Fener'e hayalle gelmişti şimdi 2. Lig'de

ChaiCén

New member
Reaction score
0
Çaykur Rizespor, Bursaspor'dan orta saha oyuncusu Kemal Aslan'ı transfer etti.

977620090901080706343.jpg

Kulüp Basın Sözcüsü Şükrü Cevahir, yaptığı açıklamada, transferin son gününde de takımı güçlendirmek adına çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Takımın orta sahasına güç katacak, A Milli Takım'da formasını başarıyla taşımış sporculardan Kemal Aslan'ı renklerine bağladıklarını ifade eden Cevahir, ''Kemal Aslan bir yıl boyunca takımımızın başarısı için ter dökecektir. Bursaspor kulübüne transferde gösterdiği kolaylıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Kemal önemli, Fenerbahçe'de forma giymiş, birçok Süper Lig takımında başarılı olmuş bir futbolcu. Süper Lig yarışında bize önemli katkı sağlayacaktır'' dedi.

Kemal, geçtiğimiz sezonlarda G.Antep'ten Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olmuş, daha sonra önlemez bir bir form düşüşü yaşamıştı.

AA

Demek ki neymiş ; ne oldum demiceksin ne oLucam diyeceksin

çok az da olsa gerektiği kadar değer verilmemiş olabilir. ama hiç kendine bakmayıp 100 kilo olmasıda onun şu anki duruma gelmesine sebep oldu.

Evet Fener'e geLmeden önce isminden daha çok bahsediLiyordu tıpkı İLhan ParLak,Zafer BiryoL vs gibi..

Rize'mize hayırLı oLsun..

hızlı yükseliş aynı hızlılıkla gelen düşüş şaşırmadım.. babam boşuna fenerbahçe için futbolcu değirmeni demiyor biliyor adam bu işleri

Fenerbahçe'de isen veriLen az sayıda fırsatı iyi değerLindireceksin. . .
Yoksa iLk 11'e yerLeşemessin! Fenerbahçe fazLa şans vermez. . .
Ama bazıLarı şansLı oLabiLiyor.SeLçuk ve Deniz gibi =)

Bunlar zaten büyük kulüplere gelince ne oldum delisi oluyorlar
profesyonerliği beceremiyorlar
Neyse bank asyada başarılar

KemaL'i biLmiyorumda.Şu Gökhan Emreciksin tam dediğin tipte biri. . .
Adam feneri geLdi her gece o bar senin bu bar benm.ALkoLLü trafiğe çıkar.
Takım sana güvenmiş.Bonservisine o kdr para vermiş.Sen git böLe saçmaLkLar
yap.Sonra fener gençLere şans vermiyor. Genç adam oLursa çaLışırsa her takım
her hoca şans verir!!!

Evet Fener'e geLmeden önce isminden daha çok bahsediLiyordu tıpkı İLhan ParLak,Zafer BiryoL vs gibi..

Rize'mize hayırLı oLsun..

lazish ben jackal. deminki sözleri seni sevdiğimden yazdım. kendıne iyi bak canım

Geri