FeTuLLaH KaRaRa Ne DeDi ?

akpnin kapatılmamasına sevinir tabi eee ne de olsa amaçları aynı: Türkiye'nin aleyhine herşeyi yapmak

Adamın istediği oldu tabiiki sevinecektir...

Sizene de dediyse dedi neden bukadar ilgileniyosunuz bilmiyorumki şu üslübunuza bir bakın sanki asker arkadaşınızmış gibi konuşuyosunuz laf atmayı karalamayı bırakında önce başkalarına nasıl hitab edeceğinizi öğrenin seviyesizler...

size katılıyorum.onların amacı zaten konuyla filan ilgilenmek değil.polemik yapıp milleti kızıştırmak...

adamın her kelimesinde nur fışkırıyor maşallah sübhanallah.

Güzel konuşmuş. İftiracılara inat herzaman yanınızdayız. Yaptıkları işleride taktirle karşılıyor. Çok güzel işler yaptığını düşünüyorum.

ya niye gelsin ki çömezi burda

Sizene ne dediyse dedi neden bukadar ilgileniyosunuz bilmiyorumki şu üslübunuza bir bakın sanki asker arkadaşınızmış gibi konuşuyosunuz laf atmayı karalamayı bırakında önce başkalarına nasıl hitab edeceğinizi öğrenin seviyesizler...

arkadaşım sen G.W. bush a pek muhtere sayın kıymetli Bush haşmetmaablerı dermisin. bilmem ama bence demezsin. neden demezsin saygı duymazsın ona dimi. cevabın evet sanırım. o zaman sende benim saygı duymama hakkıma saygı duy.

hadi yine seni kırmiim. sayın çok değerli fettullah hoca efendi haşmetmaablarını hiç sevemem ne dediğide umrumda deil fakat bu forumdaki herkesin görüşünede saygı duyarım birilerini düşüncelerine çobanlık yapmaya çalışmadıkları sürece

Teşekkürler

sanamı sorucam kimin görüşüne katılıp katılmayacağımı.

ya niye gelsin ki çömezi burda

arkadaşım sen G.W. bush a pek muhtere sayın kıymetli Bush haşmetmaablerı dermisin. bilmem ama bence demezsin. neden demezsin saygı duymazsın ona dimi. cevabın evet sanırım. o zaman sende benim saygı duymama hakkıma saygı duy.

hadi yine seni kırmiim. sayın çok değerli fettullah hoca efendi haşmetmaablarını hiç sevemem ne dediğide umrumda deil fakat bu forumdaki herkesin görüşünede saygı duyarım birilerini düşüncelerine çobanlık yapmaya çalışmadıkları sürece

Teşekkürler

kişileri sevip sevmeme fikirlerine katılıp katılmama konunsunda kimseye diyecek bişeyim yok ama kim olursa olsun saygı duymak zorundayız! zorundasınız!
takma isimlerle aşağılayıcı üslüplarla konuşmak kimsenin haddine değil !

bu adamın ne vatanla ne de milletle işi olur bu adam amerikanın bir numaralı adamıdır şu an amerikada krallar gibi yaşıor ne vatanı ne milleti buraya gelirse bilin ki ülkenin sonu gelior demektir meclisi daha rahat yönetecek demektir buraya adım attığında da emin olun dünya ayağa kalkar ve burada krallar gibi karşılanır

bütün cemaat oluşumlarına karşıyım insanları bölücü bir tutum içine sokan insanların tek amacı çıkar daha çok kazanç. bu tür insanlar yetenekleriyle, kültürüyle, eğitimiyle bir yere gelemediği için insanları sömürerek bir yerlere gelmeye çalışıyor.

Fettullah Gülen türkiyeye gelse paşa paşa başbakanda olur Cumhurbaşkanıda hiçbirinizde bi halt edemessiniz. Yeterki istesin. Fakat adam ülkeyi zora sokmamak için gelmiyor hanginiz yapardınız bu fedakarlığı, solcular hanginiz yapardınız. Size ergenokoncular yaraşır her işiniz gizli olur ülke bütünlüğünde gözünüz vardır.
80 öncesi Atayı tanımayanlar şimdi kalmış bana laiklikden bahseder olmuşlar, Fettullah Gülen hep olduğu safta durdu, Bi ordan bi burdan olmadı.

dedide yalanmı dedi.

herkes bir hikaye yazıyor:clap

gelmediği için bu kadar velvele çıkarıyorsunuz birde gelirse ne yaparsınız Allah bilir :saskin

herkes bildiği yolda ilerliyor yol alanlar belli alamayanlarda bugun ergenokonda olduğu gibi yolda kalıyorlar,

herkes yanlış bir siz doğrusunuz :biggrin

Evet gelmiyor cünkü tüm islam alemin sattı türkiyeyi sattıgı gibi...

bir yazısında da söyle yazmıs:

bir insanın müslüman olabilmesi için sadece la ilahe illallah demesi kafidir diyor...
bende diyorum ki bu yazıya karsılık:
be fethullah hoca sen Hz. Muhammed (S.A.V) den dahamı iyi mi biliyorsun bu konuyuda be adam bu sekilde bir demec yayınlıyorsun..Sana mı kaldı kitabı degistirmek...........................

Ya ünüversitelerde Atatürkü kötüle ona dikatör de Ordumuzu işgalci ialn et şehit edilen polisin askerin arkasından bayram yap pkk gösterileri yap sonra şimdi kemailistim de Atatürkçüyüm de başkasını belki kandırırsınız ama beni kandıramazsınız ben üniversitede sizi çok iyi tanıdım siz çocuk kandırın yalansa örnek doğu perinçek başka örneğe gerek varmı bundan önce marksist bir çizgi güt gençlerimizi sağ sol diye böl aydınlık dergisinde insanlarımızı hedef göstert o yıllarda koministlerin eyaleti olmayı savun milliyetçilerin katili ol milliyetçilere kafatasıcı faşo de şimdide milliyetçiyim de benim 3 yaşında kızım var ona anlat belki inanır

Fethullahın bir şey demesine gerek yok aslında 2 zırlasa şu umut tacirlerinin yanında o da yetiyor.

Geri