Fener'in eleneceğine 100 bin dolar bahse girerim'

BunLara Ne gErek wAr Anlamış DeğiLim..

ßir Türk Takımının Başarısını Görmek Onu Geriyor GaLiba..

Yok bikini Giyerim Yok Efendim 100 bin Dolar Bahse Girerim...

ya şu çakar uslanmayacakmı 100 bin dolarmış seni şu yüzbin dolar kadar rezil etti türkiyeye Fenerbahçe :) Bikinili yarın obürgün oğlum bikini Giyecek dersin Fener Elenirse otur Oturduğun Yerde Hem Yaz Geldi Sen Bikinini Diktirmeye Başla Piyasada Sana Göre Yok Çaaakar....

sen önce ilk sözünü tut aslanım, ayrıca o kadar paran varmı senin çapulcu :sigara:

10 numara Ahmet Çakar adam biliyor konuşuyor fenerin chelsea yi elemesi dünyanın tersine dönmesi gibi birşey zaten

10 numara Ahmet Çakar adam biliyor konuşuyor fenerin chelsea yi elemesi dünyanın tersine dönmesi gibi birşey zaten

matematiksel olarak haklısn ama fener şampiyonlar liginde bi başka oynuyo ne olursa olsn iddaa ya girilmez bu maç için sevilla maçı önceside aynıları konuşulyodu ama olmadı bence top yuvarlaktr ne kdr gs li olsamda ne kdr feneri tutmuyorm desemde türk takımnn ingilterde tur zaferini yaşamasını isterm özledik bunları

selametle

Sakin olun, fazla abartmayın
adam akılsız falan değil, ortalığı karıştırmayı seviyor biraz o ayrı.

Bu iddianın fitilini ta bikini zamanından ateşlemişti zaten
Bikini olayı espiriydi 1 hafta gündemi meşgul etti Fenerin rakibi belli olsun
1 aylık espiri sırada demişti
ama iddiası biraz mütevazı geldi bana 10.000 $'a bu kadar bu name yapmaya değmez be
Ahmet abi, şunu 100.000 yap da bişye yarasın espiri baaari..:D

bence sayın aziz yıldırımın parası çok onunla iddiayaı girsin

100 Bin Dolar'ı hazırlmaya baslamısdır umarım artık =)

Ahmet Çakar Carpildi
:durdurun

Acaba bugun mansetlerde ne yazıcak merak edıyorum...elıne kalemı utanmadan alıp fenerımızı ovebılecekmı :)

bu 2-1 lik galibiyet Ahmet Çakar'a Kapak Olsun

Bikini giyerim , Fener forması asla demiş...
Ahmetcim biz sana Fenerbahce'mizin degerli formasını seve seve olmassa sıka sıka giydiririz :)

Geri