Fenerlilerin dizleri titriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen önce bu yorumLara bi cvp yaz ondan sonra beni burda yargıLa..Resmen düşman kesiliyosunuz..Kalkmış bide beni yargıLıyosun burda..ßu haber benim kafamdan uydurduqum bişey değil kaynak belli haber belli..yok 3 yiyecekmiş yok düşman arıyomuşum..asıL Sen ve senin gibiler böyle düşündüğü için Türk futbolu kalkınamıyo..Bizim veya başka bi takımın Avrupada yükselmesini yediremiyosunuz kendinize..Hamburg'da olsa başka bi takımda oLsa farketmez..Şuan tek takımız Avrupada Türkiye'yi temsil eden..Ya yanında oLun yada susmasını bilin..!! Biraz akıllanın artık..!!!

siz burada Fenerbahçe'nin stadında kupayı alacaz , hepinize kapak olucak gibisinden msj atarsan buna cvp yazarım..ilk önce kupayı alın ondan sonra ayrışım çabalarına girin arkadaşım..yaptığın fanatiklikten başka birşey değil.

Hemen Havaya Girmenin ALemi Yok, Bu Tarz HaberLer Ortamı GaLeyana Getirir, Her Maça FinaL Havasında ÇıkmaLıyız, İşimizi YapmaLıyız, Uefa Kupasına Baktığımızda 2000 Senesindeki TakımLar Mevcut DeğiL, Herşeyin Başı KenetLenmeden Geçiyor, Hamburg Zor Takım Ama İmkansız DeğiL, Eğer Hamburg'u Geçersek Ki Gerçek AvrupaLı GaLatasaray Gibi Oynarsak Geçeceğimizden Şüphem Yok, Önümüz OLdukça Açık OLacaktır, Hadi ÇocukLar, Hadi Büyük Kaptan SizLere İnanıyoruz Bizi Mahçup Etmeyin...

fenerliyim amaaa galatasaraya helal olsun

Azize yıktırır stadı o güne kadar...

iLkLerin takımı gaLatasaray bunuda ba$arır..
YanLız konuda 3-5 çapuLcu qözüme çarptı =) Nedir çekemediğiniz ? Unutmayın..
GALATASARAY TÜRKİYEDİR

şunu unutmayın ; EN BÜYÜK FENERBAHÇE ' dir....

Tamam unutmayız arkadaşım =)

Bi sakin olun ya hele bi finale çıkalım,hele bi final maçında Arda yazsın golünü...:goz:

WaLLa ne yaLan söyLim Yarı finaLe cıksın isterim. . .
Bİras üLke puanı artsın
Ama ötesini istemem =)
Zaten yarı finaL biLe oLacağını zannedmiorm. . .

Bu arada msjLarınıza dikkat edin. . .
BöLe dewam ederse konu kapatıLır. . .

O Kupayı Kaldırıcağız aziz(E) Çıldıracak ÇILDIRIN ÇILDIRIN CİMBOM için ÇILDIRIN :vurMAÇTAN SONRA fbliler:vur :saskinbazılarıda:saskin

iLkLerin takımı gaLatasaray bunuda ba$arır..
YanLız konuda 3-5 çapuLcu qözüme çarptı =) Nedir çekemediğiniz ? Unutmayın..
GALATASARAY TÜRKİYEDİR

hadi bakalım final oynamak sorun değil bide kadıköye giriş var...Benim için tek kimlik Fenerbahçe'liktir ister türkiye olun ister afrika farketmez...
Öyle bişey olursa bilinki kadıköyde olucaz

Kimin dizlerinin titrediginide görücez

fb si gs bjk si yok herkeste var fesat düşünen

hadi bakalım final oynamak sorun değil bide kadıköye giriş var...Benim için tek kimlik Fenerbahçe'liktir ister türkiye olun ister afrika farketmez...

GÖRECEĞİZ sizin stadta O kupayı almak ÇOK ZEVKLİ OLACAK

ultrAslan HER YERE GİDER GİRER
BİZ ORDA OLACAĞIZ AMA SİZ TV BAŞINDA BUNU :(YAPMAKLA:( MEŞGUL :(OLACAKSINIZ:(

:clapGALATASARAY TÜRKİYEDİR:clap

Evet sizin için tek kimLik Fenerbahçe cumhuriyeti..Cumhuriyetçik kurduğunuzu sanarsınız..Oysa ki bu üLkede tek Cumhuriyet var..
Ve onunLa övünen asLanLar gibi GALATASARAYLILAR var..
FinaLi oynayacağız.BeLki kupayıda kaLdıracağız.i$te o zaman gerçek Cumhuriyeti "TÜRKLERİN" kupayı 2.kez kaLdırdığı zaman göreceksiniz..
Çünkü GaLatasaray TÜRKİYEDİR..Türkiye'yi temsiL edendir ! BöyLe de devam edecektir!

selamın aleyküm
arkadaşlar fazla uzatmadınızmı ne gerek var bu kadar uzatıp birbirinizin kalbini kırmaya ister fb ister gs ister bjk istersede ts olsun sonuçta hepimiz tek bir amaç için takımımızı desteklemeyecekmiyiz unutmayın
forumda yediden yetmişe bir sürü insan var değmez birbirinizin kalbini kırmaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri