FERNERBAHÇELİ Yaparlar

DaredeviLL

Uşak Gfb
Reaction score
0
:D
Yeni Evli çift mutlu bir şekilde yaşamaya başlamışlar tabi bunlar canim cicim ayları.
Ama Adam Felaket ŞEkilde Fanatik FENERBAHÇE li adam in yatak odasinda bile tv sabah aksam mac-mac fenerbahce başka bişey yapmaz. tabi kadın durumdan rahatsiz daha SİFTAH yapmamışlar. Neyse Kadının bir bayan arkadası var bi gün buluşuyorlar. Derdini Anlatıyor;
" Sorma Melehat evleneli 4 ay oldu daha siftah yok...
"Neden?
" Neden olcek adam FENERBAHCE den başka bi şey bilmiyo ki?
" Hmmm!
" Acaba Ne Yapabilriiz?
" Buldum Şimdi Burdan İç Giyim Mağazasına Gidecez Sana Sarı-Kırmızı bi İç Çamaşırı Alacaz.
"EEEE?
" EEE si seninki delirecek tabi ki :)
" Hmmm Güzel Fikir..
Neyse Hatunlar Mağazaya Gider SArı-Kırmızı İç Çamaşırını Alır. Akşama Hazırlık Yapar İç Çamaşıları Giydiekten Sonra Oturma Odasında Tv Seyreden Kocası Bunu Sarı-Kırmızı Halde Görünce DAYANAMAZ Kucakladığı Gibi Yatak Odasına Götürürür. (TABİ O SAHNEYİ ANLATMIYORUM:)
Neyse Bu Böyle Aylarca Devam Eder. Ama Kadın Bu Performanstan Baya Bi Yorulmuş Ve Harab Olmuştur. Gene Bir Gün Bunlar Melehatla Buluşurlar Melehat Sorar " EEE nasıl gidiyor bakalım var mi bi gelişme?"
" Olmaz mı aylardır anamı ağlattı bu tempo başıma bi iş acacak korkmaya başladım melehat. Ne yapcez?
"Takma Kafana Hallederiz.
"Nasıl?
" Şimdi tam tersini yapcez tamam mı?
"Nasıl Yani?
"Gidecez Mağazaya SARI-LACİVERT İç Çamaşırı Alacaz der ve giderler..
Neyse alırlar iç çamaşırını Hatun akşama hazırlık yapar. Giyinir ve yatak odasına gider.
Adam Hatunu görünce başlar kıs kıs gülmeye.
Hatun Sorar:
"Niye Gülüyorsun?
Adam Cevaplar:
"İşte Böyle Adamı S.KE S.KE FENERBAHÇELİ Yaparlar. :))):D

bişey sölerdim ama hadi sölemiyim..

:mad: :Sopa :mad:

gereksiz bişi olmuş yane

ahahahahahahaha aha ahahhahha
:mad: :mad: :Sopa :mad: :mad:
..........................................................
SANA GÖRE TESADÜFTÜ
BİZE GÖRE SÖKE SÖKE
SEN RÜYANDA GÖREMEZSİN
KUPA BİZİM MÜZEMİZDE !!!
2000 UEFA CUP WINNER GALATASARAY !!

tartışma çıkaracak mesajlar olursa silerim haberiniz olsun.

gs'lı bile olsanız bundan alınmayın sadece gülmek için yapılmış bişidir.

şahsen beni gülümsetti fb için yapılmış olsay dı da aynı tepkiyi gösteririrdim sizdende aynı düşünceyi bekliyorum.

Cok gsll ellerine saglık arkadasım...

pozitif bakanLar nedense fenerLi :D

İyi de... fenerli olmanın başka bir yolu da bu mu?...yani kimi fenerliler böyle mi fenerli olmuş ...? huhahaaauhuuuu

sen beni güldürdün allahta seni güldürsün kardeşim

Geri