Fenerbahçe 5-2 Bursaspor 8.hafta (Tek Başlık )

Sayın mosturoğlu Siz ve Aziz Yıldırım Türk Futbolunda hep Hakem Hatalarınımı Konuşacaksınız Hakemlere Saygılı olun Zaten ısınan suyunuzu daha fazla ısıtmayın...95+3=98 Umarım Adalet ve faiş hakem hatalarından Bahsedenlerde bundan bir ders çıkarır.Bir Aziz yıldırım Klasiğidir.Maç satın alma Ve öylede Olmaya devam edicek.Fakat Aziz yıldırımın Bu çabaları Federasyonumuzca Boşa Çıkacağını Haber vermek istiyorum.Adalet istiyorsan Onun Tanımını Bilmeniz Gereklidir.Sayın Aziz Yıldırım ve Kurmayları Şimdilik Susuyoruz.

Bir gazete Spor sayfasında şöyle yazıyordu .
Fener'Den Bursa'ya Arsenal tarifesi .
:durdurun
Sanki Fener Arsenal'a 5 Tane attı . Aynı tarifeyi Bursa'ya yaptı . Sabah sabah iyi güldüm .
:hhmanD

Arsenal maçından sonra Fenere küfür edene Fb'liler burda Bekle bizi Arsenal Çığlıkları atmaya başlamış .
İlginç geldi bana bu söylemler .

Fener İngiltere'de Arsenal'i yenemez .
5 Tane daha yer döner .
Şimdiden yazıyorum .
:goz:

Bir gazete Spor sayfasında şöyle yazıyordu .
Fener'Den Bursa'ya Arsenal tarifesi .
Sanki Fener Arsenal'a 5 Tane attı . Aynı tarifeyi Bursa'ya yaptı . Sabah sabah iyi güldüm .
:hhmanD

Arsenal maçından sonra Fenere küfür edene Fb'liler burda Bekle bizi Arsenal Çığlıkları atmaya başlamış .
İlginç geldi bana bu söylemler .

Fener İngiltere'de Arsenal'i yenemez .
5 Tane daha yer döner .
Şimdiden yazıyorum .
:goz:
Bu Sözlerin Altına Gözüm Kapalı İmzamı Atarım =)...

Bakıyorum da Pek Bi Sevindirik Oldunuz Arsenalden 5 Yiyince Maç Bursa Maçı Ama Ortalıgı Karıştırmak İçin Elinizden Geleni Yapiyorsunuz. Tebrik Ediyorum. Millet Zaten Gergin. Sizde Tuzu Biberi Oluyorsunuz. Sizi Ayakta Alkışlıyorum....

Fenerbahçelileri sinirlendirmek ve Fenerbahçe'nin aleyhine olan herşeyi yapmaya çalışıyorlar..

yazık sadece sizleri kınıyorum..

Geri