feryall Siyah KoLtuk'ta

he anladım isa :D
valla abimden tırsarlar kimse ole yazamadı henuz yalnız bi kere bi üye msn adresini yazmış ekle cok öenmli şeyler sölicem demiş ahauhaua ne soliceksen burdan sole dedim bi daha pm atmadı :D
asılamazlar deşerim :D:D

hayır anlayamadııgım mesela bakıorum 2 gun once bı bayan user gelıo 2 gun sonra bellı tıpler var ama canım lı cıcımlı ısmen hıtap etmeler fılan .. dıom kı bu adamlar sabıt butun gelen hatunlara msj mı atıyo acaba = )) senınde böle seyler hıc dıkkatını cekmedimi.. işin garibi bide aşık oluolar filan :durdurun

klasik ßir Soru SorayIm ßari Nede oLSa Siyah KoLtuk :) HH'De sevdikLerin Ve sevmedikLerin KimLer? yada çok diyorsan en sevdigin ve sevmediginde oLaßiLir...

puahahhahaha evet dikkatimi cekti :D ben abimin kontrolunde işte tanıorum insanları .. yeni gelenler sanırım pm ile halledior dediğin gibi:) aşık oluolar zua :D forum aşkı mı ahuhauahuahauhauahuahauhaua :D dedim ya once abims soruyorum nasıl biri die :D maxinin bilmedigi cok az sitede:D
onaylarsa konuşurum :D

maxi 40 yılda bi işe yaradı desene = ))

klasik ßir Soru SorayIm ßari Nede oLSa Siyah KoLtuk :) HH'De sevdikLerin Ve sevmedikLerin KimLer? yada çok diyorsan en sevdigin ve sevmediginde oLaßiLir...

hh de ens evdigim canımın içi abim maximus canımı istesin hemen veririm :D
hhde sevmedıgım kişi cok az hatta nadir hep soıluorum dikkat cekmeye calışanlardan nefret edıorum bu sadece onları basitleştirior..sacma sapan yorumlar yapıp dikkat cekmeye ugrasıolar basitce ve aptalca...

hh de ens evdigim canımın içi abim maximus canımı istesin hemen veririm :D
hhde sevmedıgım kişi cok az hatta nadir hep soıluorum dikkat cekmeye calışanlardan nefret edıorum bu sadece onları basitleştirior..sacma sapan yorumlar yapıp dikkat cekmeye ugrasıolar basitce ve aptalca...

isaaa :D abim işe hep yaramıştır :D:D

he anladım isa :D
valla abimden tırsarlar kimse ole yazamadı henuz yalnız bi kere bi üye msn adresini yazmış ekle cok öenmli şeyler sölicem demiş ahauhaua ne soliceksen burdan sole dedim bi daha pm atmadı :D
asılamazlar deşerim :D:D

Aßin OLmasada ßiz Varız ßurda..

Ne Kadar Cok Sevmeyenim OLsada Ya$ar Efendi Sever ßeni ( HeraLde ) :-D

Feryall bana pmden msn adresını yollar mısın?Onemlı bır sey konusucagım senle..bekledıgın bı haberı verıceğim

Acillll..........................

Geri