FK Partizan - Fenerbahçe Maçı D-Smart'ta Ve (Sırbistan) RTS 1 TV'de!!! (Tek Başlık)

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Arkadaşlar Bilindiği Üzere İçerdeki Maçları D-Smart Veriyor...

Dışardaki Maçları Ntvspor, Trt Veya Star Gibi Kanallardan Birinin Vericeğini Düşünüyorum...

Maçın Yayınlanacağı Açıklanan Kadar Tüm Duyumları Burada Belirtebilirsiniz...

fark etmes ceyrek finalden oceki maclar pek cekişmeli gecmiyor ztn fener için :p

ßüyük ihtimaL NTV sporda YayınLanacak ve Kadkıköydeki maçda tekrardan D-Smart wereck..gRUP maçLarınıda her Zaman ki Gibi Star werecek...​

bencede katılıorum grup maclarını star verıcek zaten d smart elemelerı verıyor

FenerbahÇe İstanbuLda raht CıkabiLir...Ama DepLasmanda asLa....

Partizan bana göre Dünyanın en ateşLi en fanatik Taraftarına sahip..Fenerbahçenin Deplasmanda iŞi cok zoR.

Türkiye'de Futbol Smart Verirken, Sırbistan'dan İse RTS 1 Kanalı'ndan Canlı Yayınlanacak İşte Kanalı Gösteren Uydu Frekansları...

250sc5c.jpg

Yani Realist in Deyip İstedigi de Diyemedigi Aynı Benim Düşündüklerim Geciyor İçinden
Dimi Realist Kardeşim :D
Kendi Ligimizi Parayla İzliyoz
Cl Yi (Gruplarda) Bedava İzliyoz
Yorum Yok

ya arkadaşlar bu RTS1 kanalını internetden izleme şansımız yokmu

arkadaslar grupları d smart verıcek mı yoqsa star mı hanı ona gore babamı bı ıkna ısını cozuyım de hanı her mac her mac dısarda olmuo sıcak ortam ama bı yere kadar =)))

Partizan-Fenerbahce Maçı Tv Yayını

Arkadaslar yayını hotbird den 11585 v 27500 3/4 frekansından sırp kanalı rts sat karşılaşmayı canlı yayınlayacaktır.

arkadaşlar dsmart sadece istanbuldaki maçları veriyo, yarınki maç ntvsporda (bkz.iddaa programı)

dsmart istanbuldaki maçları, ntvspor, trt vb şifresiz kanallardan biri de (ihaleyi kim alırsa) deplasman maçlarını verecek.. gs ilk maçı için de aynı şey geçerli, ilk maç dsmartta, ikincisi şifresiz

edit: fakat malesef ntvspor yayın akışında fb maçı görünmüo, iddaa programı yalan söylemiş bu durumda..

Geri