Yeni Evli çift mutlu bir şekilde yaşamaya başlamışlar tabi bunlar canim cicim ayları.
Ama Adam Felaket ŞEkilde Fanatik FENERBAHÇE li adam in yatak odasinda bile tv sabah aksam mac-mac fenerbahce başka bişey yapmaz. tabi kadın durumdan rahatsiz daha SİFTAH yapmamışlar. Neyse Kadının bir bayan arkadası var bi gün buluşuyorlar. Derdini Anlatıyor;
" Sorma Melehat evleneli 4 ay oldu daha siftah yok...
"Neden?
" Neden olcek adam FENERBAHCE den başka bi şey bilmiyo ki?
" Hmmm!
" Acaba Ne Yapabilriiz?
" Buldum Şimdi Burdan İç Giyim Mağazasına Gidecez Sana Sarı-Kırmızı bi İç Çamaşırı Alacaz.
"EEEE?
" EEE si seninki delirecek tabi ki
" Hmmm Güzel Fikir..
Neyse Hatunlar Mağazaya Gider SArı-Kırmızı İç Çamaşırını Alır. Akşama Hazırlık Yapar İç Çamaşıları Giydiekten Sonra Oturma Odasında Tv Seyreden Kocası Bunu Sarı-Kırmızı Halde Görünce DAYANAMAZ Kucakladığı Gibi Yatak Odasına Götürürür. (TABİ O SAHNEYİ ANLATMIYORUM
Neyse Bu Böyle Aylarca Devam Eder. Ama Kadın Bu Performanstan Baya Bi Yorulmuş Ve Harab Olmuştur. Gene Bir Gün Bunlar Melehatla Buluşurlar Melehat Sorar " EEE nasıl gidiyor bakalım var mi bi gelişme?"
" Olmaz mı aylardır anamı ağlattı bu tempo başıma bi iş acacak korkmaya başladım melehat. Ne yapcez?
"Takma Kafana Hallederiz.
"Nasıl?
" Şimdi tam tersini yapcez tamam mı?
"Nasıl Yani?
"Gidecez Mağazaya SARI-LACİVERT İç Çamaşırı Alacaz der ve giderler..
Neyse alırlar iç çamaşırını Hatun akşama hazırlık yapar. Giyinir ve yatak odasına gider.
Adam Hatunu görünce başlar kıs kıs gülmeye.
Hatun Sorar:
"Niye Gülüyorsun?
Adam Cevaplar:
"İşte Böyle Adamı S.KE S.KE FENERBAHÇELİ Yaparlar.