Fenerbahçe 2-1 FK Partizan Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu Rövanş Maçı(TEK BAŞLIK)

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
yine maçı izleyebileceğimiz bir link var mı??

Aragones konu$tu...!

54389_1_080826183838.jpg

"PARTIZAN'A ÇOK BÜYÜK SAYGIMIZ VAR"

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aragones, Partizan maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Aragones, "Partizan takımına çok büyük saygımız var, iyi bir ekip olduğunu biliyoruz. Benim yarın sahaya çıktığımızda tüm derdim Fenerbahçe'nin maçı alabilmek için neler yapabileceğidir, Şampiyonlar Ligi'ne nasıl kalacağımızdır. Benim özellikle şu an tek ilgilendiğim konu Fenerbahçe'dir. Özellikle takımımızda çok iyi oyuncular olduğunu düşünüyorum, sakat oyuncularımız tabii bizim için çok önemli ama yerine mücadele edecek oyuncularımızda iyi mücadele edecektir. Bu oyuncular iyi mücadele edecek ve arkadaşlarının yokluğunu aratmayacaktır.

Sistemler benim için önemli değil. Önemli olan futbolcuları fiziksel ve mental olarak maçlara hazırlamak. Biz de bunun için çalışıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Partizan maçına da bu parola ile çıkacağız. Başarılı olacağımızdan da eminim. Futbolda tabii ki her zaman şokları yaşamak futbolcuları etkiler ama Şampiyonlar Ligi'nin maçlarının havası çok farklı olur. G.Antepspor yenilgisi beklemediğimiz bir sonuçtu ama dediğm gibi Şampiyonlar Ligi maçlarının havası farklı olur.

Maçta oyuncularımın yetersiz gördüğüm için değişikliklere gidiyorum, kenarda oturan oyuncularımda çok kaliteli isimler, oyuna sonradan giren oyuncu da çıkan oyuncunun yaptığını yapmak için elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Benim elimde 26-27 kadar oyuncu var, bu oyuncuların bazıları kenarda oturacaktır ama biz giren ve çıkan oyuncuların oyun düzenine katkı yapması için elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

Basın toplantısında bulunan bir başka isim olan Emre Belözoğlu'da "Şampiyonlar Ligi'ne girebilecek bir düzeydeyiz. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak bizim için çok önemli. Elimden gelen herşeyi yapacağım. Benim performansımdan öte takımın durumu önemli. Bir galibiyetten sonra herşey değişebiliyor Türkiye'de. Bu sadece dışarıdaki durum" ifadesini kullanırken Uruguaylı futbolcu Lugano da "Bu maç çok önemli. Konsantrasyon çok önemli. elimizden gelen herşeyi yapacağız Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için. Edu takım için çok önemli. Topu oyuna iyi sokan bir oyncu. Onun yerine oynayabilecek Can ve Yasin de Edu'yu aratmayacaklardır" dedi.

MARATON.COM.TR

partizan 5 eksikle oynamıştı ilk maçta şimdi onlarda geldi tel tel dökülen feneri rahat yenerler gibi gelior...

fenerbahçem eze eze şampiyonlar liginde final oynayacak "hep destek tam destek"

partizan 5 eksikle oynamıştı ilk maçta şimdi onlarda geldi tel tel dökülen feneri rahat yenerler gibi gelior...

bakalım yarında böle konusabilecekmisin ligin ilk hafta macına bakıp ön yargılı konusma ligde 4 tane atan cinconu da görces aksam bakalım naabcak .....

Partızan Maçı öncesi Sakatlık şoku!..

Fenerbahçe bu akşam Partizan karşısına Şampiyonlar Ligi vizesi almak için çıkarken son dakikada gelen bir haber can sıktı.

Sakatlığından dolayı Milli Takımımızın Kocaeli’de Şili karşısına çıktığı mözel maçın kadrosundan da çıkarılan Emre, hafta sonu oynanan Gaziantepspor karşılaşmasından forma giymesine karşın baldırındaki ağrılar devam edince Partizan maçının kadrosundan da çıkarıldı.

Bu son dakika gelişmesinden sonra bu mevkide elindeki zaten sayılı oyuncu bulunan Aragones’in Partizan karşısında Emre’nin yerine Deniz Barış’a şans vereceği öğrenildi.

Kaynak:Maraton

resmi sitede yazmıyo inş doğru deildir. orta sahada deniz maldonado ikilisi oynarsa bence sıkıntılı bir mac olur

şaşırmadım.
işiniz bizimkinden daha zor bana göre

F.BAHÇE'YE BİR ŞOK DAHA!
Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş mücadelesinde bu akşam FK Partizan ile yapacağı maç öncesi, sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu'nun maç kadrosundan çıkartıldığı bildirildi. Sarı-lacivertli ekibin dün akşam yaptığı antrenmanda yer alan Emre'nin baldırında oluşan ağrılar nedeniyle kadrodan çıkartıldığı ve Sırp ekibi ile yapılacak mücadelede yer almayacağı ifade edildi. Dün yapılan açıklamada Selçuk, Edu ve Semih'in de sakatlıkları sebebiyle Partizan maçı kadrosuna alınmadığı belirtilmişti.

27.08.2008
Kaynak : AA

disco disco 'Partizan'i
Partizan'a Başarılar xD

Fenerbahçe nasıl tur atlar? (SakatLar-CezaLıLar ve detayLar)

54412_1_080827091351.jpg

Fenerbahçe nasıl tur atlar?
Sırbistan’dan 2-2’lik skorla dönen Fenerbahçe’ye, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak için her türlü galibiyetin yanı sıra 2-2’nin altındaki (0-0, 1-1) beraberlikler yetiyor. Sarı-lacivertli takım, 2-2’nin üzerindeki beraberlikler ile yenilgilerde ise Devler Ligi defterini kapatmak zorunda kalacak. Normal süre 2-2 biterse uzatmalara geçilecek, skor değişmezse tur atlayan tarafı penaltı atışları belirleyecek. Fenerbahçe elenirse, UEFA Kupası 1. turundan Avrupa mücadelesini sürdürecek.

STAT:
Şükrü Saracoğlu, SAAT: 21.00,
HAKEM: Mejuto Gonzalez (İspanya),
SAKAT: Edu, Deivid, Tümer, Vederson, CEZALI: Burak

Geri