feneri kızdıracak sözler

bu arada bi sorum olucak NoGrant cevap verirsen sevinicem bi futbolcunun kulübüyle anlaşmaya varıp daha sonra oyuncuyla görüşmek ve oyuncu hayır kardeşim ben sizde oynamak istemiyorum derse transferden vazgeçmek çok mu zor
sevgili başkanınız bunu niçin yapmamıştır bana bunu açıklar mısın?

HANGİ Transferde olduğunu bilmiyorum ama Bilmemek ayıp değil Öğrenmemek ayıp bende senden duydum Yıldırım demirörenin isteksiz olan oyuncuyu aldığı angi oyuncu bunu açıklarsan eğer bi bilgim varsa bunun hakkında yorum yapabilirim..

bu arada bi sorum olucak NoGrant cevap verirsen sevinicem bi futbolcunun kulübüyle anlaşmaya varıp daha sonra oyuncuyla görüşmek ve oyuncu hayır kardeşim ben sizde oynamak istemiyorum derse transferden vazgeçmek çok mu zor
sevgili başkanınız bunu niçin yapmamıştır bana bunu açıklar mısın?

HANGİ Transferde olduğunu bilmiyorum ama Bilmemek ayıp değil Öğrenmemek ayıp bende senden duydum Yıldırım demirörenin isteksiz olan oyuncuyu aldığı angi oyuncu bunu açıklarsan eğer bi bilgim varsa bunun hakkında yorum yapabilirim..

bahsettiğim şey isteksiz oyuncu almak diil Mehmet transferinde önce kulüple anlaşma sağlanıp daha sonra niçin oyuncuyla görüşmediğidir madem oyuncuda seni istiyo zaten ne bu acelen

ha bu arada Ertuğrul Sağlam'da ağlaya ağlaya zorla takımdan takas edilmiştir bahsi geçen takıma gitmek istememiştir(futbolculuk döneminde) saygılarımda=)

Valla onu bunu bilmem ama ben fenere olan düşmalığımı dile getirmek istiyorum.Belki banlanacağım ama benim Beşiktaş Sevgim benim yüreğimde ayrı bi forum olmuş zaten.

Bu fenerbahceye Diğer Tsl Takımlarının Düşman oluşunun tek sebebi AZİZ YILDIRIMDIR.
Şimdi Diyeceksiniz bu yine mehmet topuzagetirecek konuyu..Konuyu ona getirmiceğim ondan örnek vereceğim..bizim m.topuz gibi futbolculara ihtiyacımız YOK. Bakın.ha kulübüyle konuşmussun ha oyuncunun kendisiyle. Kendisiyle anlaşmaya varan adam anlaştığı kişiye BEN BEŞİKTAŞLIYIM dedirttiyse mutlaka kulubundende alacakdır emınım yanlısım varmı ?..e daha ne urasıpda alınıyor kı ıste bızı bırbırımıze dusuren tek kısı azız yıldırımın GURURU'dur.Ha ben fenerle karşı karşıya geldimde pişman mıyım DURMAK YOK YOLA SONGAZ DEVAM..!!! fenerbahcenin parası vardea ne oluyo...af edersiniz..p*c olup KRALLAR gibi Yaşayacağıma ŞEREFLİ olup Hiç olurum daha iyi...Al İşte Simdide Ardaya Talip Adam Türkiye yıldızı olmuş Takımından memnun.Gelmiyo niye ısrarlıyosun ki ???...Ayrıca Koyu FANATİK bir beşiktaşlıyımdır ben bu zamana kadar Galatasaray'ın bjk bi yanlışını görmedim..

Ayrıca Benim içime dert olan sa Bu gfb gurubunun neden Çarşının İNANIN ÇOCUKLAR bestesini bizim diye kocaman kadıköyde bağıra bağıra söylerler anlamıyorum..

TOP SİZDE BESTE BİZDE..
BÜTÜN BUNLARI YAPANLARI
GÖMÜN İNÖNÜNÜN ÇİMLERİNE...!!!​

helal olsun diyercek bişey bulamıyorum ;)

bahsettiğim şey isteksiz oyuncu almak diil Mehmet transferinde önce kulüple anlaşma sağlanıp daha sonra niçin oyuncuyla görüşmediğidir madem oyuncuda seni istiyo zaten ne bu acelen

ha bu arada Ertuğrul Sağlam'da ağlaya ağlaya zorla takımdan takas edilmiştir bahsi geçen takıma gitmek istememiştir(futbolculuk döneminde) saygılarımda=)

eğer ertuğrul sağlam takımdan ağlaya ağlaya gönderilmişse BAŞARISIZLIĞINDANDIR Yerine alınan Başka bir futboldu kı ondan başarılı olacağı düşünülmüştür Teknidirektörlük hayatında yapılan yanlışta ise ben ertuğrul destekcisiyim mustafa denizli değil sadece hatalı bi gol yenıldı ve ertuğuldan bulundu Marsilya maçında Ortasahadan yenılen Golden bahsedıyorum ertesı hafta kovuldu YANLIŞ yapıldı..

Geçenlerde ise Quaresma Ben ŞAMP.Ligine direk katılan takımda oynamak istiyorum demiş ve menaceri beşiktaşa Quaresmayı Önermiştir Ama Borç Batağındaki Takımımız ALmamış değil ALAMAMIŞTIR senın ertuğrul ıle ters bı konudur.Eğer alınsaydı Mutlaka Bir Yabancı Oyuncu Gönderilecekdi..!!!!!!!!!!....

Quaresma nerden çıktı hocam =)

takımında bir oyuncuyu istemiyebilirsin ama onu zorla oynamak istemediği bi kulübe göndermektir benim bahsettiğim ki

benim asıl soruma da cevap bekliyorum aslolan konu oydu çünkü

Anlamayacak bir şey yok tabi siz fenerliler nerde bi açık düşene bende hesabı ...

Önce Oyuncunun düşüncesi Alınmıştır Nerden Bilinecektiki M.Topuzun Bjk yi Kabul edeceğini ???
Günümüzde Basındaki yalan haberlere madur olmamak için ilk oyuncudan görüş alınmıştır sonra takımdan ıstenecekdir.Eğer takımında GölNÜ VARSA ki Abbas yolcudur . İstediğine gönderilecekdir..

OZAMAN NEDEN AZİZ YILDIRIM OYUNCUYLA GÖRÜŞMEMİŞTİR DİREKT KULUP ILE GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR.. ????????

Anlamayacak bir şey yok tabi siz fenerliler nerde bi açık düşene bende hesabı ...

Önce Oyuncunun düşüncesi Alınmıştır Nerden Bilinecektiki M.Topuzun Bjk yi Kabul edeceğini ???
Günümüzde Basındaki yalan haberlere madur olmamak için ilk oyuncudan görüş alınmıştır sonra takımdan ıstenecekdir.Eğer takımında GölNÜ VARSA ki Abbas yolcudur . İstediğine gönderilecekdir..

OZAMAN NEDEN AZİZ YILDIRIM OYUNCUYLA GÖRÜŞMEMİŞTİR DİREKT KULUP ILE GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR.. ????????

eğer ki birazcık gündem takip etsen yasal olanın önce kulüple görüşmek olduğunu bilirsin
eğer ki futbolcu sana gelmek istiyorsa sende görüşürüp tamam demişsen ama takım satmak istemiyorsa nolucak burda sıkıntı başlar
örneğin ernste bi takım gelip sana yıllık 5M vericez dese stakıma gelip 1M teklif etse doğal olarak satılmıcak ancak oyuncu bundan etkilenicek ve takım mağdur olucak...
bu yüzdnedir ki YASAL OLARAK transferlerde önce kulüple anlaşma yapılır
aksi her durum yasadışıdır!!!

soruna gelince Mehmet Aziz Başkanı aramıştır o da gayet olması gerektiği gibi sen merak etme biz kulübünle görüşüyoruz kulübünle anlaştıktan sonra senle konuşuruz sen şimdi kapat hadi demiştir...
sende burda Mehmet isteksiz midir?!
ya da Aziz Başkan Mehmet'in düşüncelerini önemsememiş midir?

yorumlarından konuya ve olaylara ne kadar yabancı olduğun anlaşılıyor eğer konularda mantıklı açıklamalar yapmak istiyorsan geçmiş haberleri okuyup olayın aslını öğrenmeni öneririm...

Bu sefer hak verdim Levent Erdoğan'a

"Kulüpler arasındaki tatlı rekabetin verdiği heyecanla futbolcuya forma giydirme acemiliğini yapan ebedi dostlarımız günün sonunda futbolcunun (Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak) sloganı yazılı şapkayı giyerek attığı imzanın ardından, doğrunun ancak hukuk içinde bulunabileceğini anlamışlardır."

Gereken cevap Aziz Yıldırım tarafından verilmiş sanki :goz:

Konuda da gördüğümüz gibi bjkLiLer de dahiL herkes Levent Erdoğan'ı haksız buLmuştur,tıpkı isim yapmak adına istesek Rijkaard'ı aLırdık diyen keL fbLi yöneticinin haksız oLduğu gibi.. ;)
o yüzden tartışma çıkmasın Lütfen..

Ortamı boş bulmuşsunuz iyi atıp tutmuşsunuz.Bak buda tipi güzel yöneticilerden

29xugwj.jpg
::durdurun:durdurun:durdurun

aLdınız Topuz'u ßakaLım OynataßıLcekmısınız.. Ayrıca Yönetıcimızın Tipine Laf Atmadan Önce Kendınız ßı Aynaya ßakın.. GüLmekten Krize Girmezsenız Adam DeqıLım.. :hhmanD

Gene topuz meselesi ..

:D

Geri