Fenerbahçe'li Fanatiklerin Rezilliği!

Titanik19

Banned
Reaction score
0
[FONT=[SIZE="4"]Arda için FIFA'ya mail yağmuru

Sakatlığı nedeniyle Bursaspor maçı öncesinde kortizon kullanmasına federasyon tarafından izin verilen Arda için FIFA’ya mail yağdı. Büyük gaf yapan FIFA Hukuk Kurulu da, soruşturma başlattı. Oysa FIFA Sağlık Kurulu’ndan gerekli izin alınmıştı

Fenerbahçeli taraftarların Arda Turan konusunda ortalığı ayağa kaldırması pahalıya patladı. Galatasaray, Bursa maçı öncesi sakatlığı nedeniyle Arda’ya kortizon iğnesi yapılması için izin istedi. FIFA Sağlık Kurulu’nun onayı üzerine izin çıktı. Sarı-Lacivertli taraftarlar, Arda’da dopingli madde tespit edilince şikayet mailleri yağdırdı. Bunu ihbar kabul eden FIFA da Sağlık Kurulu’na danışmadan federasyon hakkında soruşturma açtı. Dopingle Mücadele Kurulu Başkanı Turgay Atasü, “Taraftarlar başımıza iş açtı” dedi.

ARDA KOMEDiSi
Sarı-Lacivertli taraftarların şikayetini ihbar olarak kabul eden FIFA ve UEFA, Galatasaray’ın yıldızı Arda için soruşturma açtı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun son 2 aydır bu soruşturmanın sonuçlanması için çaba harcadığı ortaya çıktı. Cimbom, 5 Ekim 2008’deki Bursa-G.Saray maçı öncesi Futbol Federasyonu’na başvurup, sakatlığı yüzünden Arda’ya kortizon iğnesi yapılması için izin istedi. Federasyon konuyu doping kuruluna havale etti. Bu kurul FIFA ile görüşerek izin alırken, federasyon da kortizon iğnesine vize verdi. Maç sonrası kura neticesinde doping testine tabi tutulan Arda’da testi pozitif çıktı. Federasyonun izni olduğu için soruşturma açılmadı ve dava kapandı. Ancak olayın basına yansıması F.Bahçeli taraftarları harekete geçirdi. FIFA ve UEFA, sayısız başvuru sonrası ayrı ayrı soruşturma açtı. O tarihten bu yana özellikle FIFA ile Futbol Federasyonu arasında Arda konusunda adeta bir savaş başladı.

BAŞIMIZA İŞ AÇTILAR
Doping ile mücadele Kurulu Başkanı Prof. Turgay Atasü, olayı doğrularken “Fenerbahçeli taraftarlar başımıza iş açtı” ifadesini kullandı. Atasü, “Ortada illegal hiçbir şey yok. Ama durup dururken büyük bir sıkıntı yaşadık. Arda bu maddeyi federasyonun bilgisi dahilinde kullandı. Arda milli oyuncu olduğu için FIFA’ya sorup izin almıştık. İşin tuhafı FIFA hem izin veriyor, hem de soruşturma açıyor” dedi.

Atasü ayrıca olayla ilgili olarak F.Bahçe Kulübü’nün ilgisi olmadığını ve sadece taraftarlar yüzünden bu soruşturmanın açıldığını belirtti. Atasü “Bize izin veren Sağlık Kurulu. Ama Hukuk Kurulu, Sağlık Kurulu ile konuşmadan soruşturma açıyor. Herkes ayrı bir dosya gönderdi. FIFA’da kimsenin birbirinden haberi yok. Gerçekten başımız çok ağrıdı” diye konuştu
.[/SIZE][/FONT]

Kaynak: Tahir KUM-Haberturk

Tek keLimeyLe "ÇekemezLikten" ba$ka bir$ey deqiL !

eğer illegal bi durum yoksa herhangi bi yaptırım olmadan konu kapanıcaktır bununla uğraşan doping kuruludur ki bu insanların maaş almasınında bi sebebi budur taraftarlar başımıza iş açtı sözü gerçekten büyük talihsizliktir sonuç itibariyle bugün kulüp başkanları bile şampiyon daha önceden belli derken taraftarların da kanıt sunulmaması durumunda kurula inanmayıp soruşturma istemesi gayet doğaldır.
bu olayda bir suçlu aranıcaksa durum basına yansıdıktan sonra belgeleri yayınlayıp durumun açıklığa kavuşmasını sağlıyamayan kuruldur bu suçlu.

-Türk Futboluna İhanet Ettiler.
-Resmen Ülke Futboluna Darbe Şeklinde Ve Bunları Yapanda Türk Biz Kendi İçimizde
-Böyle Yaparsak Elin Yunanı,Ermenisi,Fransızı,İngilizi Bizlere Daha Kötüsünü Yapar
.:vur

Gerçekten Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktut atasözünü birkez daha anladım..................

Bu ÜLkede Hergün YüzLerce Kişi Avrupa İnsan HakLarı Mahkemesine Gidip, Türkiye ALeyhine Dava Açıyor.MiLyonLarca Euro Ödemek Zorunda KaLıyor DevLet.En Son Türkan SayLan İnsan HakLarı Mahkemesine Gideceğiin SöyLedi.Vatana İhanet Bu Kadar Ucuz DeğiLdir.İLetişim Çağından Yaşıyoruz.Her YapıLan İşLem Anında İnternet AracıLığıyLa Dünya Tarafından ÖğreniLiyo.

YanLış YapıLan Bir İşLem Yoksa, KorkuLacak Birşey de Yoktur.

Bu ÜLkede Hergün YüzLerce Kişi Avrupa İnsan HakLarı Mahkemesine Gidip, Türkiye ALeyhine Dava Açıyor.MiLyonLarca Euro Ödemek Zorunda KaLıyor DevLet.En Son Türkan SayLan İnsan HakLarı Mahkemesine Gideceğiin SöyLedi.Vatana İhanet Bu Kadar Ucuz DeğiLdir.İLetişim Çağından Yaşıyoruz.Her YapıLan İşLem Anında İnternet AracıLığıyLa Dünya Tarafından ÖğreniLiyo.

YanLış YapıLan Bir İşLem Yoksa, KorkuLacak Birşey de Yoktur.

Kardeş burası Siyaset Bölümü Değil! Nerde Olduğunu Hangi Bölümde Olduğunu Bilerek Yorum Yapabilirmisin.Ayrıca Bizim Kimseden Korkumuz Yok Siz Rahat olun.

Kardeş burası Siyaset Bölümü Değil! Nerde Olduğunu Hangi Bölümde Olduğunu Bilerek Yorum Yapabilirmisin.Ayrıca Bizim Kimseden Korkumuz Yok Siz Rahat olun.

İşin İçine Türk FutboLuna İhanet Argümanını Katarsan; Siyasi Bir HaL ALır Durum.Bide SuçLadığın Taraftar Grubu Fenerbahçe OLunca Cevap Vermek Durumunda Bırakırsın Bizi.

Korkacak Bişeyiniz Yoksa, Rahat OLun O zaman, BüyütüLecekte Bişrşey Yoktur.

kimsenin derdi arda ile değil federasyonla ama sizi gs liler bunu anlamak istemiyorsunuz
alıştınız h.ulusoy federasyonuna ağladınız zırladınıs buda öyle oldu işte haram zadeler

İşin İçine Türk FutboLuna İhanet Argümanını Katarsan; Siyasi Bir HaL ALır Durum.Bide SuçLadığın Taraftar Grubu Fenerbahçe OLunca Cevap Vermek Durumunda Bırakırsın Bizi.

Korkacak Bişeyiniz Yoksa, Rahat OLun O zaman, BüyütüLecekte Bişrşey Yoktur.

Sen Haklının Yanında Ol! Cevap Verme Durumun Olmasın Ayrıca Ben Fenerbahçeli Fanatikler Demişim Bütün Taraftara Sözüm yok Ayrıca İhanet Edilmiş Milli Takımın Futbolcusuna Bu Tür Bir Suçlama Yapmak Bana Göre Futbola İhanettir.Canınız Siyaset Konuşmak İstiyorsa O bölümde Mevcut Forumda Büyüttüğümüz Korktuğumuz Bir şey Yok Vicdanımız Rahat Adalet Yerini bulacaktır.

Sen Haklının Yanında Ol! Cevap Verme Durumun Olmasın Ayrıca Ben Fenerbahçeli Fanatikler Demişim Bütün Taraftara Sözüm yok Ayrıca İhanet Edilmiş Milli Takımın Futbolcusuna Bu Tür Bir Suçlama Yapmak Bana Göre Futbola İhanettir.Canınız Siyaset Konuşmak İstiyorsa O bölümde Mevcut Forumda Büyüttüğümüz Korktuğumuz Bir şey Yok Vicdanımız Rahat Adalet Yerini bulacaktır.

Ya Arkadaşım, Sen Ya AnLamıyosun, Ya da AnLamak İstemiyorsun.Ben Sana Arda Konusunda Haksızsın Demedim ki.Ama ihanet SuçLaması Çok Ağır Bir SuçLamadır. Önüne GeLeni İhanet SıfatıyLa Anarsan Bu İşin Sonu GeLmez.HeLeki İhanet ve Fenerbahçe KeLimeLerini Yanyana Getirirsen Hoş Olmaz.

Ya Arkadaşım, Sen Ya AnLamıyosun, Ya da AnLamak İstemiyorsun.Ben Sana Arda Konusunda Haksızsın Demedim ki.Ama ihanet SuçLaması Çok Ağır Bir SuçLamadır. Önüne GeLeni İhanet SıfatıyLa Anarsan Bu İşin Sonu GeLmez.HeLeki İhanet ve Fenerbahçe KeLimeLerini Yanyana Getirirsen Hoş Olmaz.

-Kardeş Ben Senin Amacını Anladım Benim Ceza Almam İçin Uğraşıyosun.Bana Göre İhanet Edilmiş,
-Benim Fenerbahçe Kulübüne Yönelik bir Sözüm Yok Sadece Bir kaçtane Kendini Kaybeden Taraftarlar Var Onlara Söylüyorum.İhanet Sözünü Onun için Sende Beni Anlarsan Sevinirim.

Fenerbahçe taraftarı bu hareketi ile ne rezil olur ne vezir abartmamak lazım...

~SiLenT ScЯeaM~;4256584' Alıntı:
Fenerbahçe taraftarı bu hareketi ile ne rezil olur ne vezir abartmamak lazım...

Bak Ben Fanatik Yazmışım Fenerbahçeli Taraftarların Hepsini Değil!
İyi Oku Öyle Fenerbahçeli Taraftarlar Var Avrupada Hangi Türk Takımı Olursa Olsun.Destekler Onun İçin Ben Hepsini Söylemiyorum.Belli Bir Kesim Var Onlar İşi Çığrından Çıkardılar.

Titanik Arkadasım Koyduqun Haßerin Yazı ßıçımını DuzeLtırmısın ??

Çok Karma Karışık oLmuş..

Tamamdır EywaLLah..

Kortizon Hiç ßi ŞekiLde Dopinq DeqıLdır.. Gıdıpte ßunu Şıkayet Eden FenerLiLere Sadece GüLüyorum...

Kortizon ßir Serumdur..Yapıcı ÖzeLLikLeri Vardır,GeneLde Ms HastaLarı KuLLanıyor..

Türkü Türkten ßaşka Kimse ReziL Etmıyor Şu Koca Dunyada Yazık Gerçekten...

bunlar tam saka ya neyini şikayet ediyorsun ki bunlar bence bazı organlar tarafından destekleniyor bizim Türk milleti böyle seylerle ugrasmaz anca birileri (teşvik) falan etmiştir

kim etmiştir orasını bilmem tabi varsa öyle bişey :)

Bak Ben Fanatik Yazmışım Fenerbahçeli Taraftarların Hepsini Değil!
İyi Oku Öyle Fenerbahçeli Taraftarlar Var Avrupada Hangi Türk Takımı Olursa Olsun.Destekler Onun İçin Ben Hepsini Söylemiyorum.Belli Bir Kesim Var Onlar İşi Çığrından Çıkardılar.

İçerde yaşananlar dışarı sızmasın diyosun iyi güzel de Galatasaray "fanatikleri"de zamanında Federasyonu UEFA'ya Şikayet etmişti.

Oysa ki bu da Galatasaraylı fanatiklerin rezilliğiydi ama Bu kadar yaygara koparmamışlardı Fenerliler.

Malesef Galatasaray dan böyle bir yıldız çıkmasını hazmedemeyen insanlarda var tabi ki.Bunların hepsi hazımsızlık sonucu;ne yapabiliriz paniği.Ben soda tavsiye ediyorum o insanlara. :)

Geri