Fifa Manager 07 [ Managerde SON NOKTA !!!! ]

Eksik Script Nedemek Bende De Ayni Sonrun Var Bi Yardimci Olsaniz Tesekkur Ederim

arkadaslar bu olayi ne kdr zorlastiriosunuz anlatim bozuklugu mu var, setup.bat a tikladin dan sonra ms dos da acilip dosyalar extract oluyor gozukuor yani sizin dediginize gore yuklenior peki ondan sonra ? register add die bisi soruor ona tamam dersen bi tane farkli dosya cikior , ama oyunun acicak bir sey olmuyor , setub.bat a bastiktan sonraki step i bi kolay bir dille anlata bilen varsa seviniriz?

arkadaslar bu olayi ne kdr zorlastiriosunuz anlatim bozuklugu mu var, setup.bat a tikladin dan sonra ms dos da acilip dosyalar extract oluyor gozukuor yani sizin dediginize gore yuklenior peki ondan sonra ? register add die bisi soruor ona tamam dersen bi tane farkli dosya cikior , ama oyunun acicak bir sey olmuyor , setub.bat a bastiktan sonraki step i bi kolay bir dille anlata bilen varsa seviniriz?

ya kardeşler kusura bakmayın ama sizlere bişey sorcam,şuan bende EA sports manager 07 yüklü,ama antivirüs programı kurduğumda oyun açılmıyor,ama kaldırdığımda açılıyor yahu yokmu bunun l çaresi ne oyunsuz oluyo nede anti virüssüz neolur biri yardım etsin.........
şimdiden teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pardon bana yardimci olabilirmisin bu oyunu yuklemek icin ben rapidshare den indirdim ve winrardan ac dedim nasil yapacagimi tam olarak bilmiyorum (fifa manager 2007 hakkinda)

neron kardesim öncellikle eline sağlık bu oyunu bizimle paylaştığın için , ben oyunu indirdim ve stup.bat dosyasını kurdum ms-dos ekranı çıktı yükleme yaptı bitti ama oyunun exe dosyası yok oyuna giremiyorum crakini indirdim internetten onun exesini koydum gene çalışmadı yardımcı olurmusun, teşekkürler

ARkadaslar Rardann Cikarttiginizda Dosyanin icerisinde " SETUP " Dosyasi VArdir Ona Tiklamaniz Zaten Yeterli Olacaktir , Eger ki icerisinde Mds mdf isimli Dosyalar var ise Sanal Sürücüler ile Deneyinizz !!!!

SAdece Setup dosyasi Var Ve Crack istiyor iseEger ki " CRACK " isterse Konuya Yazin Onuda Temin Ederim

arkadaş ben takım şecemiyorum isme geldiginde gönderme diyor ve çıkıyor oyundan yardım lütfen

teşekkürler...

Güzel paylaşım için teşekkür ediyorum. Ama itiraf etmeliyim nostalji takıntım var. Bu serinin 2001 versiyonunu arıyorum ama hiçbir yerde bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim..:clap

baba setup.bat dosyasından yuklediğimiz zaman en sonda hızlı bir şekilde 2 adet exe dosyası bulunamadı diyip bir tuşa basın diyor ama o yazıyı goremıyorsunuz caps alarak baktım orda bahsettiği exe dosyaları elinde olan varsa veya upload yapan arkadaşımızdan rica etsek exe dosyalarını yukleyebilirlermi 1gb oyun indirdik bi exe dosyası yuzunden bu zevkten olmayalım ilgili arkadaşa duyurulur...

babalar exe sorunlarının önce birini çözdüm sonra ikincisini ama devamında script sorunu cıktı onuda çözdüm ancak simdide ekranda mouse gorunmuyor mouse gorenlerin nasıl fordugunu :D gorebildigini anlatmalarını rica ediyorum

batusay895' Alıntı:
elıne saglık mukemmel paylasım
madem mükemmel buluyorsun anlat bizde mükemmel bulalım arkadaşım takım şeçemeden atıyor oyundan nasıl yapıcaz crack mi lazım anlat bizde tebrik edelim ;)

bunu tek link yapmak vea link sayisini dusurmek mumkun mu

Beyler Tek Lİnk Halİnde Verİn Oyun Sorunu ÇÖzÜlsÜn!!!

çalıştırma yardım talebi

Tebrikler çok güzel calışma

ancak indirdim bir türlü kuramadım yardım rica etsem arşiv dosyalarını actım
dos toplu iş dosyasını çalıştırdım ancak bundan sonrasını beceremedim yardım ederseniz çok seviniirim

Geri