Filistinli genci böyle vurdular/ Video

DarkCod3r

Key&RC4 Coder
Reaction score
0
21 Temmuz 2008 12:40
Batı Şeria'daki güvenlik duvarını protesto eden genci yakalayıp ellleri ve gözünü bağlayan İsrail askerleri sokak ortasında korkunç bir işkenceye imza attı!

Tel Aviv merkezli insan hakları örgütü B'Tselem, bir İsrail askerinin gözaltındaki Filistinliyi plastik mermiyle kısa mesafeden vurmasının görüntülerini yayınladı. Bir dakikayı aşan video kaydında, elleri ve gözleri bağlı Filistinli gence çok yakın mesafeden ateş ediliyor. B'Tselem, olay sırasında genci kolundan tutan komutanın bir yarbay olduğuna dikkat çekti.

B'Tselem'den yapılan açıklamada görüntünün Batı Şeria'nın Nil'in köyünde 7 Temmuz'daki gösteri sırasında çekildiği bildirildi.

Göstetiye müdahale eden İsrail askerleri, 27 yaşındaki Eşref Ebu Rahmet'in ellerini ve gözlerini bağladı. 30 dakika boyunca bu halde tutulan Ebu Rahmet, bu sırada dövüldüğünü söyledi.

Daha sonra, kauçuk kaplamalı çelik mermiyle 1,5 metre mesafeden vuruldu. Ayak parmağından vurulan Ebu Rahmet, askersağlık görevlilerinin tedavi etmesinin ardından serbest bırakıldı.

Görüntüyü 14 yaşındaki bir kızın Nil'in'deki evinden çektiği açıklandı. Köylüler, aynı askerin ertesi gün de bölgedeki görevine devam ettiğini bildirdi. Video kaydının bir kopyasını İsrail Jandarma Komutanlığı'na gönderen insan hakları kuruluşu, silahı ateşleyen asker ve gencin kolundan tutan yarbay hakkında soruşturma açılmasını istedi.
İsrail Ordusu ise olayın ciddi olduğunu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. Eşref ebu Rahmet'i 'isyancı' olarak nitelendiren İsrail Ordusu, çok hafif yaralanan bu kişinin tedavisinin ardından salıverildiğini açıkladı.

Nil'in köyündeki gösteri, İsrail'in Batı Şeria'da inşa ettiği duvarı protesto amacıyla düzenlenmişti.

B'Tselem örgütü geçtiğimiz yıl Filistinlilere yüzden fazla kamera dağıtarak insan hakları ihlallerinin belgelenmesini sağlamıştı. Geçtiğimiz ay da B'Tselem kameralarına iki Yahudi yerleşimcinin bir grup Filistinli çobanı dövmesi yansımıştı. İsrail polisi bu kişileri yakalamıştı.

(Cihan)

video:::http://www.haber7.com/haber/20080721/Filistinli-genci-boyle-vurdular-Video.php

BUNLARIN BU GÖRÜNTÜLERİ HİÇ BİTMEYECEK!!!LANET OLSUN BÖYLE MİLLETE!!!

Bir ülke düşünün etrafı müslüman ülkelerle çevrili.Ve tam 62 yıldır sistematik olarak soykırıma ugruyor.
Yanındaki ülkelerin hepsi(brz iran hariç) israil ve abd korkusundan sesini çıkaramıyor.
Orada hergün insanlar katlediliyor.

Sonrada dini duyguları sömürmekten para ve oy kazanan insanlar gidip israil ile ticari anlaşmalar yapıyorlar.
Ve bunlar gece yataga girdiklerinde hiç vicdan azabı çekmiyorlar.

Hepsine helal olsun...

Bir ülke düşünün etrafı müslüman ülkelerle çevrili.Ve tam 62 yıldır sistematik olarak soykırıma ugruyor.
Yanındaki ülkelerin hepsi(brz iran hariç) israil ve abd korkusundan sesini çıkaramıyor.

Sonrada dini duyguları sömürmekten para ve oy kazanan insanlar gidip israil ile ticari anlaşmalar yapıyorlar.

Hepsine helal olsun...

kimden bahsettiğin ne kadar açık . Keşke bunu anlasalar. Bizi sadece muhalefet etmekle suçlayanlar şu zulme ortaklık eden, onlarla anlaşmalar yapan kişilerin peşinde koşmaktan vazgeçseler.

Hepsine helal olsun...

yeri gelince dini kullanmak (takiye) diye işte ben buna derim..

sizin dinle uzaktan yakından bir alakanız olmadığını düşünüyorum.

israilliler için bu vidyo hiçbişi yani demek istediğim bi israilli için bi müslüman öldürmek onların dinine göre iyi bişiy o yüsden ayağına ateş etmiş etmemiş o adam için bişiyi deiştirmio ama hesabını vericekler umarım biz de israilin ürettiği şeyleri kullanarak ekonomilerine katkıda bulunduğumuz için hesap vermeyiz

Elleri ve gözleri bağlı Filistinli göstericinin vurulması görüntülerinin yayınlanmasından sonra, İsrail'in İstanbul Konsolosluğu bir açıklama yayınladı.

Ateş eden askerin tutuklandığı bilgisini veren konsolosluk, yarbayın Filistinli gencin 'silah doğrultarak korkutulması' emrini verdiği şeklindeki açıklamasını da aktardı. Gözleri bağlı gencin doğrultulan silahı nasıl görüp de korkacağı hakkında ise yorum yapılmadı.

Kaynak:http://www.samanyoluhaber.com/haber-109874.html

yeri gelince dini kullanmak (takiye) diye işte ben buna derim..

sizin dinle uzaktan yakından bir alakanız olmadığını düşünüyorum.

İkimizde Filistin'e savaşmaya gitsek sen cennete gitmek için bunu yaparsın ben ise din ya da ırka bakmadan sadece Filistindeki kardeşlerimizin haksızlıga ugradıgına inandığım için yaparım..

Zaten en yüce duyguda budur.Hiçbir karşılık beklemeden haksızlıga ugrayana yardım etmek...

israil ne yapsada yok olmaya mahkumdur.gece bile korkuyla yatağa giriyorlar bu bile onlara yeter

İkimizde Filistin'e savaşmaya gitsek sen cennete gitmek için bunu yaparsın ben ise din ya da ırka bakmadan sadece Filistindeki kardeşlerimizin haksızlıga ugradıgına inandığım için yaparım..

Zaten en yüce duyguda budur.Hiçbir karşılık beklemeden haksızlıga ugrayana yardım etmek...

açık sözlülüğün için teşekkür ederim...
çok güzel bir açıklama ..

seviyemi aşsada zor zahmet ne demek istediğini anladım.. :D

cevap vermek için can atıyorum ... :D

Ben konuşmicam çünkü sadece konuşmak ve birilerini suçlamak benim böyle yerimden, böyle rahat rahat yazı yazabilme suçumu ortadan kaldırmicak. Kendimden utanmamı azaltmak babında da hiç bir görev üstlenmicek. Sizin adınıza da utanmak açısından bi eksiklik yaratmicak. Çünkü konuşmak benim biz sadece konuşuruz onlar gerçekleştirir lafıma çanak tutucak.

edit: kanıtlar
adamlar peygambere etmedikleri hakareti bırakmadı. biz bir kaç ay, yok bir kaç hafta boykot ettik! bilmiyorum herhalde anlamışlardır dedik(!)
papa cenupları etmediği lafı bırakmadı peygambere. özür dilesin YOKSAAAAA.... dedik başka bişey demedik
çuval geçirdiler asarız keseriz dedik. bizim içimize su döken tek kişi Allah razı olsun POLAT ALEMDAR kardeş oldu.
Ermeni yasalarını çıkardıları kendi meclislerinde dedikleri laf: biz çıkaralım Türkler biraz yoksa, bakın ha, yok bizde şöyle derler sonra bi kaç ay sonrada susarlar.

Bir kaç maymun çıkıp bir muz kapmak için bir şekerli aferin almak için laf atmaya kalkmasın

Ben biliyormusunuz RTE yi hayatımda tek bir an beğenip övdüm oda AB siz biraz salonda bekleyin dediğinde Oda: IIIMMMM BAKIIIN ÇEKKKERRR GİDERRRİM A dediğinde bi tek o zaman helal dedim çek git koçum dedim ama o da fazla dayanamadı Çekti ama ALTINA sandalye ÇEKTİ TEŞEKKÜRLER

Kendi peygamberlerini öldüren,şeytana tapan bi milleten ne beklersiniz.

insan hakları göndermiş soruşturma felan diyorlar ya

Ben filistinlilerin ellerini bağlayıp dağa çıkarttıklarını orda ellerini kırdıklarını hatırlarım televizyonlar boy boy gösterirdi

Onlarıda soruştursun insan hakları
İnanmıyorum sadece kamu oyunu rahatlatmak için insan haklarını kullanıyor bu suçu işleyenler

Ama yine bildiklerini yapıyorlar ALLAH BELALARINI VERSİN NE DİYELİM BAŞKA

Geri