filmeler bölümüne giremiyorum..bakarmısınız moderatör arklea

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sq0oLd

Banned
Reaction score
0
bugun 10 da pc yi actım filmeler bölümüne giriyorum yukarda uyelıgınızı aktıflestırmedınız felan dıo ustelıkte uye gırısı yaptıgım halede dıerlerıne normalce gırıyorum bıde ozel mesajımda 65534 yazııo ne oldu acaba ban mı yedım bısey anlamadım valla nedenı soylermısınız:(

database kıvama gelmiş.. :D

pm ndeki farklı bi sorun...herhangi bi mesajı silince geçiyor sanırım... ama yabancı filmlerdeki sorun farklı... bölüm kaldırılmış sanırım... görünmüyor sinema kısmında

siz girebiliyonuz mu yabancı fılmeler dızı kısmına felan

edit:gıtmek ıstedıgınız klasore tıkladımgımda dızıler reklamlar alt yazılar var yapancı fılmler vs yok sanırım onlarda sorun var c7ftc pm olayı duzeldı senın dedıgını yaptım herpsını sıldım 0 oldu ...:p

arkadaşım mesaj olayıyla ilgili biçok konu açıldı mesajlarından birisini silersen o 65534 şeklindeki garip sayı gidecektir iyi forumlar ;)

aynı dertteyim dün filmler indirdim şifreleri alırım sonra demiştim ne biliyim hemen gidiceğini ağlamak istiyorum :(:(:(:(:(:(:(

film bölümü geçici olarak kaldırılmıştır.Umarım ileride tekrardan acılır.

mesaj sayına gelınce mesajlarından 1 tane sil düzelir.

ya ayni sorun bendede var..bende admin beni yasakladi sandim..kendime yeni üyelik actim..

altaysivas' Alıntı:
J@CK@L abi tamamda bu inen filmin şifresini nasıl bulucam şimdi. http://www.hackhell.com/showthread.php?t=113146 burda idi şifre :(:(:( valla ağlamak istiyorummm
konu benım konumdu olabiliecek şifreleri ben yazayım sana :)

paulpbaker.com
yada
ImSpEcIaLrEeEnCoDeSfOrPaUlPbAkEr.CoMaNdVm-OnLiNe.OrG
yada
vm-online.org/c/

bunları dene en üsttekı olması lazım

şifre

Hepsinin şifresi : paulpbaker.com

bidaha film indirirken rar şifresini not alın

tşk ederim şifre vm-online.org/c/ olanmış hepinize çok tşk ederim. Umarım tekrar açılır film bölümü

J@CK@L' Alıntı:
film bölümü geçici olarak kaldırılmıştır.Umarım ileride tekrardan acılır.

mesaj sayına gelınce mesajlarından 1 tane sil düzelir.

peki kaldırılmasının nedeni ne biliyormusun???

evet ya film bölümü yeniden açılsın tam sınırsız adsl e geçecekken oldumu şimdi

film bölümünün kapanıp kapanmaması oylamaya sunulacak olsa öyle bi konu açılırdı yönetim tarafından

demekki kalkması gerekiyormus, açılmasında bi sakınca görülmezse açılır tekrar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri