Fenerbahçe Uefa gruplarda ne yapar?

Fenerbahçemiz gruplarda ne yapar?

• Kullanılan toplam oy
    97
Sonuncu olur diyen 18 kişinin futbol bilgileri 10 üzerinden 0 ile 1 arasında heralde =)

1. çıkacağız 6S de 2. olarak çıkar tamam :)

bukre$ 1
twente 2
fener 3
sheriff 4

kusura bakmayin ,art niyetlikten degil,sadece ki$isel du$uncem

Fenerbahçe bu grubu rahat 1. bitirir. . .

Fener 5.nci bitirir bence :D

Tövbe yaa.:D

fb den bi halt olmaz.Kendi sahasında twenteye 2-1 yenilen takımdan ne beklersin.Her maç 3 5 sarı kart havada uçuşuyor.Bu fb Türkiye 'ye zarar.

pek gerçekçi gelmiyordu bu sene ama gerçek olduğunu anladım daum için edirneden ötesi hayal.

fb den bi halt olmaz.Kendi sahasında twenteye 2-1 yenilen takımdan ne beklersin.Her maç 3 5 sarı kart havada uçuşuyor.Bu fb Türkiye 'ye zarar.

şİmdi senin bu mantığınla yola çıkacak olursak daha çıkmadan yolda kalırız.

1 maç yenilen takım bütün maçları yenilecek diye kuralmı var.

Geçen sene 3 dk 2 gol yiyip 2-0dan kendi sahasında maç veren 6s mi kupayı alacak.Konuşturma beni.

Uefa EURO ligde yarı finalde 3 türk takımı istiyorum hatta eşleşmelerde şöyle olsun;

GALATASARAY - FENERBAHÇE

BEŞİKTAŞ - BARCELONA :D :D

daum un getirilişi büyük bi hata oynamıyan oyuncuyu oynatmakta diretiyo aynı aragones gibi..kazım alex guiza santos carlos cristian sahada yoklar bunların yerine neden mehmet topuz, özer hurmacı, semih şentürk, vederson, uğur boral, abdulkadir, ve yeni gençler onur ile furkan hiç 11 de başlanmıyor ...rijkard gs de öle başlıyo maça önce gençler ikinci yarı tecrübeler oynuyo ve başarılıda oluyor...Daum durumun farkına varamazsa kötüleri kızağa çekip yanında oturtmazsa biz bu gruptan anca top toplayıcısı olarak çıkarız...Zaten daumun gelmesi ve en başta Aziz yıldırımın seçimi hataydı ya oraya hiç dokunmuyom bile

bence maça volkan-Gökhan-Lugano-Bilica-vederson-Mehmet topuz-Emre-uğur ileri üçlü özer hurmacı-semih ve guiza 11 ile başlasa fırtınalar kopar... yahu Özer gibi oyuncu oynatılmazmı ya daum biraz üzerinde dursa varya adam bir messi olup çıkar gerçi genelde libero oynuyo ama bana göre ofansif yönü daha parlak ve ileri uçta alex in yerine forvet arkasında mutlaka oynamalı..ah be daum yakıyorsun bizi. takım oynamıyo a... satıyım yaw.

He he

İstediğimiz yerde çıktık gruptan.

Başarılar Fenerbahçem..

Geri