feneri kızdıracak sözler

blisan2000

New member
Reaction score
0
Levent Erdoğan'dan Fenerbahçe'ye ağır sözler

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Mehmet Topuz transferinde sıkıntılar yaşadıkları Fenerbahçe'nin ihtiyaç duyduğu zaman duruşu bozuk oyuncuları transfer ettiğini söyledi.

ÇANAKKALE - Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, ''Fenerbahçe, ihtiyaç duyduğu zaman duruşu bozuk olan futbolcuları alıyor'' dedi.

Bu yıl kazandıkları şampiyonluğu simgeleyen bir kupayla Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret eden Levent Erdoğan, Beşiktaş camiasının bu yıl hep birlikte güzel bir şampiyonluk yaşadığını ve 2 kupa kazandığını söyledi.

Bundan sonra da kupaları kaptırmayacaklarını belirten Erdoğan, ''Bugün Çanakkale'ye simge bir kupayla geldik. Bunun nedeni de gerçek kupaya özenenler ve onu göremeyenlerin olmasıdır. Nazar değmesin diye simgesiyle geldik'' diye konuştu

Erdoğan, konuşmasında, bu yıl sürdürdükleri transfer çalışmalarına da değinerek, ''Transferlerimiz iyi. Yeni yabancı transferi için teknik heyetimiz çalışmalarını sürdürüyor. İhtiyaç olan yerlere yeteri kadar oyuncu alınacaktır. Bu yılki başarımızı gelecek sezon ve onu takip eden sezonlarda da sürdüreceğimizin inancı içindeyiz. Transfer yapmış olmak için transfer yapmıyoruz. Sıkıntıları üzüntüleri unutmak için de transfer yapmıyoruz. İhtiyaç olduğu için yapacağız.'' şeklinde konuştu.

Bobo'nun transferiyle ilgili bir soruya, ''Bobo gitse de olur, kalsa da. Değeri olan bedeli verdikleri takdirde transferi gerçekleşebilir. Ama illa ki transfer listemize konmuş bir oyuncumuz değil. Profesyonel bir ortamda bedelini, hakkını ve değerini verdikleri takdirde transfer olabilir'' yanıtını veren Erdoğan, bu oyuncuyu göndermek gibi bir düşünceleri olmadığını bildirdi.

Erdoğan, ''Bobo'yu Fenerbahçe ya da Galatasaray transfer etmek istese onu satar mısınız? biçimindeki soruya ise, ''Fenerbahçe, ihtiyaç duyduğu zaman duruşu bozuk olan futbolcuları alıyor'' diye yanıtladı.

Transferlerin bir şans işi olduğunu anlatan Erdoğan, ''Ancak bunu şansa bırakılmış bir olay olarak değerlendirmiyorum. Çok düşünmek lazım. O oyuncunun uyum sağlaması gerekir. Avrupa'nın en başarılı oyuncusunu getirmiş olsanız bile çevresine uyum sağlayamadıktan sonra başarılı olması zor oluyor'' diye konuştu.

Erdoğan, yeni stat projesi konusunda da ''Gönlümüz, bu yıl yeni stadımızın temelinin atılmasını, 1.5 sezon sonra da Beşiktaş'ın yaşantısına, Türk futboluna yakışır bir stada kavuşmasını istiyordu. Bu dileğimizde eksilmiş ve gecikmiş fazla birşey yok. Bu stadın inşası için herşey hazır. Ancak bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız ve şartlara uygun bir stat da elimizde olmadığı için, bu yıl zaruri olarak maçlarımızı BJK İnönü Stadı'nda oynayacağız.'' şeklinde konuştu.

kaynak:http://www.ntvmsnbc.com/id/24979949/

teşekkür etmeyi ihmal etmeyiniz...

Bendende Levent'e Ağır SözLer GeLecek Şimdi!
Adam Ortamı Bozmaktan Başka Birşey BiLmiyor.

seba ve bilgili döneminde hiçbir beşiktaş yöneticisinden bu tür sözler duyamazdınız..çünkü yönetici işini yapardı..ve işini yaparken illa konuşması gerekiyorsa bunu beşiktaşlılığa yakışan bir üslupla yapardı..ama şimdi ne iş yaptıkları var ne de adam gibi konuştukları..tamam fb, gs, ts senin rakibin ama sen önce onlara saygılı olacaksınki onlardanda aynı saygıyı beklemeye hakkın olsun..topuzun peşinde koştururken duruşu düzgündü de alamayıncamı bozukluk oldu çocuğun duruşunda..inşallah en kısa zamanda kurtuluruz sizden ve o başınızdaki adamdan..hiç yakışmıyorsunuz çünkü beşiktaşa..

Ya Ne boş adamdır bu.. GerekLi bir tane açıkLamasını görmedim.. içi geçmiş karpuz gibi..

bu herifi taraflı tarafsız kimse sevmiyo.. bence hakediyo da hakkındaki görüşleri

Valla onu bunu bilmem ama ben fenere olan düşmalığımı dile getirmek istiyorum.Belki banlanacağım ama benim Beşiktaş Sevgim benim yüreğimde ayrı bi forum olmuş zaten.

Bu fenerbahceye Diğer Tsl Takımlarının Düşman oluşunun tek sebebi AZİZ YILDIRIMDIR.
Şimdi Diyeceksiniz bu yine mehmet topuzagetirecek konuyu..Konuyu ona getirmiceğim ondan örnek vereceğim..bizim m.topuz gibi futbolculara ihtiyacımız YOK. Bakın.ha kulübüyle konuşmussun ha oyuncunun kendisiyle. Kendisiyle anlaşmaya varan adam anlaştığı kişiye BEN BEŞİKTAŞLIYIM dedirttiyse mutlaka kulubundende alacakdır emınım yanlısım varmı ?..e daha ne urasıpda alınıyor kı ıste bızı bırbırımıze dusuren tek kısı azız yıldırımın GURURU'dur.Ha ben fenerle karşı karşıya geldimde pişman mıyım DURMAK YOK YOLA SONGAZ DEVAM..!!! fenerbahcenin parası vardea ne oluyo...af edersiniz..p*c olup KRALLAR gibi Yaşayacağıma ŞEREFLİ olup Hiç olurum daha iyi...Al İşte Simdide Ardaya Talip Adam Türkiye yıldızı olmuş Takımından memnun.Gelmiyo niye ısrarlıyosun ki ???...Ayrıca Koyu FANATİK bir beşiktaşlıyımdır ben bu zamana kadar Galatasaray'ın bjk bi yanlışını görmedim..

Ayrıca Benim içime dert olan sa Bu gfb gurubunun neden Çarşının İNANIN ÇOCUKLAR bestesini bizim diye kocaman kadıköyde bağıra bağıra söylerler anlamıyorum..

TOP SİZDE BESTE BİZDE..
BÜTÜN BUNLARI YAPANLARI
GÖMÜN İNÖNÜNÜN ÇİMLERİNE...!!!​

NoGranT fenerbahçede konuşursa Aziz Yıldırım konuşur, sizinde başkanınız konuşuyor

Diğer yöneticiler ortamı gerecek laf konuşacaklarına yönetimdeki işlerini yapsınlar

Levent Erdoğan konuşmaktan başka ne iş yapıyor, her konuştuğuda ortamı gerecek laflar

NoGranT fenerbahçede konuşursa Aziz Yıldırım konuşur, sizinde başkanınız konuşuyor

Diğer yöneticiler ortamı gerecek laf konuşacaklarına yönetimdeki işlerini yapsınlar

Levent Erdoğan konuşmaktan başka ne iş yapıyor, her konuştuğuda ortamı gerecek laflar

yapılanlara azbile yaıyor bırakında ortam gerilsin az .....

hala mehmet topuz konuşuyo demeyin bana örnek vericem=)

bi futbolcunun önce kendisiyle anlaşmaya çalışmak demek ve o futbolcuya doğuştan şu takımlıyım dedirtmek tek bi amaç içindir!!!
normalde futbolcunun bu açıklamalarından sonra kulübün oyuncuyu bahsi geçen takıma satmaya zorlanması ve bu doğrultuda olabildiğince daha az ücrete transferin bitmesi!ki devrede Fenerbahçe ve Aziz Başkan hariç biri olsaydı diğer takımlar bu oyuna boyun eğmek zorunda kalıp işten çekilicek ve takım oyuncuyu en ucuz şekilde kadrosuna katıcaktı
Şeref buysa ben susuyorum!!!

Beşiktaş kulübüne saygım sonsuzdur ve Çarşı grubu tartışmasız bu ülkede en saygı duyulması gereken kuruluşlar arasındadır
ama kimse Beşiktaşlıların çoğunun bile sevmediği tüpçüyü kendi çapınca ''şereflice'' çabalamalarını onaylamamı beklemesin

Arda konusuna gelince Aziz Başkan'da bu transferin gerçekleşmiyeceğini gayet iyi biliyordu ve ısrar etmedi!
ancak bu tarz şeylerin söylenmesi bile bu tarz olması gereken transferin yapılanilmesi için bir adımdır
en güzel örnek benimde futbol idolüm olan insanlardan biri Raul Gonzalez'dir
Athletico Madrid'den takımın ezeli rakibi ve hatta düşmanı Real Madrid'e gitmiştir senelerdir şerefle pazu bandını takar şampiyonlar liginde kazandığı ünvan Realle kazanılan onca başarı daha saymama gerek var mı?

belki yıllar sonra insanlar dünyanın yuvarlak olduğunu anlayıp yerdiklerini takdir etmeyi başarırlar o güne kadar bu konuda ki son mesajımdır
teşekkürler!!!

bi futbolcunun önce kendisiyle anlaşmaya çalışmak demek ve o futbolcuya doğuştan şu takımlıyım dedirtmek tek bi amaç içindir!!!
normalde futbolcunun bu açıklamalarından sonra kulübün oyuncuyu bahsi geçen takıma satmaya zorlanması ve bu doğrultuda olabildiğince daha az ücrete transferin bitmesi!ki devrede Fenerbahçe ve Aziz Başkan hariç biri olsaydı diğer takımlar bu oyuna boyun eğmek zorunda kalıp işten çekilicek ve takım oyuncuyu en ucuz şekilde kadrosuna katıcaktı

alakası bile yok Bİ FUTBOLCU transfer konusuysa o futbolcunun görüşlerideele alınmalı Azız Yıldıım Cebini Açıp Yeşilliklerin ucunu gösterince M.topuzda HEMEN TAV OLDU . Ben bu konuyu Fazla konusmaya gerek görmüyorum ayrıca m.topuz ıyı bır oyuncu ama kişilik olarak kendını sadece paraya adamış birisi bize paraya adamış kışilikler değil RENKLERE AŞIK (PASCAL NOUMA) BİRİSİ LAZIM..

ya yazmıcam diyorum ama kendimi yine tutamadım

Aziz Yıldırım Ardayı istediğinde ne dedi konuya hakimsen hatırlarsın bana 15dk verin !
bence çok öenmli bir söz zaten senin takımında oynamak istemiyen bir oyuncuyu zorla oynatamazsın Mehmet olayı da aynıdır kendisi zaten Aziz Başkan telefonda önce takımınla anlaşalım dediği için transferin gerçekleşmiyeceğini düşünerek o sözleri sarfetmiştir yoksa Aziz Başkan başkaları gibi önce oyuncuyla görüşse zaten transfer olucaktı eski konulara göz atarsan söylediklerimin doğruluğunu teyit edersin

bu arada bi sorum olucak NoGrant cevap verirsen sevinicem bi futbolcunun kulübüyle anlaşmaya varıp daha sonra oyuncuyla görüşmek ve oyuncu hayır kardeşim ben sizde oynamak istemiyorum derse transferden vazgeçmek çok mu zor
sevgili başkanınız bunu niçin yapmamıştır bana bunu açıklar mısın?

anakinrick ben olsam cevap bile vermem
Bu arkadaştan evvel post atanlara bak bjk.lılar bile bu adamın konuştuklarını hoş bulmuyor
Beyfendi olmuş bitmiş konuyu evirip çevirip ortaya getiriyor artık farkında değil galiba bu topuz olayı bitti artık ama arkadaş oraya takılı kalmış

benim savunduğum bir görüş,tek bi olay diil ama anlıyana=)

ne diyim yyıldırayy silent scream forumun en koyu Beşiktaşlılarındandır ilk yorum onun aç bak oku =)

taraftar olanla niyeti olay çıkarmak istiyenin farkı bu işte ...

her neyse soruma cevap geliceğini de pek ummuyordum soruma tam karşılık olucak mantıklı bi açıklama olduğunu da sanmıyorum=)

blisan2000'nde konusunu saptırdık biraz özür dilerim spor bölümünde objektif olmaya çalışıyorum ama bu tarz konularda dayanamıyorum=)

Geri