Film Arşivi İle İLgili lütfen okUyun?

CRASH

OyunBozan
Reaction score
0
Arkaadaşlar bnce Film Arşivi bolumunde Turk film lerinin werilmesi yasaklansin yada film sinemalara girdikten 2-3 ay sonra werilsin

BenCe Bu Konuda Duyarlı Dawranalım!!!!

Olan Turk Sinemasina olUr!!

Artık Cd satan yerler bile satmıyor Turk film i orjinali cıkana kdr!!!!!!

bence film vizyona girdikten belli bir süre sonra verilsin..Türk sinemasına zararımızı dokundurmayalım!

aynı şeyi mp3 de yapmalıyız o zaman. bence surda tek lınk bi hababam 3.5 olsa valla ındırmeyen kalmaz heralde. neyse işte benım düşüncem bu

J@CK@L' Alıntı:
aynı şeyi mp3 de yapmalıyız o zaman. bence surda tek lınk bi hababam 3.5 olsa valla ındırmeyen kalmaz heralde. neyse işte benım düşüncem bu

aynen katılıorum sana jackal..

ya öyle hernekadar crash'a katılsamda vazgeçemiyoruz elimiz gidiyor :) crash'e sorsan o da indirir ama bu sonuçta kötü bir alışkanlık :(

walla tek link olsa indiririmde buna kasılmıo ;) biz wermesek baskası werılcek ama dostum haklısın

bu konuyu gercekten bende dusundum ama benim gibi yurt disindakiler napcank bana degmeyin ben indirim :) ama turkiyedeki arkadaslar gercekten eger kurtlar vadisi gibi guzel filmler izlemek icin duyarli olalim en azindan gidip sinemada ortalama 7 ytl verip izleyin ya valla...

sinemaya gıdılsın&korsanda olsun

babam ve oglum yayınlanmadı mesela aylarca demekki kaliteli film olunca yayınlanmıyor + sinema izleyicisi olarak sinemadan vazgecmem o ayrı bu ayrı mp3 ler konusunda ise butun radyolarda zaten calınıyor mp3 olmasa radyodan cekilir zaten yapacak hicbirsey yok cok para kazanıyorlar zaten memet ali erbilemi acıyım ozcan denizemi koyun gitsin

ben şahsen korsana evet diyorum sinemaya gitmek zor helede öğrenci kısmına ondan dolayı korsana evet diyorum hemi ucuz hemi eğlenceli :D

:) Sinema Bileti Olmus 15 Milyon + Yer yok Verin Linki İndirelim O Adamlar 1 milyon Dolara Zar Atan İnsalar 1 2 Bilet Eksik Oluncamı Para Kaybeecekler... Korsana Devam ( Ha Film Bilet Ücretlerini , Müzik Cd Fiyatlarını dusursunler Bizde Korsana Baş Vurmayalım !!!! Biz Korsanı Sevdigimizden Degil Fiyatlardan Dolayı Tercih Ediyoruz )

Geri