Filistin için göbek attılar

emrah1607

Banned
Reaction score
0
Filistin için göbek attılar :durdurun

33vj79f.jpg

AKP Kartepe Kadın Kolları’nın, Filistin’e yardım amacıyla düzenlediği çay partisinde ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Emine Erdoğan'ın gözyaşlarını tutamadığı Gazze katliamı, Ak Parti kadın kollarını da harekete geçirdi. Ak Partili kadınlar Türkiye'nin dört bir yanında Filistin için yardım topluyor. Ancak Kartepe Kadın Kolları'nın yardım toplantısı eğlenceye dönüşünce tepkileri de beraberinde getirdi.

Bizim Kocaeli Gazetesi'nin haberine göre; kısa bir süre önce AKP Kartepe Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Sevim Balaban, Filistin için dayanışma yemeği düzenledi. Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve biletlerin 15 TL’den satılarak gelirinin Filistin’e gönderildiği etkinliğe sadece partililer değil, vatandaşlar da katıldı.

Amacı takdir toplayan toplantıda bir süre sonra canlı müzik eşliğinde göbek atılması ise toplantıya katılan bazı kadın üyelerin salonu terketmesine yol açtı.

kaynak

Her şeyleri sahte(takkıye) olmasına rağmen çok iyi kıvırdıklarından dolayı bu açıklarınıda kapatmışlar...

maşallah diyelim .....

Haydaa, yandan yandan…
Bu ne şimdi ya… Böyle bir gecenin formatı nasıl olmalı, bence en başından, biteceği ana kadar hüzün olmalı. Neyin sevinci bu şimdi. Çok para toplandı diye mi sevinçten şerit değiştirdiniz? Ulan bu para insanı bu kadar mı bozuyor be, pes artık… Tepki gösterip gidenlere de helal olsun. Aklıma kumarda kazanan adamın durumu geldi…

Adam elindeki son parayla kumar oynamaya karar verip LasVegas`ın yolunu tutar ve inanılmaz bir talih: tam 3 milyon dolar kazanır.
Hemen otel yönetiminin kendisine açtığı kral dairesinden karısına telefon eder:
- "Evde misin?"
- "Evet kocacığım."
- İyi, hemen bavulunu hazırla. Kumarhanede tam 3 milyon dolar kazandım."
Kadın sevinç dolu bir çığlık atar:
- "Ay harikasın!! Hemen hazırlanıyorum..

- Peki ama nereye?
- Paris,
- Karayipler?
Adam cevap verir:

- "Umrumda değil. Sadece eve döndüğümde çoktan gitmiş ol."

ağlasam olmuyor, gülsem olmuyor.umarım bu haber sahte çıksın. çünkü gün geçtikçe kendi milletime olan saygım sevgim azalıyor. çünkü en acı olayları bile kanıksayıp bencil bir toplum olma yolunda ilerliyoruz. artık şehitlerimizin sayısına göre tepki veriyoruz ( yani bir iki askerimiz şehitse dert etmez olduk)katliama yardımı kıvırarak topluyoruz , ne diyeyim bari çok toplamış olsalarda attıkları göbeğe deyse.

vay beee, ne kadar da iyi göbek atıyorlar sunların yuzlerindeki mutluluga bakın bir de ne kadar mutlular.

yazık be yazık bu kadar sahtekarlık olmaz

Gerçek bazen böyle olmadık şekilde ortaya çıkıverir de takke düşer kel görünür.
Orada göbek atanların akıllarından mı samimiyetlerinden mi şüpelenmek lazım karar veremedim o da ayrı bir konu.

Hayret edecek bir şey yok,Böyle seçmeni olan memleketin
böyle iktidarı olur,,Durmak yok oynamaya devam.

Orda hala cocuklar ölürken- ki daha ateskes bile imzalanmamisken- bunlar filistin icin göbek atiyor. Sahsen ben filistinli olsam böyle yardimi kabul etmezdim.

Malı götürdük diye oynuyorlardır. Toplanan yardımların her bir kuruşunun gerekli yerlere ulaşıp ulaşmadığının sonuna kadar takip edilmesi lazım.

Filistin için göbek attılar :durdurun

33vj79f.jpg

Şu ortadaki başı açık bayanı hiç gözüm tutmadı, iyi kıvıramıyor, resmen İsrail ile alay ediyor. Adamlar o kadar müslüman öldürmüş, onların zaferlerini kutlarken insan biraz daha özen gösterip daha düzgün kıvırır. AKP' ye hiç yakıştıramadım!!!

Filistine en anlamlı göndermeyi yapmış kadın kolları..Bizden size hayır gelmez demenin bi başka yoluda bu boşuna naralar atmaya gerek yok al sana göbek .Lanet olsun

Geri