Fenerbahçe-Twente Maçını Yayınlayan Kanallar

mchasso

New member
Reaction score
0
17 Eylül 2009 tarihinde oynanacak olan Fenerbahçe-Twente maçını yayınlayan kanallar yavaş yavaş belli olmaya başladı. kaynak thor uydusu olan arkadaşlar maçı emu ile izlebilirler. st3 slovakia kanalı maçı yayınlayan ve ismi ilk belli olan kanal.
Thor STV 3 Slovakia / frekans : 12687 V 27500 Emu ile izlenebiliyor. Astra uydusu

2 ci olasılık netten canlı ızlemek ıcın

Uyduda şifreli yayın yapan,ancak net üzerinden sorunsuz izlenen hemde Fenerbahçe'mizin maçını yayınlayacak olan STV3 kanalının netde yaptığı yayını izlemek için tıklayınız.

--------------------------------------------------------------------------------

UEFA MAÇI: GALATASARAY-PANATHINAIKOS maçı 17.09.09 20:00 Canlı yayınla şifresiz olarak TNT kanalında.

Fener'in maçı bu hafta sadece D-Smart...

İleriki maçlarda farklı kanallardan maçlar yayınlanabilir...

İyi Seyirler..

Monarchie Farkıyla Hackhelle Özel Bilgiler...

tesekkurler

Dai Türk kanaLLarından hangisi yayınLıyor. . .

uyduda olmaz..Online izlemeyi denerim ama tıkanıyor online de...Türk kanalı yok mu :(

Arkadaşlar hem Fenerbahçe - Twente hem de Panathinaikos - Galatasaray maçlarını eğer herhangi bir değişiklik olmazsa aşağıdaki kanaldan maç saati şifresiz olarak izleyebilirsiniz..

Ictimai TV

Turksat 3A - 11.554 H - 02916
Hotbird 8 - 11.785 H - 27500

uefah.png

Ictimai TV yi yükLedim . . .

HeycanLa bekLiyoruz eLimizde patLamaz inş. . .

Arkadaşlar attığım mesajdan sonra eklenen birkaç kanal daha oldu onları da sizlerle paylaşmak istedim :durdurun

uefa1.png

Arkadaşlar az önce kaynak olarak kullandığım siteye baktığımda sitenin çarkedip CNN Türk yerine TNT yazdığını gördüm yaşanan bu aksaklıktan dolayı hepinizden özür diler verdiğim bilgiyi düzelten Møñàr¢hïè arkadaşıma teşekkür ederim..

--------------------------------------------------------------------------------

UEFA MAÇI: GALATASARAY-PANATHINAIKOS maçı 17.09.09 20:00 Canlı yayınla şifresiz olarak TNT kanalında.

Ref:
TNT

Fener'in maçı bu hafta sadece D-Smart...

İleriki maçlarda farklı kanallardan maçlar yayınlanabilir...

İyi Seyirler..

Geri