Firewall Test -Güvenlik Duvarınızı Test Edin

avira free edişın bile 4 ayrı uyarı ile indirmeyi engelledi.

norton internet security 2010 en son güncel versionu kullanıorum . exe güvenli dio xd

Bir virüs uzmaNı oLarak we bir virüs programcısı yeğeni oLarak söylüyorum ki .. sistemi çok başarılı olan birine diyeceğim tek söz sadece şu G-data 'dır.. peki neden g-data.. aşağıda........................

BitDefender Virüs ve Phishing veri tabanı+Avast Virüs Veri Tabanı+Web Tarama+Kaspersky Teknolojileri+biraz görsellik+iyi bir Firewall+Bakım ve yedekleme programcıkları+süper bir programdır.. gayet görevini yapıyor we yaptı.. diyen olursa sen kimsin de bunları söyleyebiliyorsun.. Ben hepsini aynı bilgisayar da .. farklı biligisayarlar da ayrı ayrı farklı farklı eski güncel en yeni .. kısacası her türlü yönden denemiş.. binlerce warez site gezmiş sizin Karşınız da masumca eğilerek tawsiye weren bir KuLum :) .... :)

Bu arada Wolf Kardeşim çok teşekkür ediiyorum sana paylaşmlarını hiç durmadan takip ediyorum.. g-data konusunda da Sana katılıyorum :) =)) gülücükler sinirli ifade çıkıyor k.bakmayın

kis 2010 indirme işlemini engelledi zararlı içerik uyarısı vererek. teşekkürler.

avast inmesine bile izin vermedi avastdan hiç bir zaman pişman olmadıydım zaten ve zemana antilogger kullanıyorum süper ikili bir koruma oluyor :D

AVG 9.0837 hemen buldu ve engelledi

Kaspersky 2010 Int.Sec Indirmesine Bile izin Vermedi Bazi Arkadaslar Kav Yakalayamadi Yazmislar

Sasirdim:)))

df4c73eb754cf2e4d0c848d0cdef186f.png

Eset Smart Securiyt 4.0.437.0 ' de tık yok. İndirdim dosyayı :S

asquared anti malware daha indirmeye başladığım ilk saniyelerde engelledi, karantinaya aldı :) teşekkürler wolf; çok teşekkürler hackhell upload team :)

Warning
In order not to compromise your security, this page will not be accessed

A virus or unwanted program was found in the HTTP data of the requested page.
Requested URL: http://s11.upload.gen.tr/indir.php
Information: Is the TR/Dropper.Gen Trojan

wolf'un verdiği avira premium security suit anında buldu ve engelledi.
teşekkürler wolf :)

abiler avast home bile yakaladı yauw:)

ama ben yinede açtım:) ad-avare ile de sildim :)

kim demiş kaspersky bulamadı diye öttürdü hemde indirmeden yakaladı

ooo siz ne diyonuz ben antivürüs direk interneti kesti :)

Benim anti bırak dosyayı indirip çalıştırmaya izin vermeyi
Server a bile güvenmeyip sayfayı engelledi :)

bil.korum altında diye seviniyoruz, haco gerçeklerle yuzleştirdin saol.

Avast ve Avira yı kur korkmaa rahatına bakkk

Geri