FiFa 2009 FuLL RiP [HH Up] [RS]

bende bunu arıyordum dvd vardı ama kaybettim iyi oldu bu teşekkürler :)

crack içinden çıkan dosya yeterli değil halen reg key soruyor. bir ilgilenirsen sevinirim

arkadaşlar merhaba,

diğer fifa 2009 türkçe oyunu indirdim sorun çıktı. bunu indirdim reg key sorunu var. ikisine de kimseler yardımcı olmuyor. var mı yapabileceğimiz bişey. yardımcı olacak var mı ?

ARKADAŞLAR, OYUNU TEKRAR TEKRAR KURUP ÇALIŞTIRINCA BİRİNDE BAŞARILI OLDUM. YANİ HATA VERİYOR ARA SIRA AMA ŞANSINIZ YAVER GİDERSE ÇALIŞAN BİRİNE DENK GELİYORSUNUZ. BEN ŞU ANDA OYNUYORUM. :(

oyunu indirdim ama kurulmuyooo..ekranda hiç bişi gorunmuyo..gorev yonetıcısınden de baktım bı halt oldugu yok...bı yardım edebılırmısınız?

Emeqinize saqLık : Paylaşım için tşkler Abi..​

Paylasımın için teşekkür edemicem.. çünqü Oyun gayet güzel çalışıyor .. ama maç'a başladıqımda Bir kukla gibi Oluyo Oyuncular.. bu saçmalıqın senden kaynaklandıqını Düsünüorum.. Okadar saat uqrastırıyosunz.. Bari bişeye deysin Böle saçma sapan upluadlar yaparak bizim Zamanımızı Harcamayın..!

Sorunlarlada ilgilendiğin yok.. ozaman neden paylasıyosun!

Hocam Eline Sağlık Oyunu Indirdim Oyun Hata Veriyor Bi Ilgilensn

eLine sagLık usta

yeni bir üye olarak şunu kesin söylerimki paylaşımlar süper...ama fıfa09 u çok geç indiriyorum..
sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa genelinizde indirirken yavaşmıydı..4 saattir 3 part indirebildim :)
emeği geçen herkesin eline sağlık...ayrıca bu kadar az linkte sizde rasladım tebrikler..adam 45part diyor :)))yuh yani demi:) sayenizde pc adam akıllı programlarla oluşacak...

Geri