Yine "cahil" gibi boş hakaretler.. Tamam doğrudur yazıdakilere katılıyorum ama bunun konuyla ne alakası var.Yurtdışındaki cemaat okulları hristiyan misyonerliğimi yapıyor yani..? Buna 3 yaşındaki çocuk güler.Ama ortada bir misyon var o da müslümanlığı yaymak.İslamın yayılması zoruna gidiyorsa o benim problemim değil senin problemin..
Aynı "cehalet" devam ediyor...
Şimdiki konumuz ise "Cahil ne demektir?"...
Cahil... Bir konu hakkında yeteri kadar bilgisi olmayan kişiye denir... Bu bir hakaret degildir... Hatta bu konuda bir atasözümüz bile vardır... "Bilmemek ayıp degil, ögrenmemek ayıp..."
Bir dahaki sefere seni ne konuda aydınlatmam gerekecek bilmiyorum ama ben yine burda olacagım...
Gelelim okullar konusuna...
Bir tane misyon var o da müslümanlıgı yaymak demişsin...
Peki biz bu konuda neyi tartışıyoruz?
Fethullah gülen bosnada, filistinde, gürcistanda okadar insan ölürken ses çıkarmadı... Rusyada ölen insanlara mı üzülmüş diyoruz...
Siz ne diyorsunuz? Fethullah gülen bu dediginiz ülkelere okul yaptırıyor daha ne yapsın...
Peki senin tezinle seni çürütüyorum... Bu okullar neden açılıyormuş? müslümanlıgı yaymak için...
Müslümanlıgı yaymanın neresi "yardım" etmektir? Yada siz bir felaket bölgesine gittiginizde oradaki insanlara "müslüman olun, dua edin... Belki bu dünyada degil ama öbür tarafta rahat edersiniz" demeyi yardım mı sanıyorsunuz?
Bu zihniyetle daha çok yol alırsınız...