Feryal

Kardeşceğizim, orta doğu ve balkanların en "pıtı çıtı" öğretmeni, geleceğin Mahmut Hocası=)

ailemizin örnek bayanlarından ..seviyeli saygılı bi okadar da hoş görülü ...

Sanırım öğretmensiniz ben pek tanımıyorum sizi ama görünüşe göre epey sevilen birisisin

Tesadüfü bir kaç postunuzu okumuş ve ...ince fikirli...sevecen bir yön oldugu kanısı uyanmıştı...:smile:

iyiniyetli canayakın anlayışlı vefalı kırılgan kararlı güçlü daha ne sayayımki canım liste uzar gider

Tanıdıgımı söyleyemem..Sanırım uzun zamandır aktif değildiniz :smile:
Lakin üye oldugum tarıhten ıtıbaren arada denk geldıgım gerek sizin gerekse bazı üyelerımızın yorumlarındaki izlenımlerıme göre saygılı , kibar,iyi ve olgun bir kişi oldugunuzu düşünüyorum.Sevılen bir üyesınız bellı :)

Hakkında çok fazLa biLgi sahibi oLmamakLa birLikte forumda gördüğüm iyi niyetLi,tecrübeLi konuşmaLar yapan bir biri,aynı zamanda reeL hayatta bir eğitimcisin

Forumda çok fazLa sevenin var ve seviLiyorsun..

simdik ben ne diyim?
akil danistigim sözünü dinledigim kendini bilen akli basinda dimdik tek basina ayakta duran
kimseden fikirlerini görüslerini cekinmeden söyleyen
sevimli cana yakin iyi bir dost he bide ince fikirli herseyi iyice tartan ölcen birisin

öqretmenim =) sobayı yakamassak ne yapmamız gerekiyor? cep tlfnuyla anamızı aramamız gerekiyor deqil mi :laugh:

yıllardır tanıdıqım konustuqum arkadasımdır muhabbeti 10 numaradır (her ne kadar her seferinde ew temizliqinden bahsetse de :p :laugh: )

gerek kişiliqinle gerek hanım efendiliqinle bi insanın yanında olabilecek arkadassın öqretmen hanım =)

saygı, edep, ağırbaşlılık ve daha fazlasına sahip bir kişilik..saygı duyduğum üyelerimizden..

yalnız eskiden daha fazla takılıyordun foruma hocam..=)

iyi insanlar iyi şeyler duyar :smile:

Geri