Fishing Simulator For Relax {Full}

Merhaba

Oyunla ilgili birkaç ip ucu;

Eğer belli bir aşamaya getirdiğiniz ipi balık koparırsa hemen sağ üst köşeden oyunu kapatın. Tekrar açtığınızda oyun, ipinizin kopmadan önceki hali ile başlıyor.

Ayrıca en iyi balıklar sazlık alanda çıkıyor.

iyi oyunlar.

bu oyunun register codu unu bilen var mı acaba ?????

birde nasıl oynandığı açıklansa bilen yokmu arkadaşlar hangi tuşlar kullanılıyo bulamadım balık hiç tutamadım

birde nasıl oynandığı açıklansa bilen yokmu arkadaşlar hangi tuşlar kullanılıyo bulamadım balık hiç tutamadım

register falan gerek yok indirdiğiniz klasörün içinde crack mevcut oyunda oltayı z ile sola c ile sağa çekebiliyorsunuz sağ alt köşedeki buton ile oltayı ileri salıyorsunuz. sağ tuş ile oltayı çekiyorsunuz. oltayı fazla uzağı atmayı genellik ile 4 mt sallayın çekerken ise c veya z tuşu ile sağa ve sola yaparak mausenin sağ tuş yardımı ile çekin yoksa balıklar misineyi kopartıyorlar.

herkeze tavsiye ederim çok güzel bir oyun.

ayrıca misine koptuğu zaman oyunu kapatıp açmanıza gerek yok sağ altta soldan 3. shop butonuna basıp ortadaki misinenin olduğu yerdeki sağ + yı tıklarsanız misine yenilenecektir.

kolay gelsin bu kadar açıklama yeterlidir sanırım.

saol karedeş fakat oyun nasıl ful yapılır serial istiyor açıklama yaparsan sevinirim

Geri