Filmlere Alt Yazı Arama Programı ( Türkçe !!! )

merhaba dostlar ben bi film arıyodum sonunda netten buldum şimdi bu programla altyazısınıda buldum... ama proxy ayarı ile alakalı bi sorun var bi site yok benim proxy ile baglantım yok ama bana o konuda hata veriyo bana yardımco olurmusunuz ??? şimdi den saolun... filme altyazıyı nasıl eklerim

arkadaslar su an ki sorunum su filmin altyazısınıda filmede buldum her hangi bi film
film avi uzantılı altyazıda sub tmm buraya kadar ama film hem winamp da emde W.media playerda çalısıyor sorun su buldugum bu altyazıyı filme nasıl eklerim yani divx ile ilgili bilgileri okudum film winamp altyapılı çalısıyo birlikte açarak w.media playerda da çalısıyo eeee şimdi W. media playerda altyazıyı nası kullanncam ???? ya da ne biliyim baska yapmam gereken ne altyazı dosyası ile film media playerda birlikte açılmıyo aynen winampda da???? yardım plZzzzz şimdi de n tşk lerrrrr saygıLar.................... :eek: :( :mad: :mad: :mad: bu aradasinir oldum yardım yaaa offf

"Doing Time On Maple Drive" hiçbiyerde altyazısını bulamadım .elinde olan varmı?

teşekkürler.ellerine sağlık

XXXXXXX----bozuq arkadaşım bu prograammm

yardımmmm

arkadaslar selam buldugumuz altyazıları filme nasıl ekleyecegiz acaba yardımcı olursanız sevinirim

3 5 kelime kullanıyolar zaten alt yazıya gerennnnnnnk yok paylaşım için saol

Arkadaşım eline sağlık iyi bir program alt yazıyı buldum ancak bu alt yazıyı filimle beraber nasıl kullanacağız zannederim bu konu da pek çok arkadaş sıkıntı yaşıyor. Birisi bu konuyu açıklarsa çok memnun olurum. Saygılar...

react0r' Alıntı:
Üreticinin Açıklaması :
İzleyeceğiniz filmin adını aratın, altyazılarına kolayca ulaşın. Altyazı Avcısı, Türk altyazı sitelerinde altyazı aramanıza imkan tanıyan bir programdır. Program şu anda, DivxForever ve DivxPlanet sitelerinde otomatik olarak altyazı arayabiliyor...

Not: Des özellikle senin için buldum bunu

i12770_JCKL026.gif

Burdan İndirin

program için ALLAH razı olsun siteye daha yeni üye oldum senin sunduğun prodan kung-fu hustle filminin türkçe alt yazısını arattım ama bulamadım senden bunu rica etsem bulabilirmisin(kungfu hustle türkçe altyazı) teşekkür ederim

kanımca link ölü alternatif link koyabilirmisiniz

ya arkadaşlar ben epic movie filminin tr alt yazısını arıyorum ama hiçbiyerde yok yardımcı olursanız sevinirim...

Geri