Fethullah Gülen'den taziye

Fethullah Gülen'in diğer (müslüman) ülkelerde; Filistin'de, Kosova'da, Türkistan'da zulme uğrayanlara, olan bitene seyirci kaldığını, gıkını çıkartmadığını iddia eden varlıkcağızın aklından şüphe ederim. Sadece bu ülkelerdeki okullar bile tek başına bu iddiayı çürütmeye yeter. Kaldı ki evvela taziye ve teskin mesajları, ardından para yardımları göndermiştir. Anlayana...

Peki Bosnay'a Toplanılan Paraları Kim İç Etti ??? Bunu Açıkla...

Bırak Okul'u.. Okul'u Unicef'te Yapıyor...

PKK'nın Siyasallaştırılması Bitsin.. Sıra Fetullah'ın Başbakanlığına Gelcek.. :goz:

O paraları iç ettiğini sen nerden biliyorsun ya iç ederken yanında mıydın ???

Peki Bosnay'a Toplanılan Paraları Kim İç Etti ??? Bunu Açıkla...

PKK'nın Siyasallaştırılması Bitsin.. Sıra Fetullah'ın Başbakanlığına Gelcek.. :goz:

İşte modern laik ilerici bir zihniyet..Not alın bu lafı

;Bırak Okul'u.. Okul'u Unicef'te Yapıyor...

yorumsuz..

Bu haberden bile bir insanı delicesine eleştirebiliyorsunuz. Pessssss.

Adına tutmuş bide karalama şiiri yazmış. Adam Rusya'da yaşanan olay ile ilgili tepkisini görüşünü dile getiriyor. Bu sefer de diyor ki Irak için neden getirmedi?

İlla bi yerden eleştiricek ya. Sanane kardeşim nerden biliyorsun getirmediğini gidip sitesini düzenli olarak ziyaret ediyor musun? Her gün bomba patlıyor her gün bir yazı mı yazıcak?
İslam dininde masum insanları öldürüp sonra da şehitlik mertebesine ulaşmak yoktur. Bu türlü eylemler hangi nedenle olursa olsun kesinlikle yasaktır. Bunu yapan kişiye tepki gösterirseniz dini eleştirmiş olmuyorsunuz. Tam tersine savunuyorsunuz. Ama hala bazı hayalperestler yok ABD + İsrail
tutturmuşlar. Meyve veren ağaç taşlanıyor harbiden.

Yok başka biri demiş çocuğu burda türkçe konuşturuyorlar ama yırtık ayakkabıya bakmıyorlar yeni vermiyorlar gibisine bir şeyler karalamış. O çocukların çoğu Türk okullarından getiriliyor buralara ve maddi durumları ülkelerinin ortalama durumundan iyi seviyede hee oldu ya fakirde var içlerinde ve ayakkabısı yok ya da yırtık. Nerden biliyorsun vermediklerini? Madem bir şey söylüyorsun iddaanı kanıtla.

Allah hepimize hidayet eylesin.

İşte modern laik ilerici bir zihniyet..Not alın bu lafı

;Bırak Okul'u.. Okul'u Unicef'te Yapıyor...

yorumsuz..

Burada anlatılmak isteneni anlamak işine gelirmi bilmiyorum ama...

Sana birkaç örnek verirsem sanırım yardımım dokunur...

Bir ülkeye okul yaptırmak, o ülkenin arkasında olmak anlamına gelmez...

Ülkemizdeki amerikan, fransız, alman okullarına bakarak bunu çok iyi anlayabilirsiniz...

Bir ülkeye okul yaptırmak o ülkenin menfaatlerini savunmaktan çok, ülkeyi menfaatlerin için kullandıgının işaretidir!!!!

Bazıları Takıntı Yapar Vücutta; AkLı Vücudunun NormaL Yerinde OLmayan AngutLara Ne Yapsan Kabahattir. Terör Saldırısını DestekLese Kabahat, ÖLenLer İçin Üzüntü Duyduğunuu İfade Etmeside Kabahat. Birde Bunu HristiyanLık Yakınlaşmasına BağLayan SoytarıLar Var.

Yazmayım Diyorum. Ama Kaşıntı Had Safhada. Siyaset cadı Kazanı Kaynıyo, Her TürLü MateryaL Mevcut. FettuLah Yine Nerenize Battı.

oo doktor bey bayadır görünmüyordunuz..bu arada kim bu en başta fotoğrafı olan angut!bunun da aklı başka bir yerinde ki ilkokulu zor bitirmiş!:durdurun:clap:clapya onun arkasından gidenlere ne demeli?!(kızma hemen ,yazında angut kelimesini kullanmaktan çekinmemişsin de)

oo doktor bey bayadır görünmüyordunuz..bu arada kim bu en başta fotoğrafı olan angut!bunun da aklı başka bir yerinde ki ilkokulu zor bitirmiş!:durdurun:clap:clapya onun arkasından gidenlere ne demeli?!(kızma hemen ,yazında angut kelimesini kullanmaktan çekinmemişsin de)

FetuLLah GüLen Konusu OLurda İsmi Gibi ALi Cenap Biri YumurtLamazmı? Hayır Başka Konu Yokken OrtaLıkLarda Görünmezsin İş Hocaefendiye GeLince Birden OnLine OLursun. Tartışacak ŞeyLerde Yazmamışsın. Angut İsteyene Gider İstemeyene Gitmez ALi'nin Cengizi=)

Burada anlatılmak isteneni anlamak işine gelirmi bilmiyorum ama...

Sana birkaç örnek verirsem sanırım yardımım dokunur...

Bir ülkeye okul yaptırmak, o ülkenin arkasında olmak anlamına gelmez...

Ülkemizdeki amerikan, fransız, alman okullarına bakarak bunu çok iyi anlayabilirsiniz...

Bir ülkeye okul yaptırmak o ülkenin menfaatlerini savunmaktan çok, ülkeyi menfaatlerin için kullandıgının işaretidir!!!!

neye dayanarak bunu söylüyorsun..? Yaptıklarınız iftiradan başka birşey değil..Okulu bırak demiş arkadaş bu kadar gerici bir laf olamaz..bunu boşuna savunmaya çalışma çünkü savunmaya çalıştıkça sende saçmalıyorsun..

Kod:

Bunu yazanı haftanın yobazı ilan etmek gerekiyor..İbret-i alem olsun diye bu lafı her yere yaymak lazım ki Fetullah Gülen e laf edenlerin ne durumda olduğunu herkes görsün..

neye dayanarak bunu söylüyorsun..? Yaptıklarınız iftiradan başka birşey değil..Okulu bırak demiş arkadaş bu kadar gerici bir laf olamaz..bunu boşuna savunmaya çalışma çünkü savunmaya çalıştıkça sende saçmalıyorsun..

Kod:

Bunu yazanı haftanın yobazı ilan etmek gerekiyor..İbret-i alem olsun diye bu lafı her yere yaymak lazım ki Fetullah Gülen e laf edenlerin ne durumda olduğunu herkes görsün..

dinime küfreden müslüman olsa... bana yobaz diyeceğine kendini müslüman mısın onu sor.. :goz:

okul kelimesine takılmış gitmişsin...

peki müslümanlığı yaymak için okul yapıyor ??? okulda islam mı öğretiliyor... en güzel öğretilecek yer cami mi yoksa ben mi yanlış biliyorum ??

Okul İlim İrfan Yeridir... Din Yuvası Değildir...

Evet Sözlerimini Arkasındayım... Unicef Yapmıyor Mu Okul ???

Feto Yapınca okul unicef olunca başka bişey mi ????

bırakın bu işleri çakma peygamber'lere inanarak müslümanlığınız kaybediyorsunuz haberiniz yok...

bu adamın hangi kitabı var... imam-ı azam gibi ne bileyim ben ne kadar inanmasamda buhari gibi ??? açıklayın bizde inanalım ???

Cia Ajan'ı Lawrence vardı osmanlıyı arkadan vuran sakın onun torunu olmasın ???

dinime küfreden müslüman olsa... bana yobaz diyeceğine kendini müslüman mısın onu sor.. :goz:

okul kelimesine takılmış gitmişsin...

peki müslümanlığı yaymak için okul yapıyor ??? okulda islam mı öğretiliyor... en güzel öğretilecek yer cami mi yoksa ben mi yanlış biliyorum ??

Okul İlim İrfan Yeridir... Din Yuvası Değildir...

Evet Sözlerimini Arkasındayım... Unicef Yapmıyor Mu Okul ???

Feto Yapınca okul unicef olunca başka bişey mi ????

bırakın bu işleri çakma peygamber'lere inanarak müslümanlığınız kaybediyorsunuz haberiniz yok...

bu adamın hangi kitabı var... imam-ı azam gibi ne bileyim ben ne kadar inanmasamda buhari gibi ??? açıklayın bizde inanalım ???

Cia Ajan'ı Lawrence vardı osmanlıyı arkadan vuran sakın onun torunu olmasın ???

Okullarla birlikte dinin yayılması çok zoruna gidiyor anlaşılan..çakma peygamber kimmiş?Kendi kendine gelin güvey olma.Hiç bir dayanağın yok kafandaki varsayımlardan yargılara ulaşıyorsun.Birşey söylüyorsan kanıtlayacaksın,yok dediklerini kanıtlayamıyorsan o zaman sus da rezil olma..!

..:.. iyi yapmıs sonucta insanLar hayatını kaybetti ..:..

Yeterli bilgi birikimine sahip olmayan birinin beni saçmalamakla suçlaması ne kadar dogrudur bilemiyorum...

Ama ben yine de cahilleri bilinçlendirmeyi kendime bir görev biliyorum...

Gerçi o "önemli" zamanını buna ayırıp okurmusun bilemem ama ben belki bir cahile de faydam dokunur diyerek baştan sona okudum...

Copy/Paste yapılamadıgı için buraya koyamıyorum ama linki yazıyorum...

Ayrıca... Ben insanları değil, fikirleri savunurum... Savundugum fikirleri de yedi ceddin gelse çürütemez...

Ülkemizde yabancı okullar ve kuruluş amaçları -1- / Okullar / Milliyet Blog

Yeterli bilgi birikimine sahip olmayan birinin beni saçmalamakla suçlaması ne kadar dogrudur bilemiyorum...

Ama ben yine de cahilleri bilinçlendirmeyi kendime bir görev biliyorum...

Gerçi o "önemli" zamanını buna ayırıp okurmusun bilemem ama ben belki bir cahile de faydam dokunur diyerek baştan sona okudum...

Copy/Paste yapılamadıgı için buraya koyamıyorum ama linki yazıyorum...

Ayrıca... Ben insanları değil, fikirleri savunurum... Savundugum fikirleri de yedi ceddin gelse çürütemez...

Ülkemizde yabancı okullar ve kuruluş amaçları -1- / Okullar / Milliyet Blog

Yine "cahil" gibi boş hakaretler.. Tamam doğrudur yazıdakilere katılıyorum ama bunun konuyla ne alakası var.Yurtdışındaki cemaat okulları hristiyan misyonerliğimi yapıyor yani..? Buna 3 yaşındaki çocuk güler.Ama ortada bir misyon var o da müslümanlığı yaymak.İslamın yayılması zoruna gidiyorsa o benim problemim değil senin problemin..

Yine "cahil" gibi boş hakaretler.. Tamam doğrudur yazıdakilere katılıyorum ama bunun konuyla ne alakası var.Yurtdışındaki cemaat okulları hristiyan misyonerliğimi yapıyor yani..? Buna 3 yaşındaki çocuk güler.Ama ortada bir misyon var o da müslümanlığı yaymak.İslamın yayılması zoruna gidiyorsa o benim problemim değil senin problemin..

Aynı "cehalet" devam ediyor...

Şimdiki konumuz ise "Cahil ne demektir?"...

Cahil... Bir konu hakkında yeteri kadar bilgisi olmayan kişiye denir... Bu bir hakaret degildir... Hatta bu konuda bir atasözümüz bile vardır... "Bilmemek ayıp degil, ögrenmemek ayıp..."

Bir dahaki sefere seni ne konuda aydınlatmam gerekecek bilmiyorum ama ben yine burda olacagım...

Gelelim okullar konusuna...

Bir tane misyon var o da müslümanlıgı yaymak demişsin...

Peki biz bu konuda neyi tartışıyoruz?

Fethullah gülen bosnada, filistinde, gürcistanda okadar insan ölürken ses çıkarmadı... Rusyada ölen insanlara mı üzülmüş diyoruz...

Siz ne diyorsunuz? Fethullah gülen bu dediginiz ülkelere okul yaptırıyor daha ne yapsın...

Peki senin tezinle seni çürütüyorum... Bu okullar neden açılıyormuş? müslümanlıgı yaymak için...

Müslümanlıgı yaymanın neresi "yardım" etmektir? Yada siz bir felaket bölgesine gittiginizde oradaki insanlara "müslüman olun, dua edin... Belki bu dünyada degil ama öbür tarafta rahat edersiniz" demeyi yardım mı sanıyorsunuz?

Bu zihniyetle daha çok yol alırsınız...

Rusya Büyükelçisi İvanovskiy: Gülen okulları bize uygun değil Renkli devrimler dönemi kapandı’

adamın ekmek teknesi gidiyor :durdurun

yalakalık yapılmazsa,dolarlar orada kalacak....

Irak ta olanları eleştirmiyor diyen kardeşlerimede küçük bir hatırlatma;

dönekler,yahudi ödülünün sahibi ve bunlar abd ile beraber aynı kaba işemiyorlarmı ki?
ee,daha ne bekliyorsunuz ki? :glare:

Geri