Firefox 3.6 Alpha En Hızlısı

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Firefox 3.6 Alpha serisini test edildi. Sonuç Firefox sürümleri arasında en hızlısı olarak söyleyebiliriz.

Mozilla 3.6 Alpha 1 sürümünü çıkardı ; test sonuçları son derece tatminkar. Çünkü artık neredeyse Google Chrome hızı ve performansına ulaşmış durumda.

Mozilla'nın blogunda yazmış olduğu Firefox 3.6 için yazmış olduğu yazıda " son kullanıcılardan alınan performanslarda" butün sürümlerden on kat daha hızlı olduğunu e mevcut sürümün hala Firefox 3.5 olduğunu ; çalışmaların devam edildiği söylenmiştir.

Firefox Javascript performansı 3.0 ile 3.6 sürümü arasında yaklaşık 4 katı bir performans olduğu görülüyor. Buda sayfa içi hareketleri oldukça hızlandırıyor. Bu anlamda çok populer olan web siteleri, eposta tabanlı uygulamalarda çok iyi performans sağlıyacağını ayrıca Javascript teknolojisi ile yapılan web sayfalarını anında ve dinamik olarak yükleyeneceği söyleniyor. Sayfa yenilemeleri eskiye daha göre hızlanacağıda söylenmektedir.

Javascript performansı şu anda dünya lider Google Chrome'ye aittir. Bu 688ms saniyeile SunSpider kriterlerine tam uymaktadır.

Linki de verseydin be dayı ftplere sokmasaydın beni.

Edit: Baktım şimdi ftp'ye 3.6pre var. Alpha direk kendi yok. Ya da ben bulamadım.

Edit2: Bulmuşumdur şu an itibariyle. Burdan işletim sisteminize göre seçebilirsiniz.

iyi anlatmıssın güzel ama BOOOŞ Beta bir yazılımdan malesef bir booooooot olmaz anca saçını başını yolarsın satbil sürümü bekleyip kullanmak daha mantıklı yıllardır beta yazılım kullanan arkadasdlardan gördük kafayı yediler valla hiiiç tavsiye etmemmmmmmmmmmm....

google chrome kadar hızlıysa silerim chrome u.Firefox 3.5 çok yavaştı o yüzden silip google chrome kurdum..

Geri