gidip villayı gördünmü birader yada gören biriyle görüştünmü.biz bukadar işin içindeyiz o villayı görmedik ama görenide görmedik.(en yakın arkadaşım ve hatta bu sabah kahvaltıda beraber olduğum arkadışmda oralara gittiği halde)
hayatınızda kaçkere kuranı hatim edip tefsirini okudunuz kaçınız yaptı (meal demiyorum)ama sizin, sizin isteklerinize cevap verecek medyatik hocalarınız var ne gerek varki...
hadi bizler dediğiniz gibi herşeyi kabul edelim hanginiz tebliğde bulundu acımaktan öte kalamadığınız o insanlara el uzattı.gidin savaşın...efendimiiz ebu cehilin kapısını kaç kere çaldı.islamın batıda veya abd de nasıl bir durumda yada nasıl anlaşıldığını araştıranınız varmı(şu az önce okuduğum eleştiride "abd lilerin f.gülen bize islamı farklı anlattı diye yazan arkadaş ).
şurda eleştiri yapan arkadaşlar yapın ama makul olsun islam tarihine iyi bakın sırf yazmak hakaret etmek için yazmayın.bu millet niye bu halde bir araştrın.allah insanın eşyasına değil niteliğine bakar.ben müslümanım deyip islamın 5 şartını bile getirmekten acizlenmek değil ,müslüman hakkıyla yaşarsa müslümandır.
ey eleştiri sahipleri hangimiz nekadar gece namazına, kuşluk ,evvabin namazını kılıyoruz.kaçımız günün 18 saatini gerçek manada çalışarak geçiriyoruz.Bugün bir bakın gelişmiş dediğimiz ülkeler niye buralara gelmiş.abd ,almanya gibi ülkeler saat kaçta hayata başlıyor (şimdi bunuda eleştirirsiniz ya)biz ne yapıyoruz örneğin memurlar kızacaklar ama sabah 8.30 işbaşıdır ama başlarken 10 dk gider çaydı gazete sonra öğlen olur mesai bitmeden 10 dk erken kaçılırakşam ayne şimdi toplayın bakalım zamandan neleri çalıyoruz .bizler kendimize çeki düzen vermedikçe ona buna laf yetiştirdikçe olmaz kardeşelrim bu işler .bize boş vakit diye birşey yoktur ama yapıyoruz..
.neyse laf lafı açtı nerden nereye geldim hakkınızı helal edin.ben yinede hepinizi sevgi ve muhabbetle kucaklıyorum.