choper
New member
- Reaction score
- 0
Galatasaray Spor Kulübünden bir yönetici Marmara'nın durgun sularına mahzun ve düşünceli bakaraktan Kalamış sahillerinde geziniyormuş. Kim bilir hang derin düşünceler içindeymiş. Birden ilerde denize yakın kayaların arasında parlak, ışıltılı bir lamba gözüne çarpmış. Heyecanla lambayı eline almış ve tozlarını silmiş. O da ne ? Bir dudağı yerde, diğeri de gökte bir cin çıkmamış mı lambanın içinden?
- Yine mi siz insanlar, hadi hemen söyle dileğini, çok meşgulum bugün!
Sıkıntılı GS yöneticisinin yüzü aydınlanmış birden:
- Yaşasın, yaşasın, demiş .., İşte ilk dileğim!
Cin:
- Hooop, demiş, vaktim yok, uğraşamam ben senle. Bir tane iste, ne isteyeceksen!
Galatasaray yöneticisi çaresiz:
- Şirketin işleri berbat, kulüp desen yine öyle. Mali krizdeyiz. Para yok, alacaklı çok, Haciz haciz üstüne. Bir de üstüne üstlük şu kriz çıktı şimdi... Amerika'ya kaçmak için bana bir uçak ver.
Cin:
- O iş çok zor, devir değişti artık, hergün başka bir operasyon haberi çıkıyor. Böyle işlere yardım edemiyoruz. Sen daha kolay bi şey iste!
Bizim garip yönetici ne yapsın:
-Öyleyse bari bize bir güç ver ki şu Feneri yenebilelim, bıktık artık, her seferinde hüsran, her seferinde rezil olmak!
Cin bir an düşünür:
- Boşver yeni kuralları, sen söyle o zaman, uçağı kaç kişilik istersin?!
ALINTIDIR!
- Yine mi siz insanlar, hadi hemen söyle dileğini, çok meşgulum bugün!
Sıkıntılı GS yöneticisinin yüzü aydınlanmış birden:
- Yaşasın, yaşasın, demiş .., İşte ilk dileğim!
Cin:
- Hooop, demiş, vaktim yok, uğraşamam ben senle. Bir tane iste, ne isteyeceksen!
Galatasaray yöneticisi çaresiz:
- Şirketin işleri berbat, kulüp desen yine öyle. Mali krizdeyiz. Para yok, alacaklı çok, Haciz haciz üstüne. Bir de üstüne üstlük şu kriz çıktı şimdi... Amerika'ya kaçmak için bana bir uçak ver.
Cin:
- O iş çok zor, devir değişti artık, hergün başka bir operasyon haberi çıkıyor. Böyle işlere yardım edemiyoruz. Sen daha kolay bi şey iste!
Bizim garip yönetici ne yapsın:
-Öyleyse bari bize bir güç ver ki şu Feneri yenebilelim, bıktık artık, her seferinde hüsran, her seferinde rezil olmak!
Cin bir an düşünür:
- Boşver yeni kuralları, sen söyle o zaman, uçağı kaç kişilik istersin?!
ALINTIDIR!