FK Partizan - Fenerbahçe Maçı D-Smart'ta Ve (Sırbistan) RTS 1 TV'de!!! (Tek Başlık)

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Dsmartı oLmAYan FenERLiLer Buraya! (partizan - fener maçı)

Arkadaşlar, Sırp RTS 1 TV Kanalının maçı şifresiz vereceği doğruysa,

bu linkten maçı izleyebiliriz.. fakat atacağımız gollerde spikerin sesi kesilebilir :D :D

http://www.canalina.com/rts1-tv.htm

Sevgili Arkadaşlar Konu Fazla Uzamış Maçlar Dışarıdada Olsa Ihale Il Yayınlanmaktadır...maçı Ntv Spor Vermiyoru Ihaleyi D Smart Aldı Kanl7 Den Veriyor...ama Isteyenler Sırp Kanalı Rts1 Den Izleyebilirler...
şüphesi Olanlar Ntv Sporun Web Adresine Girerek Program Akışına Bakabilirler.. Sevgiler

ya bu netteki kanalın sırp kanalı olduğuna eminmisiniz :) zenci ablalar abiler dans ediyorlar :) bide rts in normal amlemi gibi değil bu rts 1 :))))))

arkadaşlar içerde oynanan maçları dsmart yayınlıyor bu maç deplasmanda yani ntvspor yayınlar

maç futbol smartta yani d-samartta içerdeki maçın ihalesini kim alırsa o verecek

arkadaşlar bu rts 1 de mi şifreli

valla arkadaşım bi önceki sayfada verdiğim linkteki rts1 den bahsediyosan, henüz şifre girmemiş, yani zenci karılar dans etmeye devam edio :D

ama o rts sırpların rts si mi anlayamadım, birazdan konuşmaları dinlicem bakalım slav dilleri gibi mi.. :D ama hala afrika belgeseli devam edio :durdurun

ya bu netteki kanalın sırp kanalı olduğuna eminmisiniz :) zenci ablalar abiler dans ediyorlar :) bide rts in normal amlemi gibi değil bu rts 1 :))))))

zaten orda rts 1 tv yazıyor okusan orayı anlarsın:saskin:saskin

Senegal'in RTS 1 televizyonu maçı vermez heralde...:)

rtsp://helix.beotel.net/encoder/rts1.rm arkadaşlar maç burada olacakmış bir rus sitesinden veriyor bu linki. linkin değişmesi halinde ise justin tv adresinden yeni link yayınlanacakmış. Bi teşekkür yeter. şu anda shaktar maçı yayınlanıyor . ben izliyorum . kolay gele

abi selamlarda ... 4 sayfa okudum laf olsun diye yazı yazanlar var... bilgiye çabuk ve temiz ulaşmak için laf kalabalığı yapmayalım lütfen... teşekkürler..

Geri