Firefox plugini ile Rapide kesin çözüm!!! DENENDİ

DeacoN.FRoST

New member
Reaction score
0
Selam arkadaşlar emule üzerinden rapide account ararken birçok acc buldum ama süresi dolmuş yada legal değil denilen standart rapid uyarılarından sıkılmışken indirdiğim dosyalar arasında FireFox Rapidshare Hack - GreaseMonkey 0.3.3 dosyasıda vardı. kısa birde kurulum notu. ben türkçe ve resimli anlatayım. Sanırım artık bu forumdaki pek çok kişinin bilgisayarında firefox kuruludur.benim default browserım ie ama firefox olması gereken bişey tabiki.

Neyse anlatıma başlayayım umarım forumda yoktur bulamadım.
linkgrabber filan buldum daha önce denemedim belki çalışıyordur oda aama bunu denedim Sorunsuz.

Yukarıda verdiğim dosyayı indirin.
içerisinde iki adet dosya çıkacak birisi
greasemonkey-0.3.3-fx.xpi
rapidshare.user.js

ilk olarak Firefox u açın bu arada bu hack dosyası FireFox 0.9.x - 1.0.x sürümlerde çalışır benim denediğim sürüm ise 1.0.7 evet devam ediyorum Firefox tarayıcınızı açın File / Open (Dosya / Aç) tıklayın. İlk olarak greasemonkey-0.3.3-fx.xpi seçin.Alttaki görüntü gelecek karşınıza. ilkinde olmazsa firefoxu kapatıp tekrar açın ve deneyin bende ilkinde çıkmadı.
[img=http://img216.imageshack.us/img216/664/rapidhackanlatim13xd.th.jpg]
bir kaç saniye beklerseniz Şimdi Kur butonu aktif hale gelir.aktifleşince Şimdi kur butonuna tıklayın. aşağıdaki resimde gördüğünüz uyarı gelecek
[img=http://img216.imageshack.us/img216/5301/rapidhackanlatim20dg.th.jpg]
Firefoxu kapatıp açın.Windows değil sadece firefox. Daha sonra klasörümüzdeki diğer dosya olan rapidshare.user.js dosyasını kurmaya geldi sıra.Nasıl kurucaz yine aynı şekilde ilk dosyayı kurduktan ve firefoxu kapatıp açtıktan sonra Tekrar File / Open (Dosya / Aç) tıklıyoruz bu sefer rapidshare.user.js dosyasını seçiyoruz. karşımıza Javascriptin içeriğindeki kodlar geliyor.Aşağıdaki gibi:
[img=http://img463.imageshack.us/img463/1259/rapidhackanlatim34mw.th.jpg]
Bu kodları gördükten sonra Firfoxta Tools / Install User Script (Araçlar / Install User Script) bu install user script türkçe versiyondada böyle :) neyse tıklıyoruz
aşağıdaki resim karşımıza geliyor.
[img=http://img463.imageshack.us/img463/2749/rapidhackanlatim40bu.th.jpg]
"Success! Refresh Page to see changes" yazıyor. yazmayabilirde ben tekrar kuruyorum screenshotları alabilmek için çok önemli değil OK bastıktan sonra tekrar Firefoxu kapatıp açıyoruz. Sağ alt köşede Kırmızı bir maymun göreceksiniz. Mouse üstüne getirip beklediğinizde "GreaseMonkey is enabled" göreceksiniz işlem tamam.Hadi deneyin ve yorumları gönderin Teşekkür de ederseniz sevinirim yani :)

Bu arada nasıl deniceksiniz yazmayı unuttum Verilen rapid linklerinden birine tıklayın FREE tıklayın SANİYE BEKLEMEK YOK LİMİT YOK! (AYNI ANDA BİRDEN FAZLA DOSYA ÇEKEMEZSİNİZ ama limitsiz) SÖMÜRMEK SERBEST:)
tek bir hatası var dosya linki karşınıza geldiğinde Farklı kaydet dediğinizde kaydetmiş gibi görünüyor ama 1kb tekrar sağ tıklayıp farklı kaydet seçin ve değiştireyimmi diye soruya evet deyin bu kadar.

sende sağol kankam bikaç ufak hatası var arkadaşlar ama kadı kızındada olur. dediğim gibi link çıktığında farklı kaydet dediğiniz zaman ilkinde hemen indirmiş gibi gösteriyor 1-2 kez tekrar edin sorun kalmaz.

Hemen bakıyorum, eline sağlık!

Edit: Vaay be gerçekten bomba oldu.Tam saniye sayacakmış gibi oluyo pat diye dosyanın linki geliyo :)

Cok thanx 0Ldu , artik rapiDi s0mururuz :)

link bozuk sandm :):):) ama değilmiş. saol frost

walla arkadaşlar daha önce bu monkeyi yüklemiştim ben ama ne işe yaradığını bilmiyorum... baya bi işe yarıyormuş...

ellerine sağlık frost.... canavar gibi çalışıyor...:)

bu monkey sadece bu işe yaramıyor daha çok başka işlere yarıyor

Polat başka ne işlere yarıyor arkadaşım biliyosan söyle ben bunu bulabildim sadece işe yarayan şeylerse kullanalım.Bişey değil arkadaşlar.güle güle sömürün :D

dostum bak şimdi bu bir çok işe yarıyor sadece bu değil....
elimde bunun la ilgili bir çok döküman vardı xp crack ede yarıyordu cd ye çekmiştim dökümanları

Merhaba,
Rapid sorununa çözüm önerileri giderek artıyor. Benim en son ve memnun kalarak kullandığım yöntem www.anonymouse.org sitesindeki alana rapid linkini paste ederek anonim bağlanmaktı. Ama bunu çözmüşler herhalde, artık işe yaramıyor. Bir de bunu deneyelim bakalım. Ellerine sağlık, emeğine teşekkürler..

bunun b,rde ie olanı çıksa tam anlamıyla bir devrim olur aslında ama frost unda dediği gibi sonuçta bende ie kullanıyorum ama firefox bir pc de olması geeken bir program ve mükemmel bir bilgi paylaşımı

[ RigaL ]' Alıntı:
Sabitlenmesi gereken bir başlık bence ;)

bencede :)

Bende çalışmadı bu, ilk downloadta counter sıfırlanıyor fakat ikinci download için 1 saat beklemem gerekiyor. Sabit IP kullanıyorum ve Firefox 107.

bende de aynisi oldu

firefox un surumu farkedıo mu ?? bıde ie dan once acılmıo dımı bı sıteyı tıkladıgında ?

adsz4av.jpg

beyler bende bu şekilde çıkıyor yalnızca kaydet secenği aktif neden acaba?

ellerine sağlık kardeeşş...

Çok güzel İşe Yarıyor tşkler 3 kere Denedim olmadı ama SOnra Oldu

Geri