Ferrari ilk yarışını kazanmaya hazırlanıyor

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Ferrari ilk yarışını kazanmaya hazırlanıyor

oh3ivs.jpg

Felipe Massa, Almanya Grand Prix'deki podyum finişin Ferrari'de moral-motivasyonu artırdığını belirterek, takımın sezonun ikinci yarısında yarış kazanmaya hazırlandığını söyledi.

Massa, İtalyan ekibinin, sezon öncesi beklentileri karşılamaktan hala çok uzak olmasına rağmen, son yarışlardaki sonuçların, sezonun ilk zaferi için takımı ateşlediğini kaydetti.

Brezilyalı sürücü, "Podyumda olmak güzel bir duygu. Fakat aynı zamanda tuhaf bir his. Kesinlikle özlem duyulan birşey. Zor bir sezonda podyuma çıkmak hoş oldu. Çünkü bu takım içindeki gelişimin bir işareti" dedi.

Takımın resmi internet sitesine konuşan Massa, "Son yarışlarda yeniden puan almaya, ilk beşe girmeye ve podyuma çıkmaya başladık. Podyuma çıkmak sadece benim için değil, takımdaki, fabrikadaki herkesi motive ettiği için güzel" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yılki yarışı domine etmesine rağmen motor arızası nedeniyle finiş göremeyen Massa ve belki de bu yüzden dünya şampiyonluğundan olan Massa, "Çok iyi sonuçlar almadık. Ama bu Hungaroring'de iyi yarışmadığımız manasına gelmez. Geçen seneyi hatırlarsanız artık zafer cepteydi ancak maalesef motor arızası nedeniyle iki tur geriden finiş gördüm" dedi.

TÜRKİYEF1​

kazanır insallah hevesleri kursaklarında kalmasın:)

Dayı Kazandıramadın Bir yarış Ferrariye Bu Sene:D

İnnuendo Seni HH F1den SorumLu Spor Modu Mu Yapsak Acaba =)

Sitede Tek F1 Konusu Açan Kişisin DiyebiLirim =)

Şaka Bir Yana Da Sitede FarkLı Spor DaLLarıyLa İLgiLenenLeri Görmek GüzeL, Haber İçin TşkLer =)

kazanır insallah hevesleri kursaklarında kalmasın:)

Kazanamasa bile varlığı yeter Ferrarinin:cool:

Dayı Kazandıramadın Bir yarış Ferrariye Bu Sene:D

İstanbulda gözlerimin önünda kazanmasını çok isterdim ama kısmet değilmiş.
Seneye bakacağız inşaallah. (Şampiyonluğu kaybeden takımın hocası gibi konuştum :D)

İnnuendo Seni HH F1den SorumLu Spor Modu Mu Yapsak Acaba =)

Sitede Tek F1 Konusu Açan Kişisin DiyebiLirim =)

Şaka Bir Yana Da Sitede FarkLı Spor DaLLarıyLa İLgiLenenLeri Görmek GüzeL, Haber İçin TşkLer =)

Sir aslında Herşey HackHell için.
Rağbet olmadığını bile bile paylaşıyorum.
Maksat Hackhell' in namı yürüsün.
Millet geldikte güncel bir F1 konusu göremedik demesin.
Yoksa en az Formula1 kadar futbolu ve GALATSARAY' I da severim ama
o konuları açan zaten çok kişi var ;)

ferrari alacam sana söz.. bu tutkunun hediyesi olarak.. iddaaa dan büyük çıkarsa tabi))))

Geri