Firefox Resim Kaydetme Sorunu

burden

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar. Firefox'da bir resim kaydetmeye çalıştığımda resim "url" tipi kaydediliyor ve de bu sorun yeni başladı. sistemi geri yükledim yine aynı sorun. firefox en yüksek sürümündedir. yardım edersiniz çok sevinirim:(

nasıl yüklüyorsun ki? resme sağ tıklayıp, resmi farkli kaydet demiyor musun?

Benim bildiğim de o yöntem var başka yok.

evet sağ tıklayıp farkl ıkaydet diyorum ama resim yine de url tipi olarak kaydediliyor. yani resim formatında kaydedilmiyor. :(

sende resmi print screen yap yaww ... :) sonrada istediğin gibi dü<zenle :)

öhh !! :D ya.. bi proje için lazım resimler. her resim için prt scr yaparsam proje bitmesi gereken zamandan daha geç biter. :/ yoksa.. o da aklıma gelmedi değil :D ama neden böyle bi sorun oldu bilmiyorum...

çözümü bulan birisi yok sanırım.. :'(

Firefoxta soyle bır ozellık var ınternet sıtelerındekı butun resımlerı surukleyerek bır baska yere koyabılıyorsun . madem senın ıcın onemlı şimdilik geçici bir çözüm yapalım .İndirmek istedıgın resmin uzerıne sag tıkLa ve özellikler de , ardından Konum : yazan yerdeki adresi kopyala . Bir baska sekme acıp bu adresı adres cubuguna ekLe .dırek resmın adresı cıkacaktır . ve " resmi farklı kaydet " de masaustune kaydet ..

ayrıca bır ton resım eklentısıde mevcut fırefoxta arastırırsan kolaylıkla eklentılerı ekleyebılırsın ..

2gvoshd.jpg

evet sağ tıklayıp farkl ıkaydet diyorum ama resim yine de url tipi olarak kaydediliyor. yani resim formatında kaydedilmiyor. :(

arkadaşım çoğu sitede artık resmin üzerinde tıklamanı istedikleri url bağlantıları gizlenmekdedir.
bu yüzden resmi kaydet dediğinde resim yerine link kaydedilir.
bunun çözümü sadece :
resmi sağ tıklayıp. resme bak ı tıklıyoruz.
açılan sayfadaki resmi sağ tıklıyoruz ve farklı kaydet diyerek istediğimiz yere kaydediyoruz.
dene göreceksin olacaktır.

Geri