Fenere Kupayı Göstermece

Madem rekorlarla ilgileniyoruz, bunlarda komik bak

4ghvf9.jpg

11bj3nn.jpg

210x6e0.jpg

2100mxx.jpg

152z6mt.jpg

2ed5cug.jpg

Lütfen başkalarına tahammül etme konusunda özen gösteriniz.

bir kerede FENERBAHÇE ye laf sokmayın ne olur (((sözüm maksadını aştıysa özür dilerim))) bu forumda fenerlilerde var unutmayın

Başjkalarıda başka takımlarla dalga geçmemeye özen gösterse olur bence

Ben burda dalga geçme görmüyorum. Tamam alaycı espiriler var. Ama bunlar o kadar normal ki. Hatta sende tam karşısında olan resimleri koymuşsun. Buda çok normal.

Malesef ki büyük takım taraftaları birbirlerini çekemezler. Siyasette de aynı şey var. Hepimiz karşı görüşe tahammül edemiyoruz. Ama yadsınamayacak bir şey var. O insanlarda düşünüyor ve düşüncelerini savunuyor.

Muhtemelen Fenerbahçelisin.. Bundan 10 yıl öncesine kadar bende takım tutardım. Fenerbahçe hemde.

Ama benim bir takımı tutmam, başka takımların bu tür şakalar yapmasına engel olamaz. Kaldı ki senin verdiğin aleyhteki resimlere de kimsenin bir şey demesine izin vermem..:goz: Hoşgörü lütfen..

Başjkalarıda başka takımlarla dalga geçmemeye özen gösterse olur bence

zaten konuya bakarsanız Konunun aLtında Tüm Fenerbahçelilerden bir özürü borc bilirim die not düştüm ki editlemede yoktur konuda .. Maksat geyik lütfen konuyu dağıtmayalım ...

zaten konuya bakarsanız Konunun aLtında Tüm Fenerbahçelilerden bir özürü borc bilirim die not düştüm ki editlemede yoktur konuda .. Maksat geyik lütfen konuyu dağıtmayalım ...

Birgün TrabzonsporLa İLgiLi Bir Geyik Konusu AçıLanca Aynı HoşgörüLü Tutumu Senden BekLeriz Ethnic=)

yyildirayy arkadaş, Daha önce de ortamı gerecek mesaj attın konuya. Mesajını silerek seni hoşgörüye davet ettim. Bu konuda gerekli açıklamayı yaparak ricada bulundum.

Yeni tahrik içeren mesajını da bir smod silmiş.

Son bir kez daha senden rica ediyorum. Tahammül et birşeylere..

eline sağlı kardeş çok güzel olmuş ehehehehe :D

fener isterse dünyanın en pahalı yıldızını getirsede kupayı yine alamaz ama en çok necfli maşrafa yı beğendim süper olmuş

Geri