Fenerbahçeliler Mehmet Topuz transferi sizi Mutlu Etti mi ?

Fenerbahçeliler Mehmet Topuz transferi sizi Mutlu Etti mi ?

• Kullanılan toplam oy
    75

fells2

Banned
Reaction score
0
Adı Beşiktaş ile anılan Mehmet Topuz'un transferi sizi mutlu etti mi?

forwet gereksinimimiz yoktu ki zaten...

Transfer de etti Hackhell.. :D tebrikler efendim

FeLLs2 AnLamıyorum.. 7/24 Kafan Mı GuzeL.. Açtıqın KonuLar,Attıqın PostLar TamamıyLa Ofsayt..

Mehmetimi aLdı Fener ?? Off Offf...

Dönek ve Karaktersiz bi oyuncu bence doLayısıyLa (-)

Tümer Metin Ve Emre ßeLezoqLu Çok DeLikanLıydı Demi.. ?? ßence Siz Mehmete Dönek Dıyeceqınıze Aynaya ßı ßakın Tum Camia oLarak Ondan Sonra Konuşun.. Gorursunuz Kım Dönek Kim Çıkarcı,Kim DeLikanLı..!!

forwet gereksinimimiz yoktu ki zaten...
dai ne forveti yaw:dilCocuk:

MozoLe Miяach;4369178' Alıntı:
FeLLs2 AnLamıyorum.. 7/24 Kafan Mı GuzeL.. Açtıqın KonuLar,Attıqın PostLar TamamıyLa Ofsayt..

Mehmetimi aLdı Fener ?? Off Offf...

Tümer Metin Ve Emre ßeLezoqLu Çok DeLikanLıydı Demi.. ?? ßence Siz Mehmete Dönek Dıyeceqınıze Aynaya ßı ßakın Tum Camia oLarak Ondan Sonra Konuşun.. Gorursunuz Kım Dönek Kim Çıkarcı,Kim DeLikanLı..!!

parayı bastık aldık..siz de verdiniz..ağlamana gerek yok

daha transfer olmadı ama böyle dönek bir futbolcuyu takımımda istemem ayrıca tümer metin veya emre belözoğluyla bu durumun hiç alakası yok

babacım mehmet topuzu aldık mı şimdi biz? hayır fener istediği topçuyu alır, beşiktaşın yada bi başkasının haddine değil fener gerçekten istedikten sonra da çözüldü mü neticede

Adam beşiktaşlıyım diyor yüzsüz aziz daha hala biz alıcaz diyor. Bu kadar kıskanclık olmaz.
Ayrıca Mehmet Topuz dönek bir futbolcu değil sadece biraz cahilce davrandı fener e giderse ben o adama bişe demem Sonucta bonservisi kayseri de o da emir kulu yani.

MutLu etti.
Bjk aLamadı biz aLdık.
Adam küçükLükten beri Bjk'Li oLabiLir.
Sonuçta Pro adamLar .

Siz kabuLLenmek istemiyorSunuz !
Transfer parayLa değiL mi ? Para verdik aLdık.
Gerisi Bo$ . . .

Umarım güzeL oyununu devam ettirir . . .​

iki yüzlülük bu mudur acaba?

Geri