Fethullah Emniyet’i Ele Geçirdi

İyide bu konuda bir yalan yok harbiden..
Gidin Fem ve türevlerinin dersanelerine her sene polislik sınavlarına kaç kişiyi sokuyorlar ısrarla ?
Üstüne üstelik birde yurtlarında özel olarak verilen kamplarda cabası.

Hiç kimse yalan demesin bende Fem'e gitmiştim össye hazırlanırken.

Masonlar ülkeyi ele geçirdi de ne oldu?

Bir de Fethullahı deneyelim (Her ne kadar sizin üç buçuk attığınız gibi biri olmasa da.Ayrıca şeriat korkunuzun ikonu olarak kabul edelim.Yoksa Patrik'e kardeşim diyen adam sizin üç buçuk attığınız şeriatı nasıl ve hangi formda getirir?)

ya kara kartal sen ne biçim bi adamsın. bide milliyetçimi olcen nedir. Al o smn bende diorum ki fetto dünyanın en güsel adamıdır. Senin bu yazılarının güvenilirleğindeki ölçü ne kardeşim. Sen hiç o fetto nun evlerine gittin mi? Adamların gerçek niyetleri ne gördün mü? ben fettocu deilim.Aşığıda deilim. Ama adını bile duymadığın ülkelerde istiklal marşını söyletiyo. Birazda bardağa dolu tarafından bak. Adamın amacı tebliğ: emri bil maruf neyhi anil münker.. yani senin pekte alakan olmayan şeyler. O yüzden görevin olmayan şeylere burnunu sokma.

ya kara kartal sen ne biçim bi adamsın. bide milliyetçimi olcen nedir. Al o smn bende diorum ki fetto dünyanın en güsel adamıdır. Senin bu yazılarının güvenilirleğindeki ölçü ne kardeşim. Sen hiç o fetto nun evlerine gittin mi?

Adamların gerçek niyetleri ne gördün mü? ben fettocu deilim.Aşığıda deilim. Ama adını bile duymadığın ülkelerde istiklal marşını söyletiyo. Birazda bardağa dolu tarafından bak. Adamın amacı tebliğ: emri bil maruf neyhi anil münker.. yani senin pekte alakan olmayan şeyler. O yüzden görevin olmayan şeylere burnunu sokma.

-ben uzun süre içlerinde kaldım üniversiteli abilerimizin evlerinede gittim dersanelerinede gittim (FEM/Altunizade) kuran kurslarında yatılı (tayyip erdoğanın evinin olduğu emniyet mahallesindeki çamlıca kuran kursu) kaldım ,dini sohbetlerinede gittim ,pilav günlerinede katıldım.....

-ben insanların cehenemlik olduğunu gerçekleri bilmediğini sanırdım Atatürke düşmandım ,beton kemal derdim ,dış dünya ile bağıntımız yoktu gazelerdeki resimler bizi dinden çıkarır sanırdım televizyonsuz 2 yıl yaşadım haber seyretmedim....

-bizim fıkıh hocalarımızın kalbimizden neler geçtiğini okuduğunu sanırdım...

Masonlar ülkeyi ele geçirdi de ne oldu?

Bir de Fethullahı deneyelim (Her ne kadar sizin üç buçuk attığınız gibi biri olmasa da.Ayrıca şeriat korkunuzun ikonu olarak kabul edelim.Yoksa Patrik'e kardeşim diyen adam sizin üç buçuk attığınız şeriatı nasıl ve hangi formda getirir?)

neb34 snn ztn şeriatçi olduğpunu bütün yorumlarından biliyoruz. hüseyin üzmezde böyleydi sonra çıktı foyası ortaya ztn sizin gibi şeriat isteyen ülkeler fairliğe we geri kalmışlığa mahkumdur

ya kara kartal sen ne biçim bi adamsın. bide milliyetçimi olcen nedir. Al o smn bende diorum ki fetto dünyanın en güsel adamıdır. Senin bu yazılarının güvenilirleğindeki ölçü ne kardeşim. Sen hiç o fetto nun evlerine gittin mi? Adamların gerçek niyetleri ne gördün mü? ben fettocu deilim.Aşığıda deilim. Ama adını bile duymadığın ülkelerde istiklal marşını söyletiyo. Birazda bardağa dolu tarafından bak. Adamın amacı tebliğ: emri bil maruf neyhi anil münker.. yani senin pekte alakan olmayan şeyler. O yüzden görevin olmayan şeylere burnunu sokma.

ülkede çocuklar aç açıkta deniz feneri derneği adı altında milleti dolandırırken bn istiklal marşı başka ülkelerde okunmuş neyleyim

Kara Kartal bişey soracam sana. Hangi sebepten onlara gittin? Sonrasında ne oldu da, onlardan ne kötülük gördün de sadece aralarından ayrılmakla kalmamış, üstüne üstlük anladığım kadarıyla şu anda da aşırı derece sevmiyorsun onları. Eğer mahsuru yoksa söylersen seviniriz.

-ben insanların cehenemlik olduğunu gerçekleri bilmediğini sanırdım Atatürke düşmandım ,beton kemal derdim ,dış dünya ile bağıntımız yoktu gazelerdeki resimler bizi dinden çıkarır sanırdım televizyonsuz 2 yıl yaşadım haber seyretmedim....

-bizim fıkıh hocalarımızın kalbimizden neler geçtiğini okuduğunu sanırdım...

ee ne demek ben birşey anlamadım.bende doğduğumdan beri televizyon izlemiyorum.çünkü hiç almadık. hani bununla ne alakası var. eger söylediklerin dogruysa nasıl bi gençlik dönemi geçirdiğin belli mesela islamiyetten hiç haberin yokmuş. bunu rahatlıkla söyleyebilirim o zamanların için tabi şimdisini bilemem başkada ne diyebilirmki islama en ufak hizmet edenleri her zaman desteklerim ve her müslümanında desteklemesi lazım vesselam

neb34 snn ztn şeriatçi olduğpunu bütün yorumlarından biliyoruz. hüseyin üzmezde böyleydi sonra çıktı foyası ortaya ztn sizin gibi şeriat isteyen ülkeler fairliğe we geri kalmışlığa mahkumdur

aga hala bu olayı çözememişsin sana ne diyeyim. hala ayıkamamışsın. hala bunu örnek veriyosun ya. ama doğru senin gibilerde lazımki uyanıkların tek taraflı mecmua harici okuyup araştıranların farkı ortaya çıksın

ee ne demek ben birşey anlamadım.bende doğduğumdan beri televizyon izlemiyorum.çünkü hiç almadık. hani bununla ne alakası var. eger söylediklerin dogruysa nasıl bi gençlik dönemi geçirdiğin belli mesela islamiyetten hiç haberin yokmuş. bunu rahatlıkla söyleyebilirim o zamanların için tabi şimdisini bilemem başkada ne diyebilirmki islama en ufak hizmet edenleri her zaman desteklerim ve her müslümanında desteklemesi lazım vesselam

sorduğun soruda adamları tanıyormusun anlamında soru soruyorsun diyorsun bende sana tanımayı bırak içlerinde yetiştiğimi ayrıntılı bir şekilde vurguluyorum şimdide bir şey anlamadığını söylüyorsun...

E Bunlar Basımızda Kaldığı Sürece Daha Nereleri Ele Geçirirler

Ama Bi Gün Hepsinin Hesabı Sorulacak

off ben senin alıntı yaptıgım cümlelerinden ne demek istediğini anlamadıgımı yazdım. dikkat ettiysen senin onlarla ilişkini anlatan sözlerini alıntıma katmadım.

SIZMAK ?

Nedir sızmak? Gizlice, sahibi olmadığın bir yere girmek. Siz evinize sızar mısınız? Yoksa evinize girer misiniz? Kimi nereden kovuyorsunuz, ya da kime burası sana ait değil diyorsunuz? İnsanları kendi öz vatanlarından başka yerlere göndermeye çalışmaya ne denir? Sorular, sorular, sorular... Çok ayıp bir kelime "sızmak". Yani sanki o kişiler PKK' lı ya da Ergenekoncuymuş gibi. Sanki bu ülkenin hiç bir karışında yaşama hakları yokmuş gibi.

doğru söze ne denir:clap

askeriyede nasıl anası babası kapalı olanları almıyorlar...

eşinin başı kapalı olanları sürüyorlarsa..

namaz kılan subayları ihraç ediyorlar..... :goz:

emniyette alınıyorlar diemi bu çığırtkanlık...bırakın bu işleri...bizde bu milletin evladıyız...

-üzerine alınma

biz milletin evlatlarından bahsetmiyoruzkiii!!!!!!

biz arabın ümmetinden bahsediyoruz!!!!!!!

kendine ulusumuzun dışında kimlik arayanlardan bahsediyoruz!!!!

ya kardeşim o ne demek ya. adamı hasta mı edicen. arabın ümmeti ne demek. "ben müslüman değilim kardeşim kafakağıdında öyle yazıyo sadece" de tamam bizde kafaya takmayalım gavurdur kafirdir diyelim.ama sen türk evladısın.hemde müslüman türk.bu lafların insanı çileden çıkartıyor.

birdahakisine düzgün konuşalım.

Ben sizin gibi Casiye 18'inci ayeti inkar edemem.Kusura bakma ayeti inkar edecek(belki direkt sözle inkar değil ama düşünce ve bu tip yazılar neye delalet etse gerek acep) kadar cesur değilim...

Osmanlı şeriatle yönetiliyordu.Sadece Sivas eyaletinin bütçesi,İngiltere ve Fransa'nın toplam bütçesinden fazlaydı..Allah(c.c) şükrederseniz nimetlerimi arttırım buyuruyor.Yani Allah'ın emirlerine uyanları Cenabı Allah bolluk ve bereketle ödüllendireceğini vaad ediyor.

Fethullahla ilgili parantez içindeki yazıyı oku ondan sonra yorum yap.

Ya ne kadar şartlı insan varmış burda?Tıpkı Pavlov'un kobayları gibi

Polisle ne yapsınlar doğulu çocuklar terörist olmasın diye onlara iyi davranıyorlar. Onlara hediyeler ediyorlar. Eskiden hele gençlerin hiç sevmediği polisler şimdi çok sevilmeye başlandı. Fehtullah Gülen hemde polis kardeşlerimiz kötülenmek isteniyor. Vatana bunlar böyle sahip çıkıyorlar ne yapsınlar.

KUSURA BAKMADA BENİM BAYRAĞIMI SOKAKLARDA YAKIP BENİM ATAMA SÖVÜP BÜTÜN TÜRKLERE KÜFÜR EDEN VELETTE OLSA BENİM ONUN ELİNE SEKER VEREN POLİSİM OLAMAZ ZATEN ÖLE BŞİ YAPAN TÜRK OLAMAZ FETULLAH DEDİNİZ ÇIKSIN GELSİN ÜLKEYE NİE YÜREĞİMİ YOK NEDEN KORKUO ACABA POLİSE BÖLE BİŞEY YAPTIRAN NE MÜSLÜMANDIR NE DE İNSANDIR GENÇLER ESKİDEN KORKUODU DEMİŞSİN SİMDİ KORKMUOLAR DA NE OLUO ESKİDEN POLİS ASKER SOKAĞA ÇIKTIĞI ZAMAN Bİ TANE GÖSTERİCİ KALMAZ DI NEDEN VALA HADLERİNİ BİLDİRİRLERDİ ŞİMDİ AKP GELDİ ÖZGÜRLÜKMÜŞ AKP NİN ANLADIĞI TEK ÖZGÜRLÜK OY ÖZGÜRLÜĞÜDÜR BAKSANA ADAM DOĞUDA OY KAYBEDERİM DİE TESKERE BİLE VERMİCEKTİ YA BÖLE Bİ İNSAN BÖLE Bİ TÜRK OLABİLİRMİ OKADAR KOLAY DEİL CANIM BENİM BAYRAĞIMI YAKIP ATAMA SÖVEN İNSAN VELETTE OLSA BÜYÜKTE OLSA HADDİNİ BİLDİRİRİM NE ALA MEMLEKET YA OH VERELİM SEKERİ GİTSİNLER SONRA YİNE SONRA YİNE BU BÖLE GİTMEZ AKLINIZI BASINIZA ALIN BENİ DELİRTİONUZ

Ben sizin gibi Casiye 18'inci ayeti inkar edemem.Kusura bakma ayeti inkar edecek(belki direkt sözle inkar değil ama düşünce ve bu tip yazılar neye delalet etse gerek acep) kadar cesur değilim...

Osmanlı şeriatle yönetiliyordu.Sadece Sivas eyaletinin bütçesi,İngiltere ve Fransa'nın toplam bütçesinden fazlaydı..Allah(c.c) şükrederseniz nimetlerimi arttırım buyuruyor.Yani Allah'ın emirlerine uyanları Cenabı Allah bolluk ve bereketle ödüllendireceğini vaad ediyor.

Fethullahla ilgili parantez içindeki yazıyı oku ondan sonra yorum yap.

Ya ne kadar şartlı insan varmış burda?Tıpkı Pavlov'un kobayları gibi

gözleri var görmez kulakları var duymaz senin mesele tam ona göre ya... sivas demişsin osmanlıyı bırak daha yakın zamanda madımak olayı hemde sivasta.. benim aziz nesin'imi benim 33 tane alevi yazar ozanımı yakmak isteyen senin ve sizin gibi adiler değil miydi.. sen ne allah kitaptan bahsediyorsun.... oradaki bi söz seni etkilememiştir ama beni öyle bi etkiledi ki sizin artık sadece dini ve tanrıyı para için kullandığınızı öğrendim.... "gebersin köpekler cehhenem ateşinde öbür tarafta görecekler günlerini..." işte siz busunuz kendi çıkarlarınızı benimsetemeyince ya böyle öldürürsün yada katletirsiniz.... SAYGILARIMLA...

-

biz milletin evlatlarından bahsetmiyoruzkiii!!!!!!

Kaç defa daha bahsedeceğiz bu konu hakkında sana ?
Ümmet arabın değildir Hz.Muhammed'indir.Arap ırkı veya milleti dersin :goz:
Bu arada bu milletin evlatları ümmetin evlatları da olmuyor mu ne kadar saçma..
Hem Müslüman Hem Türk olmak gerçekten her yiğidin harcı olmuyor..
Türk-İslam birer teker,
Biri birini çeker,
Demirsiz beton çöker :goz:

konunda haklı olabilirsin,dediklerin belki haklıdır bırak artık bu tür söylemleri!!!!!!

Devlet otoritesini hiçe saymak, aşındırmak, yok etmek, küçük düşürmek için yapılıyor böylesi operasyonlar. Bu yazıda psikolojik bir operasyondur.

Fetullah'a 1,2 bide benimki!

Sana 1 senin gibilere 3 uslubuna dikkat etmezsen aynı şekilde boka batırılırsın.

Resminden anlaşılıyor.
Atatürk Kıyafet İnkilabını neden yaptı!
Şapka ve Kıyafeti neden kullanmamızı istedi.
Baş Örtüsüne Karşıyım!

Geri