Fifa Manager 07 [ Managerde SON NOKTA !!!! ]

Kayıp exe dosyası

Herkese selamlar,

kayıp exe sorununu çözmek için balls_with_shit.7z dosyasını bulun oyunu kurduğunuz kalsörün içine extract edin.

yalnız kayıp mouse sorununu henüz çözemedim, çözünce herkesi bilgilendiririm.

kolay gelsin...

oyun guzele benziyor ya llerine sağlık umarım soerun çıkarmaz

arkadaşlar oyunu indirmeye çalışıyorum ama rapidshare den free olarak günde bir defa indirebiliyorum bu normal mi yoksa bana bir akıl verebilirmisiniz aynı zaman da oyun için teşekkürler bi de indirip kurabilseydimmm.

ya arkdaslar ben yeniyim de bu linkler nerde onu anlamadım direk rapidsh e giren linkler.:S

Mükemmel.. Teşekkür ediyorum. İndiriyorum.

eline sağlık hocam hastasıyım bu oyunun

bu dosyadan once a_dick.7z dosyasının açılması gerekiyor ..
bunun en kısa yolu data klasöründeki 7z.exe yi bir üst klasore kopyalamak..

ama yine de arşivler eksijk sanırım Manager 07 klasoründe script klasoru oluşması gerekir bu dosyalar yok

evet bundan oyucu bilgileride var..
partların içnde patch100to107.part1.rar 5DC63483
patch100to107.part2.rar 3E5D2BB9
bunlarda olması gerekiyordu

bu oyunu kurdum ve 1 saat kadar oynadım işim bittikden sonra kapadım ve tekrar acmayı denediyimde açılmadı uğraştım ama olmadı silip tekrar kurdum daha sonra açtı fakat ilk girişteki ea sport yazısı çıkıyor ve pc otamatik atıyor bu neden olabilir. şimdiden teşekkürler :D

ben başka yerlerdende araştırıyorum aynı sorunu yaşayan başka insanlarda var ama çözüm için cevap yok şuanda.dediğini de denedim arkadaşım ama yine aynı hatayı verdi.
bu arada paylaaşım için çok teşekkürler umarım sorunu çözünce herşey daha bi güzel olucak.

sorunu çözdüm dostum tüm olay eksik scrip ten kaynaklanmış paylaşım için tekrar teşekkürler

dayı sorunun nasıl hallolduğunu biraz daha açabilirsen çok memnun olacam aynı sorun bndede çıktı

baba setup.bat dosyasından yuklediğimiz zaman en sonda hızlı bir şekilde 2 adet exe dosyası bulunamadı diyip bir tuşa basın diyor ama o yazıyı goremıyorsunuz caps alarak baktım orda bahsettiği exe dosyaları elinde olan varsa veya upload yapan arkadaşımızdan rica etsek exe dosyalarını yukleyebilirlermi 1gb oyun indirdik bi exe dosyası yuzunden bu zevkten olmayalım ilgili arkadaşa duyurulur...

babalar exe sorunlarının önce birini çözdüm sonra ikincisini ama devamında script sorunu cıktı onuda çözdüm ancak simdide ekranda mouse gorunmuyor mouse gorenlerin nasıl fordugunu :D gorebildigini anlatmalarını rica ediyorum
birisi şu script sorununun çözümünü anlatsa hi fena olmayacak:vur

teşekkürler emeğine sağlık

fifa 2007

eminim kurulumu yapabilenler için çok güzel bir çalışma paylaştın.. bunun için ayrıca teşekkürler.. fakat 10 partı çıkardım.. sonra 95 part çıktı.. onları da çıkardım ama yine de oyunu açamadım.. umarım yardımcı olursun.. selamlar..

Geri