Firefox plugini ile Rapide kesin çözüm!!! DENENDİ

ver elını ayagını öpeyım.. sorunsuz calısıyo..dosyaları flasget e atarken sorun cıkartıyo ama oda aşılabılıyo.. cok sag ol

hocam ben 1*2 kere denedım su an dosya ındırılıyo gıbı klasık uyarıyı werdı ızın wermedı yanı yanlıs mı yaptım yoksa 3-4 denemeden sonra duzelır mı ? dedıgın gıbı herseyı yaptım maymunu bıle cıkarttım :p ek olarak baska bı forumda werılen fırefox hızlandırma ayarları wardı onları yaptım bide..

Dostum,
Rapidde bekleme ve limit sorununu çözmek için hemen tüm yöntemleri denedim. Bu kadar başarılısını görmedim. Saniye sayarken bir saniye sonra linki veriyor. Hatta abartıp aynı anda downloada bile imkan sağlıyor. Bence forum yöneticilerinin seni ödüllendirmesi gerek. Bu çözüm başka hiçbir forumda yokkkk! Helaal olsun sana.!!!

yav arkadaşlar ben bu başlığı bile unutmuştum çok güzel yorumlar teşekkür ederim duygulandım vallahi işinize yaradıysa ne mutlu bana :)
bernard teşekkür ederim ben ödül filan beklemiyorum (yönetim duyun bakın bunu istemem yan cebime koy) :D şaka bi yana yorumlar için teşekkürler.iyi forumlar

program ucmus bu cikiyor karsima Notice: This domain name expired on 11/19/05 and is pending renewal or deletion biri tekrark bu programi ekleye bilir mi acaba

husso psykoman' Alıntı:
program ucmus bu cikiyor karsima Notice: This domain name expired on 11/19/05 and is pending renewal or deletion biri tekrark bu programi ekleye bilir mi acaba

Özür dilerim domainimin süresi geçtiğinden ve henüz host şirketim yenilemediğinden veriyor o hatayı hemen rapide upload ettim çekebilirsin.

BURADAN İNDİR
yeni rapidde denemedim arkadaşlar çalışıyorsa kullanın çalışmazsa ben yeni bişeyler arayım :)

Kesinlikle çalışmıyor zaten rapid artik 3 karakter yontemini koydu ve bu ve bunun gibi yontemler iptal oldu. Yinede emege saglik...

link ölmüş ben açıkta kaldım düzelten olurmu diye bekliyorum

Paradox_19' Alıntı:
link ölmüş ben açıkta kaldım düzelten olurmu diye bekliyorum

Kardeş forum tarihlerini okursan linkin 1 seneye yakın zamana kadar verildiğini görürsün...yeni konularda aramanı tavsiye ederim.....

beyler bu yöntem hala çalışıyormu ben denedim saniyeyi gösterip öyle kalıyor 77.6

ya su linkleri gene bir yüklersen süper olacak

rapid sitesinden bu dosya kaldırılmış

dostum çok iyi bir iş çıkarmışsın ama rapid sitsinden bu dosya kaldırılmış. Buna ulaşabileceğim başka adres varmı?

arkadaşlar bu yöntem tarih olalı çok oldu ben bunu siteye eklediğimde daha 3 haneli doğrulama kodu yoktu o zamandan kalma yani uğraşmayın bence artık

Arkadaşlar her türlü aramayı yaptım her yeri gezdim en sonunda

http://www.safe2web.com

Bu siteyi buldum denemekle bir şey kaybetmezsiniz aynı anda iki dosyada indirebiliyorum problemde yok. Eğer sadece bende değil deneyin herkeste işe yarıyorsa bunu başkaları ilede paylaşın benden bu kadar.

link uçmuş yeni link verebilirrmisin

Dosya yok

yaw dosya yok rapid te.başka bir link versen çok sevinirim...

Geri