Feryal Ablacımmm

qweqqq

New member
Reaction score
0
FERYAL ABLACIM

j12252.jpg

ÖĞReTMENLER GÜNÜN KUTLU OLSUN FERYALL ABLA NİCE EĞİTİMLİ ÖĞRETİMLİ YILLARA

Buda Küçük Şiirim;

Farkındaydım verdiğin bilgilerin
Esirgemedin ilgini şevkatini
Rasyonel analitik geometri
Yolladın bütün bilgileri
Artık senle öğreniyorum geleceğe bakmayı
Lakin siz herşeyimissiniz öğretmenim
Lamba gibi aydınlattınız geleceğimizi öğretmenimiz

anca bukadar berbat şiir yazılır :)

mutLu yıLLar abLac'm ..
siir güzeL oLmus :p =)) ..

GüzeL anLamlı ve gelişi güzel yazılmıs bir şiir ..

Ögretmenler gününüz kutlu oLsun Tüm ÖgretmenLerimiz. =D

Gerçekten Çok GüzeL =)

FeryaLL Öğretmenim ÖğretmenLer Günün KutLu OLsun Bak Sana Ne ALdım =)

gul_buketi.jpg

öğretmenim canım benim canım benim
seni ben pek çok severim :hhmanD

öğretmenler günün kutlu olsun abla :goz:

öcelikle inanılmaz mutlu oldum hepinize ayrı ayrı teşekkurlerimi sunuyorum cok duygulandım acaip de bi mutluluk içindeyim tekrar cok ama cok tşk ederım iyi ki bu meslekteyım cok duygulandım :( gün boyunca ailem arkadaşlarım öğrencilerim kutladılar hepinize sonsuz tşkler
:melek
Gerçekten Çok GüzeL =)

FeryaLL Öğretmenim ÖğretmenLer Günün KutLu OLsun Bak Sana Ne ALdım =)

gul_buketi.jpg

ali saol kardeşim benım çiçekleri sevdigimi biliyorsun tşk ederım =):melek:melek:melek

meslek değiştirmeden önce bizamanlar bende öğretmen adayıydım yalan oldu :sigara:

günün kutlu olsun cnm ee pasta yemicesmi:p

öğretmenLer günün kutLu oLsun apLacım ....
Tabi dier öğretmenLerimizden...

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

sadece feryall abla ya özel açılmasını doğru bulmuyorum .. öğretmen olan büssürü kişi vardır ki var .. nie onlara özel açmıyoruzda feryall ablaya özel... yani feryall ablanın diğer öğretmenlerden bi özelliği yok .. tabi diğer üyelerden daha samimi daha çok kişi tanıyor ama bu ona özel konu açmayı gerektirmez

ama yapılcak bişi yok açmışsın madem :) kutlayalım o zaman .. sanırım biraz geç mi kaldım :S

sadece feryall abla ya özel açılmasını doğru bulmuyorum .. öğretmen olan büssürü kişi vardır ki var .. nie onlara özel açmıyoruzda feryall ablaya özel... yani feryall ablanın diğer öğretmenlerden bi özelliği yok .. tabi diğer üyelerden daha samimi daha çok kişi tanıyor ama bu ona özel konu açmayı gerektirmez

ama yapılcak bişi yok açmışsın madem :) kutlayalım o zaman .. sanırım biraz geç mi kaldım :S

benım digerlerinden bi farkım yok onlar bana fark atar konu acılmış bi kere artık konuşun kapatsınlar =)

benım digerlerinden bi farkım yok onlar bana fark atar konu acılmış bi kere artık konuşun kapatsınlar =)

bu konuyu kapatmak için bu postu açmadığımı biliyorsun abla :)

konu madem açılmış devam etsin :)

buradan devam :)

tüm öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarının öğretmenler günü kutlu olsun.

Geri