Fethullah Gülen'e boğazda yalı alındı

Albayrak

Can Feda
Reaction score
0
Gülen'e yakın Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı, Fethullah Gülen'e vakıf adına görkemli bir yalı aldı.

Hürriyet'in çiçeği burnunda yazarı Ahmet Arsan açıkladı. Bir gün dönerse diye Fethullah Gülen için İstanbul'da yalı alındı.

Gülen'e Boğazda görkemli yalı
Fethullah Gülen'in Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği konusundaki muamma devam ededursun... Ben herkesin atladığı asıl haberi patlatayım :
Duyduğuma göre Gülen'e yakın Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı, Fethullah Gülen'in olası yurda dönüşü için hazırlıklara başlamış. Vakıf adına İstanbul Boğazı'nın kıyısında hayli görkemli bir yalı alınmış.

Şayet dönerse buraya yerleşecek
Şu anda yalının restorasyonu için çalışmalar devam ediyormuş. Gülen, yurda döndüğünde bu yalıya yerleşecekmiş.

Kaynak

Yorumsuz :saskin

alınsa ne olur alınması ne olur bunları sormak gerek ilk önce bi gelsin dimi parası varmış almış

feytullaha kadar aydın doğan denilen vatandaş var o neler yapıyor dimi

Boğazda değil de Karacaahmet'te alsalar daha iyi olmaz mıydı sizce yetmişinde yalı alanı Karacaahmet paklar.

hasan yazıyor 08 Haziran 2009 Pazartesi 18:45

MıLLetın ParasıyLa AdamLar YaLıLar aLıyorLar ßoqazın En Nadide YerLerınden.. Ne Dıyımki..İnsaLLah Oturmak Nasip oLmaz..!!

yakışır hocaya hoca dediğin yalıda oturur!

Cem YıLmaz'ın ÖzLü Bi Sözü Vardır.

Sanatçı Hep Sürünsün İster Bizim İnsanımız Diye.
Buda O MisaL.

YaLıyı Duyan Koşmuş GeLmiş.

Şimdi Bu oLaydan Sonra İhtiyaç SahipLerini Bi Kenara mı Bırakıcak FethuLLah GüLen?Neden BöyLe Bi Hava Yaratmaya ÇabaLıyorsunuz?

arkadaşlar kendiniz laf atıp kendiniz yorum yapıyorsunuz. -mış -miş ten başka bişey yok elinizde. haber kaynağınız da çanakçı daha ne olsun :)
komiksiniz :)

~SiLenT ScЯeaM~;4369500' Alıntı:
Cem YıLmaz'ın ÖzLü Bi Sözü Vardır.

Sanatçı Hep Sürünsün İster Bizim İnsanımız Diye.
Buda O MisaL.

YaLıyı Duyan Koşmuş GeLmiş.

Şimdi Bu oLaydan Sonra İhtiyaç SahipLerini Bi Kenara mı Bırakıcak FethuLLah GüLen?Neden BöyLe Bi Hava Yaratmaya ÇabaLıyorsunuz?

Bu hava bize ait değil görkemli boğaz yalısı sahiplerinin.
Oh bir eli yağda bir eli balda demezler mi adama. Bu işsizlikte :melek

ÖnceLikLe Allah'ın Nusreti AnLamına GeLen FethuLLah'a Saygınız oLsun Bari.Sonra Beni BanLadıLar Diye CıyakLamayın Orda Burda.

Daha Sonrasında Vakıf Dediğin Küçük Bir oLuşum DeğiLdir.O Vakıfın Tüm Dünyanın İçinde BuLunduğu Zor Durumda BiLe Yaptığı YardımLarı Göz Ardı Edip "Bu İşsizLikte YaLı Vay Anasını" Gibi DemeçLerLe Komik Duruma Düşersiniz.
KaLdı ki MüLk Allah'ındır Tasası Kimseye Düşmez.

Ama Kime Diyorum Makara-Kukaraya Devam.

~SiLenT ScЯeaM~

Saygıyı kimseden öğrenecek değiliz. Bugün şov sırası sende miydi?
Sanki olmayan şeylerden bahsediyoruz. İki şeye cevap veremediğinizde cıyaklıyorsunuz.
Git bir boğazda görkemli yalı fiyatı sor bakalım. Burada atıp tutacağına ;)

O Sözüm Sana DeğiLdi Lakin Yaran Varmış ki Gocundun.

Ben Cevabımı Kendime Göre Verdim.
Ama Tartıştığım KişiLerden Cevap aLamadım O Başka.

Geyiğe Bu Kadar Açsanız KomikLeri KuLLanın GünceLi İşgaL Etmeyin.

Hadi İyi GeceLer.

Geri