Fenerlilerin dizleri titriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Galatasarayımız, bu sezon UEFA Kupası'nı kazanması halinde Avrupa'da ezeli rakibinin evinde kupa kaldıran ilk takım olarak tarihe geçecek.

uefakupasi.jpg

UEFA Kupası'nı 2000 yılında kazanma başarısını gösteren Galatasarayımız, bu sezon kupayı bir kez daha havaya kaldırması durumunda tarihi bir başarının daha altına imza atacak.1998 yılından bu yana tek maç üzerinden tarafsız sahada oynanan UEFA Kupası'nda şu ana kadar hiçbir takım, kendisiyle aynı şehri paylaşan ezeli rakibinin evinde kupayı kaldırmak bir yana final oynamayı bile başaramadı.

Sarı-kırmızılılar bu yıl finale yükselir ve bir diğer İstanbul takımı ezeli rakibi Fenerbahçe'nin evi olan Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak finalde kupayı kaldırmayı başarırsa Avrupa'da bir ilke imza atacak ve ezeli rakibinin evinde bir Avrupa Kupası kazanan ilk takım olarak tarihe geçecek. UEFA Kupası'nda statü değişikliğinin ardından geçen 11 yılda kendi ülkesinde kupa kazanan takım sayısı ise sadece 1. 2002 yılında Hollanda temsilcisi Feyenoord, kendi sahasında oynanan UEFA Kupası finalinde Alman temsilcisi Borussia Dortmund'u 3-2 yenerek kupayı havaya kaldırmıştı. 2005 yılında ise Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon, kendi sahasında oynanan UEFA Kupası finalinde Rus temsilcisi CSKA Moskova'ya 3-1 yenilerek Feyenoord'un başarısını tekrarlama şansını kaçırmıştı.

Galatasarayımız kupayı kazanması halinde, Feyenoord'un ardından kendi ülkesinde UEFA Kupası'nı kazanan ikinci takım olarak da tarih sayfalarındaki yerini alacak.

Iha - WebasLan

21.YY'a girdiğimizde Gs bize YüzYıL boyu diLden düşmeyecek sevinçLer yaşattı ama eğer bunu da yaşatırsa..
NesiLden NesLe,Çağdan Çağa Gider Bu Coşku.. =)

evet yüzyıllar boyu fatih terim le beraber 6 kasımı unutmıyacağız

bir fenerli olarak gurur duyarım ama sizin kalbiniz fesat onun için fenerli oldum ben gönlümüz geniş bizim

Ben fenerli olarak hiç fesatlık düşünmem açıkçası almasıda türkiyenin işine gelir inş. alırda biz sizin dediğiniz gibi olmuş oluruz ama alamayacağı için pek umutlanmayın :D hamburg bu defansı affetmez

Aslandan Baskası Yalan...kupa Yakısır Aslanıma

Ben fenerli olarak hiç fesatlık düşünmem açıkçası almasıda türkiyenin işine gelir inş. alırda biz sizin dediğiniz gibi olmuş oluruz ama alamayacağı için pek umutlanmayın :D hamburg bu defansı affetmez

Allah'tan düşünmüyosun yani..bide düşünsen dai..

Bir Fenerbahçeli olarak bundan grur duyarım çünkü ülkemin takımı galatasaryda
Ama bu konuyu öyle bir işliyosun ki kardeşim resmen düşman arıyosun galatasaraya, yıllar önce sevinirdi insanlar Türk takımlarının bu başarılarına, şimdi sen ve senin gibiler yüzünden artık bir avrupa kupası maçında herkes elin gavurunun tarafına geçiyo..

Zorla ayrıştırdınız milletii Helal olsun size

eğer hamburgdan galatasaray en az 3 yemezse ben hiç birşey bılmıyorum ınsallah hamburg macından sonrada karsılasırız cinconlu kardeslerım :)))))

inşallah alır GS
bende fenerbahçeli olarak final maçına gitmezsem
Fener forması ile GS desteklemezsem

ülke içinde zaten yeniyoruz normal bişi alışkınım
ama.. ülke dışında olursa olay..
Bu zihniyeti kazanalım..

siz ilk önce hamburg u geçin de ondan sonra hayal edin..meirayı sattınız nereye kadar defanssız oynıcaksınız

eğer hamburgdan galatasaray en az 3 yemezse ben hiç birşey bılmıyorum ınsallah hamburg macından sonrada karsılasırız cinconlu kardeslerım :)))))

Bir Fenerbahçeli olarak bundan grur duyarım çünkü ülkemin takımı galatasaryda
Ama bu konuyu öyle bir işliyosun ki kardeşim resmen düşman arıyosun galatasaraya, yıllar önce sevinirdi insanlar Türk takımlarının bu başarılarına, şimdi sen ve senin gibiler yüzünden artık bir avrupa kupası maçında herkes elin gavurunun tarafına geçiyo..

Zorla ayrıştırdınız milletii Helal olsun size

Sen önce bu yorumLara bi cvp yaz ondan sonra beni burda yargıLa..Resmen düşman kesiliyosunuz..Kalkmış bide beni yargıLıyosun burda..ßu haber benim kafamdan uydurduqum bişey değil kaynak belli haber belli..yok 3 yiyecekmiş yok düşman arıyomuşum..asıL Sen ve senin gibiler böyle düşündüğü için Türk futbolu kalkınamıyo..Bizim veya başka bi takımın Avrupada yükselmesini yediremiyosunuz kendinize..Hamburg'da olsa başka bi takımda oLsa farketmez..Şuan tek takımız Avrupada Türkiye'yi temsil eden..Ya yanında oLun yada susmasını bilin..!! Biraz akıllanın artık..!!!

Sen önce bu yorumLara bi cvp yaz ondan sonra beni burda yargıLa..Resmen düşman kesiliyosunuz..Kalkmış bide beni yargıLıyosun burda..ßu haber benim kafamdan uydurduqum bişey değil kaynak belli haber belli..yok 3 yiyecekmiş yok düşman arıyomuşum..asıL Sen ve senin gibiler böyle düşündüğü için Türk futbolu kalkınamıyo..Bizim veya başka bi takımın Avrupada yükselmesini yediremiyosunuz kendinize..Hamburg'da olsa başka bi takımda oLsa farketmez..Şuan tek takımız Avrupada Türkiye'yi temsil eden..Ya yanında oLun yada susmasını bilin..!! Biraz akıllanın artık..!!!

sakin ol hacı
geçen yıl destekledinmi sen Fenerbahçemizi?
tamamdır olay bitmiştir =)

bak hhman bile geçen yıl fenerliydi cnm benim uuuuu :aşk

Konun içeriğiyle konu başlığına bi bak neden sana eleştiri getirdiğim anlarsın.Fenerliler tiriyo diyosun insanlara kızmaları için kapı açıyosun ondan sonra ya yanımızda olun yada susun diyosun.Yanınzdayım elbette, akan kanımdan, taşıdığım nüfüs cüzdanımdan ötürü
sen illa kendine bi düşman arıyosan dışarda çok var kardeşim

ya biz uefa kupasını tesadufen aldık zaten fenerlilerle tartısmayın arkadslar

onlar isterim demeleride bana inandırıcı gelmiyo vardır elbet içlerinde bir kac tane gercek samimi olan ama yüzde doksanı istemez kaldki bunuda her seferinde gösteriyolar

milleti ayıran aziz baskanınıza söyleyin bu "isteriz" laflarını

kıskanmayalım:)

ha Galatasaray ha Türkiye biz qeçen sene desteklemedik mi feneri...
chelsea ye deivid qol attığında evimizde hiç fenerli olmamasına rağmen arkadaşlarla öyle bi sevindik ki
bütün apartman şikayetçi oldu...
aşın şu zihniyeti artık...

Konun içeriğiyle konu başlığına bi bak neden sana eleştiri getirdiğim anlarsın.Fenerliler tiriyo diyosun insanlara kızmaları için kapı açıyosun ondan sonra ya yanımızda olun yada susun diyosun.Yanınzdayım elbette, akan kanımdan, taşıdığım nüfüs cüzdanımdan ötürü
sen illa kendine bi düşman arıyosan dışarda çok var kardeşim

Düşman falan aradığım yok o haberin kaynağına tıklarsan başlığı görürsün orda..Aynen taşıdım buraya..Senin Türklüğünüde tartışcak değilim burda..Fanatik olarak kastetmiştim..sen başka yerlere cekiyosun suanda..Onun icin daha fazla uzatmaya gerek yok..Haberde herşey apacık belli..

CağLar bu arada evet Geçen sene destekLemiştim..Fanatik bi Gs'li olarak destekledim..Inanmayabilirsiniz..Chelsea galibiyetinde bende sizin gibi Türk olarak bu coşkuyu yaşadım..

GS İnşaLLah BaşarıLı oLur UEFA'da

Düşman falan aradığım yok o haberin kaynağına tıklarsan başlığı görürsün orda..Aynen taşıdım buraya..Senin Türklüğünüde tartışcak değilim burda..Fanatik olarak kastetmiştim..sen başka yerlere cekiyosun suanda..Onun icin daha fazla uzatmaya gerek yok..Haberde herşey apacık belli..

CağLar bu arada evet Geçen sene destekLemiştim..Fanatik bi Gs'li olarak destekledim..Inanmayabilirsiniz..Chelsea galibiyetinde bende sizin gibi Türk olarak bu coşkuyu yaşadım..

Eyvallah birader madem öyle diyosun,Sen yinede bu yolda diğer takımlara taş atma,
unutma bizde sizdeniz, ama fenerliyiz alınırız!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri