Fenerbahçe 2-5 ArsenaL (ŞL 3.Hafta maçı) (Tek BaşLık)

chamur gel şu skoru 5 e bağlıyalım 8 çok be ayağımız alışsın...???

5 iyidir ama görun çifte rakamı görucez

ArsenaL bize 3 tane adamaz diorm
yarın görüceksiniz

"Zoru başaracağız"
Teknik direktörümüz Luis Aragones, Arsenal maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu

Teknik direktörümüz Luis Aragones, Şampiyonlar Ligi'nde Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan zorlu Arsenal maçı öncesi yaptığı basın toplantısında soruları yanıtladı. Aragones'in genel anlamda rahat ve takımına güvenen tavırları dikkat çekerken, sarı lacivertli ekibin Brezilyalı savunma oyuncusu Edu ve genç orta saha oyuncusu Gürhan Gürsoy da basın toplantısında yer aldı.

"GRUBUN EN GÜÇLÜ TAKIMI İLE OYNAYACAĞIZ"
Aragones, Arsenal maçıyla ilgili olarak, "Bütün dünyanın da bildiği gibi bu grubun en güçlü takımı ile oynayacağız. Her zaman evimizde oynadığımız maçlar rakip takım farketmeksizin bizim için çok önemli. İngiliz temsilcisinin hızlı ve atak futbolu tercih etmesi üzerine sorulan bir soruya da "Benim felsefem her zaman kendi takımım hakkında düşünmektir. Top Arsenal'de olmadığı zaman 9 kişi defansa çıkıyorlar. Tek forvetle, 5 orta saha ile oynayan bir ekip Arsenal. Daha çok kontra atak oynayan bir takım olduğunu düşünüyorum. Ben kendi takımımın oyunu hakkında düşünmek istiyorum" diyerek cevap verdi.

"SEMİH BİRAZ GERİDE, GÜİZA İLERİDE OLACAK"
Tecrübeli teknik adam, karşılaşma öncesi sakatlığı süren Gökhan Gönül ile ilgili olarak son saate kadar bekleyeceklerini ve hiçbir şeyin belli olmadığını söyledi. Aragones, "Ben bile şu an durumu tam olarak bilmiyorum, maç saatine kadar bekleyeceğiz, o zaman belli olacak" dedi. İspanyol orta saha oyuncusu Josico ile ilgili sorulan bir soruya Aragones, "Josico'nun geçirmiş olduğu bir sakatlığı var. Bu yüzden kadroya almadık. Benim takımımda sizin tecrübesiz diye nitelendirdiğiniz ama 20'li yaşlarda kağıt üzerinde gözükenden çok daha tecrübeli futbolcularım var." diyerek yanıt verdi.

Aragones, Semih ve Güiza'nın durumu ile ilgili olarak "Semih golcü bir oyuncu. Ben her zaman onun en iyi yaptığı şeyleri, geriden gelerek yaptığı hareketler olarak düşünüyorum. Güiza olabildiği kadar ileri uçta oynayabilen bir isim. İkisi de iki önemli uç oyuncumuz. Semih biraz geride, Güiza ileride olacak. Semih'in hızıyla yapacağı müdahaleler olduğu için böyle olması normal" dedi.

"O WENGER'İN KARARIDIR"
Tecrübeli teknik adam, Arsenal'in karşılaşma öncesi idman yapmamasıyla ilgili bir soruya da; "O Arsene Wenger'in kararıdır. Bu konuda bir yorum yapamam" şeklinde yanıt verdi. Aragones, İngiltere Milli Takımı ile İspanya arasındaki özel maç krizi ile ilgili olarak sorulan bir soruyu, "Ben bu konuda sözü dünyanın en iyi antrenörlerinden biri olan Fabio Capello'ya bırakıyorum. Söyleyeceğim birşey yok" diyerek cevapladı.

" İYİ ŞEYLER YAPABİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM"
Aragones'in ardından sözü alan Fenerbahçemizin Brezilyalı savunma oyuncusu Edu ise, "Biz takım olarak özellikle sadece ben ve Lugano değil saha içinde rakibe en az pozisyon vermek için çalışıyoruz. Takım olarak saha içinde yapmamız gereken şeyler var. Zamanla bunları oturtup daha iyi şeyler yapabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

Edu, Fenerbahçe'nin bu sezonki durumu ile ilgili olarak da "Maç maç değerlendirmek diye düşünüyorum. Her maçın kendine özgün hikayesi vardır. Biz elbette futbolcular olarak maçlara çıktığımızda galibiyet için mücadele ediyoruz. Geçen sene iyi başladık, bu sene böyle olmadı ama kötü başlasak da sonunu güzel getirebileceğimizi düşünüyorum. Takım arkadaşlarıma güveniyorum" şeklinde konuştu.

Basın toplantısında yer alan sarı lacivertli takımımızın genç oyuncusu Gürhan Gürsoy da, "Hocam bana şans verirse benim için çok büyük bir tecrübe olacak. Lig maçı ile Şampiyonlar Ligi arasında çok büyük bir fark var. Çok farklı bir yer. Son maçtaki gibi bizim takım isterse her maçı çevirebilir. Taraftarımızın desteği ile herkes isterse Arsenal gibi bir takımı burada yenebiliriz" dedi.

Fotoğraf: fenerbahce.org.

Kaynak: Fenerbahce.com
20.10.2008

ben umutluyum acıkcası arkadaşlar azda olsa... biz kimlere bikini giydirmedik gene böyle bir beklentim var şahsen..İnşallah yeneriz ...

ßeşiktaş 8 yemişti biz onu YuvarLak Hesap Yapıcaz gibi geLiyor Ama ArsenaL'ında Çok mükemmeL oynadığını düşünmüyorum Şu sıraLar ama
HayırLısı.Umarım bir ''sürpriz'' oLur =)

ArsenaL Fener'i Yenme OLasıLığının Yüksek OLduğunu CümLe ALem BiLiyor Sen Bunu SöyLedinde Başın Göğe Mi Erdi Şimdi Fener Yarın Gece MağLup OLduğunda Kınanı YoLLarım :eek:ut:

MaLesef Banko 2 Bu Maç GönüL İster Avrupa'da Tüm TakımLarımız BaşarıLı OLsun Ama Yarınki Maç Çok Zor Geçecek İnşaLLah YanıLırım Da Fener Puan ALır GaLibiyeti Geçtim...

Aragones: Kazanmak için herşeyi yapacağız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, İngiltere'nin Arsenal takımıyla yarın kendi sahalarında yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi maçını kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Aragones, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaptığı basın toplantısında, grubun en güçlü takımıyla oynayacaklarını belirterek, “Bütün dünyanın dediği gibi, bu grubun belki de en güçlü takımıyla oynayacağız, ancak evimizde oynadığımız maçlar, rakip fark etmeksizin bizim için çok önemli. Arsenal maçında taraftarımızın da desteğiyle, kazanmak için her şeyi yapacağız” dedi.

Arsenal ile ilgili bir soruyu İspanyol çalıştırıcı, “Arsenal bazen 9 kişiyle savunmaya yerleşen bir takım. Sizin söylediğiniz kadar atak oynayan bir takım değil, kontratağa daha yakın, 5 orta saha ve tek forvetle oynayan bir takım” diye yanıtladı.

Luis Aragones, tedavisi devam eden Gökhan Gönül'ün yarınki maçta oynayıp oynamayacağına maç saatinde karar vereceklerini bildirdi.

Aragones, bir gazetecinin, “Josico gibi Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan oyuncudan yarın faydalanacak mısınız?” şeklindeki sorusu üzerine, “Sakatlık geçiren Josico yüzde yüz hazır değil. Benim takımımda 20-21 yaşında, sizin tecrübesiz diye nitelediğiniz, kağıt üzerinde 30-31 yaşındaki oyunculardan çok daha tecrübeli oyuncularım var” diye görüş belirtti.

Semih'in, geriden gelerek iyi şeyler yaptığını vurgulayan İspanyol teknik adam, şunları söyledi:

“Semih golcü bir oyuncu, ama ben her zaman için ona daha iyi gelen şeyin, geriden gelerek yaptığı hamleler olduğunu düşünüyorum. Guiza, tabii ki ilerideki futbolcumuz. İkisi de iki önemli ileri oyuncumuz, ama Guiza biraz daha ilerde. Semih'in, hızıyla daha iyi hamleler yapacağı için biraz geride olması doğal.”

İSPANYOL GAZETECİNİN SORUSUNU YANITLAMADI

Basın toplantısında Aragones, İspanya'nın Cuatro televizyonundan bir muhabirin sorusunu yanıtlamadı.

Toplantıda yer alan UEFA temsilcisinin, İspanyol gazeteciye soru sorması için söz vermesi üzerine Aragones, “Başka soruya geçelim” dedi. Bunun üzerine UEFA temsilcisi, İspanyol gazeteciye, sorusunun Şampiyonlar Ligi ile ilgili olup olmadığını sordu. İspanyol gazeteci, Şampiyonlar Ligi ile ilgili olduğunu söyleyince yeniden söz verdi. İspanyol gazetecinin “Fabregas çok önemli bir oyuncu, yarınki maçta etkili olabilecek mi?” şeklindeki sorusunu Aragones, “Başka soruya geçelim” diyerek yine yanıtlamadı.

Daha sonra bir soru daha alan İspanyol teknik adam, basın toplantısı sona ermeden, yerinden kalkarak, toplantı odasından ayrıldı.

Bu arada, toplantı sırasında bir ara, kendisine soru soran bir gazetecinin yanlışlıkla Zico demesi üzerine Aragones, bir süre güldü.

Öte yandan, İngiliz gazetecinin, İngiltere milli takımıyla ilgili sorusu üzerine Aragones, “Bu, dünyanın en büyük antrenörlerinden biri olan Capello'nun işidir” dedi.

FUTBOLCULAR

Basın toplantısına Fenerbahçeli futbolculardan Edu ve Gürhan da katıldı.

Edu, her maça galibiyet için çıktıklarını ifade ederek, “Geçen sene Şampiyonlar Ligi'ne güzel bir şekilde başladık. Şu anda 1 puanımız var, fakat ben takımıma sonuna kadar güveniyorum. Kötü başlamışsak da sonunu güzel bir şekilde bitirebiliriz” dedi.

Gürhan ise Aragones'in yarın oynatması halinde ilk kez Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynamış olacağını vurgulayarak, “Lig maçıyla, Şampiyonlar Ligi maçı arasında çok büyük fark var. Son maçta takımımız, isterse her maçı çevirebildiğini gösterdi. Bu maçta da takım olarak istersek, taraftarımızın desteğiyle Arsenal'i yenebiliriz” diye konuştu.

Kaynak

Tr'nin karizmasının çiziLebiLecği maçLardan biri oLarak görüyorum..
WaLcott,Van Persie çok formdaLar ve fbnin bekLeri de aşırı derece formsuz.. İnş hüsran oLmaz..

Mustican Sanırım Wengerin konuşmasını görmedin adam resmen "1 puan için çıkıcaz" cümlesini Dolaylı yoldan söylüyor

Baazılarıda Bikini Giycem diordu Ermanada sütyen taktırcaz zuahhahaha

Maç bu her sonuç normal tabi FENER imizin durumu bu aralar kötü önüne gelen yerden yere vuruyor ahh bi kazanırsak o ağzlara acı biber süreriz inşaalah

Wenger: F.Bahçe ofansif bir takım

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde yarın İstanbul'da karşılaşacağı Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, sarı-lacivertlilerin özellikle Şampiyonlar Ligi'nde yitirdiği puanları telafi etmek için oynayacağını söyledi.

36494.jpg

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Fenerbahçe'nin, bu sezon gerek Türkiye'de ligde ve gerekse Şampiyonlar Ligi mücadelesinde çok puan kaybettiğini, o nedenle yarınki maçta kendilerine karşı galibiyet için mücadele edeceğini söyledi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak İngiliz takımının teknik direktörü, kaleci Almunia ile birlikte, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Fenerbahçe'nin bu sezon hak ettiği yerden uzakta olduğu düşüncesine katılıp katılmadığı yönündeki soruyu yanıtlayan Wenger, ''Evet, kesinlikle kaliteli bir takım ve iyi oyunculara sahip. Gerek Türkiye liginde, gerekse Şampiyonlar Ligi'nde gereğinden fazla puan yitirmiş durumda. Bize karşı, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde yitirdikleri puanları telafi etmek için oynayacaklardır'' dedi.

Fenerbahçe'nin, kendileri açısından nasıl bir tehlike oluşturabileceği sorusuna Wenger, sarı-lacivertli ekibin ofansif gücünün yüksek olduğunu ifade ederek yanıt verdi.

İngiliz ekibinin teknik direktörü, ''Kesinlikle ofansif bir takım. Kaliteli oyuncuları var. Takımda topu dağıtan Alex var. İngiltere'de oynayan Emre var, Kazım var. Roberto Carlos, Semih, Guiza... Bunların hepsi gayet ofansif oyuncular'' diye konuştu.

''BİR TEKNİK ADAMA EN AZ 6 AY SÜRE VERİLMELİ...''

Wenger, ''Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones'in, İspanya Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonu olduktan sonra Fenerbahçe'de de başarılı olmasını beklemez miydiniz?'' şeklindeki soruyu ''Aragones buraya geldi. Şu an ekim ayındayız. Başarılı olabilmesi için en az 6 ay verilmeli'' diye yanıtladı.

Aragones'in baskı altında olduğu yorumuyla ilgili olarak da Wenger, ''Ben böyle bir şey duymadım. Zaten bizim yüzlerimize baktığınızda, sürekli baskı altında olduğumuzu görürsünüz'' dedi.

ARSENAL'DE GALLAS, TOURE VE SAGNA YOK

Arsenal'de sakatlıkları bulunan Gallas, Toure ve Sagna, Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek.

Bu üç futbolcunun kadroda bulunmadığını belirten Wenger, ''Bu nedenle zaaflarımız var, ama bunun üstesinden gelmek için her şeyi yapacağız'' dedi.

Yıllar önce Aragones ile futbolcu Henry arasında geçen bir olayın hatırlatılması üzerine Wenger, bu konuyla ilgili daha önce Aragones ile görüştüğünü ve herhangi bir ırkçı yaklaşım olmadığının ifade edildiğini kaydetti.

Wenger, ''Affettiniz mi?'' sorusuna ''Tabii ki'' yanıtını verdi.

ALMUNIA: ''ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM''

Fenerbahçe karşısına takımın kaptanı olarak çıkacak kaleci Almunia, elinden gelen her şeyin en iyisini yapacağını ifade etti.

Kaptanlık bandıyla sahada yer alacak olmaktan gurur duyduğunu kaydeden Almunia, ''Elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Takımdaki en eski oyuncu olmamama rağmen, yarın kaptan olarak çıkacağım için, elimden gelenin en iyisini yapacağım. İlk 15-20 dakikada yoğun bir baskı olacaktır. Taraftar da baskı oluşturacaktır. Bu sürede gol yememek için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

Almunia, kaptan olmanın kendisine herhangi bir baskı getireceğini düşünmediğini ifade ederek, ''Herhangi bir cumartesi ya da pazar maçıymış gibi kalemi korumaya çalışacağım. Baskı getireceğini sanmıyorum'' dedi.

MUHTEMEL 11

Arsenal'in, Fenerbahçe karşısına Almunia, Eboue, Clichy, Silvestre, Wallcot, Denilson, Song, Fabregas, Nasri, Van Persie, Adebayor muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Kaynak:Ntvspor

Evet çok ofansifiz :D 4 atıp 5 yiyoruz :D

Geri