Fenerbahçe'nin Brezilyalıları Teker Teker Gidiyor

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
fenerbahce-nin-brezilyalilari-teker-teker-gidiyor.jpg

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Roberto Carlos'tan sonra kaptan Alex'te sezon sonu takımdan ayrılacağını açıkladı.
Fenerbahçe'nin Brezilyalı takım kaptanı Alex de Souza, kimseyi memnun edememekten bıktığını, sezon sonunda izin isteyeceğini söyledi. Brezilya'nın Globe Esporte gazetesine internet üzerinden röportaj veren futbolcu, önce Brezilya Ligi'ni değerlendirip övgüler yağdırırken, Carlos'un Corinthians'a gitmesinin bu ekibi Libertadores Kupasında şampiyonluğa taşımaya yetmeyeceğini belirtti.

MEMNUN EDEMEMEK BEZDİRDİ

Avrupa'da futbol oynamanın çok yorucu olduğunu, bir türlü kimseyi memnun edememenin kendisini bezdirdiğini belirten Alex, eşinin Brezilya'ya dönmek istediğini kaydetti.

Sambacı, "Sezon sonunda Brezilya'ya dönmek için izin isteyebilirim" dedi. Alex'in bu sezon takımdaki kaos ortamından şikayetçi olduğu biliniyor.

BeyazGazete

bencede git artık ısın ıyıce cıvıgını cıkarttın alex bır mac varsın 10 mac yoksun zaten kosmuyorsun dıyoruz onca golunde var emegın cok bılıyoruz ama bu sısteme kosmayan adam gıtmıyor bence vaktı geldı coktan gectı bıle

yolun açık olsun bu büyük klup ne oyuncular bulur hiç 1 yerde burada kazandığı parayı kazanamaz o kadar iyi olsaydı önde gelen klupler isterdi talibi varmı varsa da verir paya alır futbol bir endustri ...

alex alex alex o kadar oyuncu var aslında içimizdeki çocuklar üzerinde yoğunlaşsa bizim klupler ne yetenekler var ama bizde yabancı merakı varya...

Hepsini göndermek lazım yanına kazım topuz selçuk deniz guiza semih bedava versinler alıcı bulabilirlerse Lugano bize yeter

GüLe GüLe. . .
Tüm breziLyaLıLar gitsin yerinede breziLyaLı feLan aLınmasın.
Santos sayesinde bütün breziLyaLıLardan nefret ettim . . .

nası ya alex gidemez kim kötü diyormuş.gayet iyi oynuyor gitmesin o.o maaçta olmayınca fb ded olmuyor

bu haber daha sonradan yaLanLandı diye biLiyorum
giderse hem fenerbahçe için hemde kendisi için en iyisi oLur
ama iLerLeyen dönemde geri geLip teknik ekipte yer aLmasını çok isterim

Salıverin Gitsin Alex'siz Fener Hiç Bence :)

ole deme kardeş çok katkısı oluo.ben de arada kötü diyorum da adam fb nin direği.ama yerine daha canlı ve dinamik biri varsa gelsinn

Sadece brezilyalılar değil tüm laçka adamların gönderilmesi lazım.. Disiplin denen bişi kalmamış fenerde
Bence Emre'ye kaptanlık verilmesi lazım takımı anca Emre düzene sokar..

BreziLya Lı nemiş yha topLucan afrikadan aç adamLarı bak nsL oynuyor parayı
verince bu ne gevşekLik yha!

Geri