Fener'in eleneceğine 100 bin dolar bahse girerim'

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
Fener'in eleneceğine 100 bin dolar bahse girerim'
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ikinci turundaki Sevilla mücadelesinde 'bikini' olayıyla tartışılan yazarımız Ahmet Çakar, Chelsea sınavı öncesi yeni bir iddia ortaya attı. Futbol Ekstra Dergisi'ne konuşan Çakar, 'bikini' olayının bir soyunma odası esprisi olduğunu, bunun stüdyoya taşındığını belirterek, "Böyle bir şeyin iddiası olmaz. Ben 'Servetimi veririm' diye iddiaya girerim ama asla 'Bikini giyerim' diye girmem. Şunu derim: 'Şu anda cebimde 100 bin dolar param olsa, Chelsea'nin F.Bahçe'yi eleyeceğine 100 bir dolarına bahse girerim.' Ha böyle bir param yok. Ama şu anda isteyenle 10 bin dolarına iddiaya girerim. Benim gücüm bu kadar. Kendine güvenen, 10 bin doları olan gelsin. Chelsea'nın F.Bahçe'yi eleyeceğine bu parayı yatırırım" dedi. "Chelsea ile F.Bahçe 10 maç yapsa 8'ini Chelsea alır, ikisi berabere biter" diyen Çakar, kendisinden sarılacivertli forma giymesi istendiğinde ise "Milli Takım forması hariç hiçbir takımın formasını giymem. Bikini giyerim ama asla Fener forması veya bir takımın formasını giymem. Bak bu da espriydi, bunu da yaz. Bikininin esprisi olur, formanın esprisi bile olmaz" diye konuştu.
kaynak sabah

Döneklerle muhatap olma dedi annem :durdurun​

nolcak 2 programa cıkar o parayı telafi eder:D alın teriyle kazansa girmez zaten iddaya

Ahmet Çakar Karakter Yoksunu Beyin Olarak Gelişmemiş Et Yığınından Başka Bişi Degildir
Ben Bu Adamın Konustuklarını Kaideye Bile Almıyom.
Yarın Alır Cevabını ( Acaba 10 Bin Dolar Versem :D)Neyse

Ben sana 100bin dolar veriyimde sus en iyisi.Bizim bahçedeki köpekler senden daha manalı ve anlamlı sesler çıkartıyolar:D

Adnan Aybaba Da öyle Diyordu...fener Formasını Giydi..kaşınmayın..sanki Bi Bjk,gs Yada Başka Bir Takımın Dediklerini Ne Umursuyoruz Nede Ilgileniyoruz...sonra Medya Maymunları Ile Hiç Ilgilenmiyoruz..muhatabımız Başkanlarınız Olur..soytarı Herif..!! Sanki Biz Geçeriz Diye Iddaa Ediyoruz..biz çıkar Oynarız Topumuzu Kime Ne..ister Yeneriz Ister Yeniliriz..

ahmet çakar herzamanki gibi sallamasyon yapiyor bakiyorumda bikini yetmemiş :D 100 bin doları az buldum ben 1 milyon dolar bahse girerim alacağına ;)

Ahmet Çakar Fenerbahçe'li futbolcuların moralini bozmak ve kendine FB'li taraftarları düşman yapmaktan başka bişey yapmıyorsun. Bırakta Fenerim Dünya'ya Türkün nasıl oynadığını göstersin. Ama sayende Futbolcularda moral diye bişey kalmıyor. O bikini 100.000 $ zaten... iddaya gireceğine bikinini al giy. çokta konuşma :D

sayın ahmet çakar harbi bir insan saygı duyulması lazım,her programını severek izliyorum,Beyaz show kadar eğlenceli telegolde hep böyle espriler yapardı,

oncelikole sölüyüm çoğu ark salak gerizekalı falan yazmış ona .. adam gerçekten çok zeki biri.. adamın mutlaka bir bildiği wardır eğer fb chelsea yı yense bile o bir şekilde bu lafın altından da kalkıcaktır ne şekilde onu bilemem ama.. bikini meselesini çokta süper açıkladı bana göre

bu arada bende fenerliyim :D

ya bırakın su adamı yazılarını okumayın donek erıfın tekı..

Herseyıme Bahse Gırerım Ahmet çakarın Adam Olmadıgı Konusunda Birgün Herkes Fenerbahçeli Olacak Ama Formasını Gıyecek Ama Bıkınısını...

Geri