Fenerbahce avrupada 13. sırada G.saray çöküşte 38.sırada

Görende senelerce feneri avrupada top oynuyor sancak :D fenerlıler bırakın artık hala kıskanıyorsunuz bızı :D

g.sarayın listesi kanadaya ait buz hokeyi spor sitesi avrupada bu sitenin bağlayıcı tarafı yok

Biz birsürü takım eledik te çeyrek finalide geçtik üstüne üstlük chelsea gibi dünya devi takımıda 2-1 yendik siz neler yaptınız bu sene saysana

türkiyenin tek avrupa takımı var o da fenerbahcedir:victory içlerine sindiremiyorlar:durdurun

neyin derdini yapıyorsunuz...

gsliler bir bakın takımınızın avrupadaki bu sene gösterdiği başarıya...

Başaramı dersiniz...
Planlarınıza bütçenize bakın derim...

Fenerbahçe kadrosunu artık Avrupaya göre ayarlıyor, ona göre transferlerini gerçekleştiriyor...

Dünya kulübü olmak için projelerini çoktan hayata yerleştirdi ve meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başladı...

Bu sende çeyrek finale kadar geldi.. Galatasaray ise hala 2000 yılında aldığı kupanın havasıyla savruluyor.. Hala 2000 senesindeki hali gibi görüyor, oysa tam tersi. Keşke 2000 yıındaki takım olsaydı ama yok... Galatasaray kulübünün yöneticileri mahvetti borç batağına soktu, neredeyse kulübü kapatma noktasına getirdiler... Yani bir dünya kulübü olacaklarına neredeyse bitireceklerdi kulüblerini...Şimdi stadlarını bile devlet yardımı ile yapmaya çalışıyorlar....

Benim anlatmak istediğim bu.. Hayallerinizden kurtulun artık ve gerçeğe bakın... Lig şampiyonluklarıyla artık kendinizi sınamayın...Bugünlere bakın... Avrupada adı sanı duyulmayan takıma eleniyorsansa ve BEN AVRUPA FATİHİyim diyorsansa FATİHliğin çoktan gitmeye başlamıştır demektir...

sıralamaya gelirse Fenerbahçemiz; Chealse 2 -1 yendiği maçın rövanşında çeyrek finlade elendi... 2005-2006, 2006 - 2007 UEFA Şampiyonu olan Sevillayı eledi, İnter gibi bir takımı yendi... Bu sene güzel mutluluklar elde etti, olumlu neticeleri yaptı. Bu yüzden AVRUPAda 13. sırada gösteriliyor...

Peki galatasaray ne yaptı.. Bu sene avrupada yaptığını Galatasaraylılara soruyorum... Müzede olan çok güzeldir, ama güzel olanlarla avunmakta acizliğin göstergesidir. Galatasaray silkelenmediği müddetçede kendi güzellikleri ile avunmaya devam edecekleri görünüyor....

Peki galatasaray ne yaptı.. Bu sene avrupada yaptığını Galatasaraylılara soruyorum... Müzede olan çok güzeldir, ama güzel olanlarla avunmakta acizliğin göstergesidir. Galatasaray silkelenmediği müddetçede kendi güzellikleri ile avunmaya devam edecekleri görünüyor....

bilgi için teşekkürler

Geri