğenmiş gezmiş insanlarda var benim vatandaşımı
diri diri evinde yakan dondurmacıda katleden hain benim ülkemi sevmesin vede gelmesin beş parmağın
beşi bir degil elbet içlerinde çok dürüst olaylara objektif bakan insanlarda var ama
seni seviyorlarsa neden almıyorlar içlerine 50 senedir ????? biz kılıçtan geçirmedikmi
onların atalarını dedelerini yüzlerce orduyu ülke ülke toplayıp düzenlemedilermi bize karşı haçlı seferlerini ??
en yakın tarihimizde biz kurtuluş savaşımızı onbinlerce şehidimizi kime karşı verdik almanya sokmadımı
bizi 1. dünya savaşına o yenildiği için bizde yenilmiş kabul edilip sevr i imzalamak zorunda kalmadıkmı ?
senin hesabına gelmese bile tarih böyle yazıyor kusuru bakma
Kimse onurunu bir başkası için taşımaz herkesin onuru kendini ilgilendirir.

New vawe kardesim !! öncelikle tesekkürler haberi paylasdigin icin !! ( TARAF olsan Bile) belkide istemeyerek cevap verme hakkini kullanmak adina bu yöne cekildigine yorumlarin seyri dogal bir davranis gibi me geliyor . verdigin baslik ESAS ALINMIS önyargi.veya iyice düsünülmeden baska istenmeyen yönlere cekilmeye calisilmasini da anyalabilmis degilim,,olaylari farkli acidan degerlendiriyorum, insanlara esit mesafeden bakmak hepimizin lehine, LAKIN HATASIZ hatasiz kul olmaz! ANCAK OLAYIN olus sekli Alman KRIMINAL POLISINnin BASIN ACIKLAMASINDA SÖYLE belirtildi. 12 agustos 2008 tarihinde Rüsseslsheim kentinde aksam sekiz sularinda bir dondurmaci da masada oruran 4-5 kisi olduklari sanilan gruba yine 4- 5 kisi olduklari sanilan baska bir gurup tarafindan saldiri düzenlenmis, DONDURMACI DA oturan kisilerden1- kisi ölmüs bu arada tesadüfen ordan gecen bir bayan da acilan ates sonucu !!öldürülmüsdür. alman polisi aciklamasinda GELEN GRUPDAN 1- kisinin öldügünü (26) gelenlerden ikisi kardes oLdukariNI ve digerinin (TÜRK) HASTANEDE tedavisinin sürdügünü ,olayda birden fazla atesli silah in (TABANCA) kullanildigini ayrica kesici malzemelerinde BICAK vs olay yerinde ve ölenlerin vücutlarinda ki yaralar itibariyle oldugunuN BELIRLENDIGINI her iki grupdan da geriye kalanlarin kimlik ve görgü taniklarinin ifadeleri dogrultusunda KIMLER olduklari belirlenmeye calisildigi bu kisilerin ates edildikden sonra olay yerinden kacdiklari belirtildi ,benzer olaylarin daha öncede yasandigi almanyaNIN MAINZ kentinde ki (ic CEKISLMELERLE)GRUPLASMA ya yol acanlarla BENZERLIK TASIDIGINI belirtti arastirmalarin 100 kisilik bir Özel polis timi tarafindan yapildigini su ana kadar olay la ilgili iki TÜRK(48-49) VATANDASININ tutuklandigini ifadelerinin alindigini kesin oLmakla birlikde yarin haklarinda ayrica KESIN BILGI VERILECEGINI ;serbest de birabilabileceklerini söYlediler,olay hakkinda adinlatici bilgi verecek kisilere GÖRGÜ taniklarina 10.000 € verilecegini belirttiler.YABANCI DÜSMAN ligi ile ilgili TEK KELIME bile söz konusu basin aciklamasinda gecmedi olayin perde arkasi haliyle bilmemiz su an icin zor denmisdir, rant kavgasi IHTIMALI yüksek gibi görülüyor simdiye kadar!!! IYI FORUMLAR ve daha güzel haberler almak,vermek yorumlamak dilegimle

Batandiken arkadaşım !! sanada verdiğin ayrıntılı bilgi doğrultsunda teşekkür etmeyi bir borç bilirim yalnız şunuda belirtmek isterim ben burda sadece ilk yapılan açıklamaları dikkate alarak konu açtım elbette olayın kriminal incelemesi ayrıntıları ile birlikte alman polisi ve gerekli makamlarınca yapılacaktır lakin önemli olan ülkemiz açısından vatandaşlarımızın yaşanılan olayda hayatını kaybetmiş olmasıdır üzücü tarafı budur bunu yapanlar elbette yakalanıp yargı karşısına çıkartılıp gerekli cezaya çarptırılacaklardır !! daha doğrusu böyle düşünmek istiyorum.

Ben burada taraf isem geçmişte ülkelerine işçi olarak giden ve en pis işlerde alman vatandaşlarına hizmet edip akşamları yorgun argın birazda tedirgin ( huzur içinde demek isterdim ama olmadıklarını biliyorum ) bir biçimde evlerinde otururlarken bir anda cehennem ateşlerinin içinde kalmış gibi diri diri yakılan türk insanlarından yana tarafım bunuda bilmeni isterim.

Geri